Przełęcz Czarnego Ognia
Wrzesień 09, 2010, 08:29:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum po zmianie serwera, możliwe czasowe problemy techniczne

Strony: 1 ... 9 10 [11]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Choppa  (Przeczytany 12003 razy)
aerpion
Gildia: Nowe GR
Małomówny

Reputacja: 2

Imię w grze: Gormor Uzhul

« Odpowiedz #150 : Wrzesień 22, 2009, 09:56:24 »

chcesz mord healrów rób se WE, a nie chopa chce mordu bić wszystkich a co do 2 ścieżek savage i aoe też jest świetna bo na solo też możesz coś zrobić...
Arkan
Mówca

Reputacja: 36

« Odpowiedz #151 : Wrzesień 22, 2009, 10:22:52 »

Zamiast Brute Force wloz Long Lasta. Kazdy sensowny sprzet sprawia, ze i tak mamy cap sily przy jednej taktyce a Long Lasta sprawia, ze wiekszosc naszych ciosow kosztuje 0 AP.

Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 36

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #152 : Wrzesień 22, 2009, 10:24:47 »

Arkan, chyba dawno nie grałeś, obecnie jest bug, że AP się nie kończy

Thoern
Gildia: New MM
Mówca

Reputacja: 5

« Odpowiedz #153 : Wrzesień 22, 2009, 10:49:28 »

jaki bug, tu wszystko jest 'working as intended'  Mrugnięcie

leniwy lider Garaz Runkaraki
Redshift
Gildia: PARADOX
Mówca

All Hope Is Gone

Reputacja: 6

« Odpowiedz #154 : Wrzesień 22, 2009, 11:09:34 »

Arkan, chyba dawno nie grałeś, obecnie jest bug, że AP się nie kończy

Dlatego WP i DoK maj przeje...
balarizaaf
Małomówny

Reputacja: 0

Imię w grze: Urummuk

« Odpowiedz #155 : Wrzesień 25, 2009, 06:33:11 »

EHh to ja chyba nie mam tego buga...majac 75rr i zwiekszona niby regeneracje potrafie zjechac swoje ap choppa do 0.

"Gdy cccałe sssfery ssspłoną i zzzawęgli się żżżycie... wtedy wressszcie sssspoczne w pokoju..."
Aurelius
Niemy

Imię w grze: Pimpus Glancus

« Odpowiedz #156 : Wrzesień 29, 2009, 07:56:39 »

witam
z racji ze na dniach zaczynam przygode z warem, chcialem sie dopytac o sprawe lvlowania chopy Mrugnięcie
bardzo podoba mi siemotyw scenario , z tego co wyczytalem kiedys dosc przyjemnie sie tam naijalo lvl, czy aktualnie wciaz jest to wykonalne? pytam z racji zaintereswania buildem aoe tylko obawiam sie problemow z expieniem przy takim buildzie ;/ przpuszczam ze im blizej end-gmea tym wiece bede experymentowal  mozliwosciami, aczkolwie na starcie wolal bym poznac zdanie wyjadaczy Mrugnięcie

pozdrawiam.
GreenT
Redaktor
Gildia: Garaz Runkaraki
Mówca

Back to WAR!

Reputacja: 62

Imię w grze: Arlibaaz Tinpants

« Odpowiedz #157 : Wrzesień 29, 2009, 08:39:14 »

Ja osobiście uważam scenaria za najlepszy sposób  na levelowanie - jednocześnie poziom zwykły i renown rank leci. No i jest to chyba największe wyzwanie jakie gra oferuje (tzn. walka z żywym przeciwnikiem, nie komputerowymi mobami). Nie chodzi tu tylko o Choppę, każda klasa tak ma.

Jest niestety jedno poważne ALE (i nie chodzi mi tu o knypowe piwko) - scenaria muszą się 'odpalać', a do tego potrzeba zbalansowanego, zaludnionego serwera - i każde z Tier może mieć inaczej - T1 pewnie znośnie, ale potem może był krucho z chętnymi - i mogą nawet się danego wieczoru nie odpalić. Problem jest poważny, bo 'zabił' już kilka serwerów WARa, ludzie domagali się transferów z Burloka miedzy innymi z tego powodu...

Walkę i popijawę traktuję tak samo. W obu przypadkach zawsze zostaję sam pośród stosu ciał... "Grimrilowe myśli Arlibaaza Wspaniałego", część 1, tom II.
balarizaaf
Małomówny

Imię w grze: Urummuk

« Odpowiedz #158 : Październik 18, 2009, 07:59:36 »

Rozpoczynajac gre;p tez kiedys bylem pod aoe;] nie expi sie za szybko(coz:P nie wiedzialem ze takie cos jak sc istnieje^__^) wchodzisz na sc jak masz tylko mozliwosc...jak nie ma co robic podlaczac sie do ludzi robiac questy;p ogolnie choppa pod aoe jest obecnie nieporozumieniem;p jedyne konkretne wyjscie to full direct:D po tym patchu choppa jest overpower(nie powiem dlaczego;] kazdy do tego pewno juz doszedl:P)dlaczego direct?;p 1.uzywasz wiecej przyciskow , a nie spamujesz tylko 1 klawisz wbiegajac w tlum jak masa tepych slayerow(chopp zreszta tez) co by tylko jak najwiekszy dmg zrobic;] 2. szybciej zabijasz przez co nie dajesz przeciwnikowi wyciagnac dmg na sc np. po 500k:p 3. wieksza szansa na wygranie z przypadkowym orderowym scierwem:] 4. masa przydatnych skilli leczace/oslabiajace itd;p

Jak chcesz szybko nabic lvl to tylko i wylacznie LOTD..exp tam x2...dlatego najlepiej direct;] majac choppe na 27-28lvl uwazam ze dasz rade tam juz ubijac pojedyncze moby:P

"Gdy cccałe sssfery ssspłoną i zzzawęgli się żżżycie... wtedy wressszcie sssspoczne w pokoju..."
Aurelius
Niemy

Imię w grze: Pimpus Glancus

« Odpowiedz #159 : Październik 18, 2009, 13:57:43 »

powiem szczerze, że właśnie wbiłem 22 rank przy okazji pogrywając troszkę zealotem i testując inne klasy Uśmiech biegam pod aoe i jakoś nie marudzę, na sc przeważnie jestem w czołówce ( oczywiście gdy już jestem poziomem w połowie tieru - czy jak to określić Język czyt. 5+, 15+ lvle ) mam aktualnie dylemat dość spory w co iść... z jednej strony jak biegam z shamanem to mogę zebrać koło 5-6 mobów i tłuc ich aoe fakt tylko 3 cele ale exhaust sieka już wszystkich i jakoś ich utrzymuje Język, co do SC jak jest wszystko w kupie to jakoś wole aoe trzaskać, może to nie wymaga dużego skupienia spam 1 skilla i raz na jakiś czas jeden z dwóch exhaustow ale ma to swój plus healerzy po przeciwnej stronie mają większy problem bo więcej do utrzymania a grupówki maja dłuższego casta Język ale fakt muszę przyznać, że gdy w grę wchodzi walka z jednym , max 2 przeciwnikami i gdy widzi się priorytet to siekam directami :>
z jednej strony przesiadł bym się na direct ale obawiam się, że expienie z healerem będzie trochę wolniejsze i na sc będzie ciężej ;/
Strony: 1 ... 9 10 [11]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Wrzesień 05, 2010, 06:16:54