powiem szczerze, że właśnie wbiłem 22 rank przy okazji pogrywając troszkę zealotem i testując inne klasy

biegam pod aoe i jakoś nie marudzę, na sc przeważnie jestem w czołówce ( oczywiście gdy już jestem poziomem w połowie tieru - czy jak to określić

czyt. 5+, 15+ lvle ) mam aktualnie dylemat dość spory w co iść... z jednej strony jak biegam z shamanem to mogę zebrać koło 5-6 mobów i tłuc ich aoe fakt tylko 3 cele ale exhaust sieka już wszystkich i jakoś ich utrzymuje

, co do SC jak jest wszystko w kupie to jakoś wole aoe trzaskać, może to nie wymaga dużego skupienia spam 1 skilla i raz na jakiś czas jeden z dwóch exhaustow ale ma to swój plus healerzy po przeciwnej stronie mają większy problem bo więcej do utrzymania a grupówki maja dłuższego casta

ale fakt muszę przyznać, że gdy w grę wchodzi walka z jednym , max 2 przeciwnikami i gdy widzi się priorytet to siekam directami :>
z jednej strony przesiadł bym się na direct ale obawiam się, że expienie z healerem będzie trochę wolniejsze i na sc będzie ciężej ;/