JureK
Mówca
Say HI! Skowyt.
Reputacja: 12
Imię w grze: Jureczek
|
 |
« Odpowiedz #75 : Maj 14, 2009, 19:03:37 » |
|
Anathyeal wykręciłeś 860k dmg swoim tankiem na scenario? Daj lepiej screena, bo ciężko mi uwierzyć...
|
|
|
|
|
|
'll puke, eat it and freak you, Battle?
|
|
|
Redshift
Gildia: PARADOX
Mówca
All Hope Is Gone
Reputacja: 6
|
 |
« Odpowiedz #76 : Maj 14, 2009, 19:15:52 » |
|
malo renownu? 3-5k renownu na serpencie czy howling gorge to standard. nie wiem ile ty bys chcial miec... 10k?
Ja kiedyś miałem 9.5 k.  [moj rekord to 860k na serpencie przez pelne 15minut] to widac nie wiesz jak grac. wiec nie obrazajac nikogo swoje obserwacje mozesz sobie wsadzic.
Nawet z premadem gdybyś miał wszystko zrobione pod dps to i tak bardzo trudno osiągnąć taki wynik, przecież tyle to dobry BW wyciąga. Musisz dać screena bo nie uwierzę. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anathyeal
Rozmówca
Reputacja: 7
Imię w grze: Anathyeal, Tornwald
|
 |
« Odpowiedz #77 : Maj 14, 2009, 21:36:14 » |
|
KB mialem 6 ;p sekretem jest http://www.wardb.com/spell.aspx?id=9068 / http://www.wardb.com/spell.aspx?id=9004+ http://www.wardb.com/spell.aspx?id=9017 uzywane na kzdego kto sie pod miecz nawinie. pierwze to calkiem ladny dot a drugi nie dosc ze obniza spirit resist przez co jeszcze wiecej dmg siada tp jeszcze samo dosc ladnie bije przy buildzie Khaine/Hoeth ;p dmg na tabelce wyglada bardzo ladnie ale tak narpawde nie jestes w stanie niczego naprawde tym zabic ;p mialem ze soba healbota w postaci WP kolegi z GR. Posted on: Maj 14, 2009, 21:35:04
Ja kiedyś miałem 9.5 k.  taaa... tez mialem. ale to nie standard - tylko wypadek przy pracy ;]
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2009, 21:39:15 wysłane przez Anathyeal »
|
|
"(...) Każda wojna jest święta. Jedynym prawem świata jest prawo Siły. Jeśli Bóg istnieje, nie może być niczym innym niż wojną. Dobro i Zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka." baron Roman von Ungern-Sternberg
|
|
|
JureK
Mówca
Say HI! Skowyt.
Reputacja: 12
Imię w grze: Jureczek
|
 |
« Odpowiedz #78 : Maj 14, 2009, 23:36:39 » |
|
Sorry, dalej nie wierzę w to, że Twój SW zadał 860.000 dmg.
|
|
|
|
|
|
'll puke, eat it and freak you, Battle?
|
|
|
Anathyeal
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #79 : Maj 15, 2009, 09:59:37 » |
|
spoko. screena nie mam bo ostatnio format mialm ale jak zblize sie do tego wyniku wsadze tutaj [wczoraj na howling gorge stuknelo 700k ;p]
|
|
|
|
|
|
"(...) Każda wojna jest święta. Jedynym prawem świata jest prawo Siły. Jeśli Bóg istnieje, nie może być niczym innym niż wojną. Dobro i Zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka." baron Roman von Ungern-Sternberg
|
|
|
Redshift
Mówca
All Hope Is Gone
Reputacja: 6
|
 |
« Odpowiedz #80 : Maj 15, 2009, 15:52:33 » |
|
Kiedy będziesz miał 750 000 dmg zrób screena i wklej tutaj. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Linden
Gildia: New MM Gildia: Malleus Maleficarum Gildia: PARADOX
Mówca
Please don't hurt me.
Reputacja: 25
Imię w grze: Lindenn AM
|
 |
« Odpowiedz #81 : Wrzesień 16, 2009, 22:59:56 » |
|
Mam dwa pytania: 1. Od jakiej statystyki zależy siła absorbów z Vaul's Buffer, Phantom's Blade i protection of hoeth? 2. Czy buff do armora z Crushing Advance i aethyric armor się stackuje?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2009, 23:04:14 wysłane przez Linden »
|
|
Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
|
|
|
Aengrod
Redaktor Gildia: Malleus Maleficarum
Mówca
We fight for blessed Hoeth
Imię w grze: Aengrod
|
 |
« Odpowiedz #82 : Wrzesień 17, 2009, 00:19:00 » |
|
1 - od rozwinięcia danej ścieżki  2 - działa silniejszy 
|
|
|
|
|
|
Ten, który stłumił swe pożądliwości, który jest wolny od wszelkiej żądzy, którego pokarmem jest Pustka - bez zobowiązań, wolny - jego drogi są nieodgadnione niczym szlaki ptactwa na niebie.
|
|
|
Amuntsen
Małomówny
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #83 : Grudzień 28, 2009, 20:03:45 » |
|
Czy ktoś wogóle tutaj jeszcze gra Swordmasterem? Jeśli tak to jak prezentuje się on w po ostatnich łatkach? Szczególnie interesuje mnie ścieżka związana z tarczą (z tego co pamiętam block to baardzo fajna sprawa), chociaż jestem również ciekaw jak sprawuje się z dwurakiem. Tzn. jak wygląda przeżywalność, przydatność na 1.sc 2. oRvR 3. keepach 4. etc etc Pozdrawiam Amun
|
|
|
|
|
|
No one talks more passionately about his rights than he who in the depths of his soul doubts whether he has any.
|
|
|
Aengrod
Redaktor Gildia: Malleus Maleficarum
Mówca
We fight for blessed Hoeth
Imię w grze: Aengrod
|
 |
« Odpowiedz #84 : Grudzień 28, 2009, 22:07:13 » |
|
Kurcze ktoś napisał posta w temacie Swordmastera! Szok! No, to niech się jakiś doświadczony gracz sm'a wypowie 
|
|
|
|
|
|
Ten, który stłumił swe pożądliwości, który jest wolny od wszelkiej żądzy, którego pokarmem jest Pustka - bez zobowiązań, wolny - jego drogi są nieodgadnione niczym szlaki ptactwa na niebie.
|
|
|
Amuntsen
Małomówny
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #85 : Grudzień 28, 2009, 22:40:53 » |
|
Odezwałem się bo w niedługim czasie powracam do WAR'a i bardzo interesuje mnie klasa bardziej wymagająca, nie opierająca się na przemiennym spamie 2 klawiszy. No i nie będę wspominał o klimacie tejże klasy ;] Coś dziwnego musi się dziać skoro jeszcze Burlokowy wyjadacz SM - Aen musi się odwoływać do innych bardziej doświadczonyh graczy 
|
|
|
|
|
|
No one talks more passionately about his rights than he who in the depths of his soul doubts whether he has any.
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 36
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #86 : Grudzień 29, 2009, 00:29:34 » |
|
to wyjadacz był jak grał, teraz to miecza nie godzien
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anathyeal
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #87 : Grudzień 29, 2009, 01:17:42 » |
|
Kurcze ktoś napisał posta w temacie Swordmastera! Szok! No, to niech się jakiś doświadczony gracz sm'a wypowie  ano. szok ;p zawsze tu kukam na posty w anych klasach a u mych kochanych SM cisza od twoich ostatnich postow ;p tez jestem ciekaw jak tam sprawa wyglada... bo sie zastanawiam nad powrotem do mlotka... i caly czas nie wiem ktoreo konto aktywowac... IB czy SM ;p tez jestem jak po wszelkich zmianach wypada SM z tarcza an tle innych tankow [podejrzewam ze blado ale zapytac warto...] i czy khaine dostal ajkies zabawki? pozdro Aen ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Linden
Gildia: New MM Gildia: Malleus Maleficarum Gildia: PARADOX
Mówca
Please don't hurt me.
Imię w grze: Lindenn AM
|
 |
« Odpowiedz #88 : Grudzień 29, 2009, 14:17:21 » |
|
Nie jestem jakimś tam wyjadaczem, nie gram też SMem z tarczą, ale może coś odpiszę. Khaine - tutaj ether dance dostał kopa w dmg. Bardzo dużo SMów biega na scenkach właśnie z 2-rakiem i kosi tym destraków Vaul - tutaj zmiany pamiętam tylko w M4 teraz absorbuje niesamowitą ilość 4500  Hoeth - najlepszy SM na Azgalu biega na tej ścieżce, oczywiście nastawiony pod DPS, ale biega o dziwo z tarczą. Najwyżsi rankowo SMi w mojej gildii potrafią osiągnąć niezłe bloki, do tego najwyższy disrupt wśród tanków. A jeżeli myślisz, że SM wymaga niesamowitego skilla, to powiem , że po zainstalowaniu pewnego addona, wystarczą nam góra 3 klawisze do wciskania 
|
|
|
|
|
|
Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator