Radogost
Gildia: New MM
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #165 : Październik 26, 2009, 14:33:21 » |
|
jak wygląda maruda po 1.3.2 z tego co altem smigam fakt tylko 13 jest masakryczny, jak wygląda to na wyższych lvl ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 36
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #166 : Październik 26, 2009, 15:01:42 » |
|
nie gram marudą (tylko z zachowania  ) ale z tego co słyszałem, to przez naprawienie AP-buga maruda stał się równorzednym dpsem z resztą destrukcyjnych mdpsów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaskier
Mówca
Reputacja: 22
Imię w grze: Emnelrith
|
 |
« Odpowiedz #167 : Październik 31, 2009, 21:27:10 » |
|
No ja właśnie się próbuje powstrzymać przed odnowieniem subskrypcji, zeby wylevelowac sobie wreszcie porządnie marudę Posted on: Październik 26, 2009, 16:39:23
Kto twierdzi, że maruda to gimp?  Full savagery, tylko ST skille i w damage przewyższam wszelkie choppy, bwuków itd. nawet gdy sa kilka leveli wyżsi. 1vs1 mam problemy w zasadzie tylko z WP, ale jak tylko na 26 ranku dostanę armor debuff i to powinno się skonczyć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grathon
Milczący
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #168 : Listopad 02, 2009, 08:17:31 » |
|
jak wygląda maruda po 1.3.2 z tego co altem smigam fakt tylko 13 jest masakryczny, jak wygląda to na wyższych lvl ?
Gralem wczoraj na SC i na Cementery byl mauruder oczywiscie z mojej gildii ;p, wyrzezbil 160k dpsa, 23db i 3 zgony chyba, bo byl pod guardem  Maruda jest w deche po tym patchu - teraz jak mdps  , sam nim gram na 30 lvl, jeszcze powinni dac 1 slot na talisman w broni  Bo gifty nie odbijaja talismanow 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaskier
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #169 : Listopad 02, 2009, 10:10:02 » |
|
Nie dadzą, bo tych samych toporów chosen może używać, a na jakiekolwiek jego wzmocnienie gracze orderu zareagowaliby masowymi samobójstwami  Ale mogły by być chociaż odbijane... Posted on: Listopad 02, 2009, 10:07:27
Ogólnie to marauder jest teraz świetną częścią melee traina. Razem z BG, Chosenem i Choppą są stanie annihilowac wszystko w ułamkach sekund. Łącznie z podwójnie guardowanymi, wyposażonymi w 4 pocket healerów BWukami oraz guardowanymi przew IBeków WPekami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bimber
Rozmówca
Reputacja: 1
Imię w grze: Bhalin
|
 |
« Odpowiedz #170 : Listopad 07, 2009, 14:26:56 » |
|
Maruderzy dostali ostatni jakiś mega skill co ich leczy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urkhad
Gildia: Garaz Runkaraki
Gawędziarz
1vs1 master
|
 |
« Odpowiedz #171 : Listopad 07, 2009, 15:17:26 » |
|
Morale 1 1200hp. Taktyka na przejmowanie 50% heala. Self HoT co po 150 chyba tickuje. Potka. 
|
|
|
|
|
|
The Camper.
|
|
|
Bimber
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #172 : Listopad 07, 2009, 15:34:18 » |
|
Jednym słowem lol:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karvos
Milczący
Imię w grze: karvos
|
 |
« Odpowiedz #173 : Listopad 10, 2009, 16:49:55 » |
|
W kwestii wyjasnienia. Morale 1 - Flames of Fate http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8449 z leczenia 1200 hp zostalo zamienione na dmg/rooty: "This ability will now instantly deal damage and root the target" - nie bardzo wiem w jakim celu, skoro np. mamy taki skill jak Deblilitate http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8396 jak i mamy morale 1 - Sever Nerve http://www.wardb.com/spell.aspx?id=627Taktyka o ktorej wspominasz Urkhad to nic nowego - nazywa sie Deadly Clutch http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8440 ze sciezki Savagery, w ktorej wspomniany HoT (While the Gift of Monstrosity is active, the Marauder will have a chance upon being hit to trigger a self-targeted heal-over-time ability that lasts five seconds. Also, while this heal is active, the Marauder gains a 100% resist armor penetration buff. This effect cannot refresh itself) nie dziala, jako ze Marauder jest zalezny od stance/mutacji. Oczywiscie w trakcie walki mozna zmieniac mutacje ale: kazda zmiana moze sie odbyc tylko co 4 sekundy, pod dana mutacja nie mamy dostepu do wszystkich skili (tylko do kilku ogolnych/core i zaleznych od mutacji ofc) Wiec nie taki diabel straszny jak go maluja...
|
|
|
|
|
|
[En] Karak-Azgal: Karvos [Marauder] 
|
|
|
Ducu
Niemy
Imię w grze: Ducu
|
 |
« Odpowiedz #174 : Listopad 13, 2009, 10:20:33 » |
|
Taktyka do leczenia byla od zawsze/ tylko ludzie grali maruda na AOE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bimber
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #175 : Listopad 13, 2009, 13:26:22 » |
|
Nadal mi nic nie pasuje do duelów z pewnym maruderem  Ja go bije po 300-500 tankiem jak się w dpsa zrobię a on non stop się leczy, hp mu się wogóle nie rusza:O (no i jakieś wyssanie ap też macie?) Żeby nie było - ja nie narzekam, tylko próbuje znaleźć odpowiednią taktykę na takiego jednego kacapa:D
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2009, 13:28:42 wysłane przez Bimber »
|
|
|
|
|
Radogost
Gildia: New MM
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #176 : Listopad 13, 2009, 14:31:33 » |
|
tez jest, ale niestety wyssane apeki nie idą do marudy a w niebo jest do tego jedna taktyka za kazdego krytyka zadanego przeciwnikowi traci on 40ap i skill 1 obniżający regeneracje ap o 50% przez 10s, z tego co sie orjentuje
ogólnie z moich obserwacji maruda dostał teraz pożarnego kopa i jest porównywalny z innymi mdps, jedyną klasa która odstaje jest tylko WL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaskier
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #177 : Listopad 13, 2009, 15:01:11 » |
|
Nie wiem jak to w t4 wygląda ale wczoraj 2 godziny z okładem biegałem moim rank 30 marudą po talabekland/high pass polując na samotnych graczy/małe grupy i na solo problemy miewałem tylko z tankami z tarczą. A i to tylko jesli byli koło ranku 30 - musiałem wtedy zwykle potkę łyknąć, żeby ich poskładac. Wszystko inne "wciągałem nosem".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bimber
Rozmówca
|
 |
« Odpowiedz #178 : Listopad 13, 2009, 15:03:28 » |
|
To To wciąganie AP jest porażające, sczególnie ta z critem! Trzeba potki na ap zacząć robić, inaczej dupa:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaskier
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #179 : Listopad 13, 2009, 15:06:00 » |
|
problem w tym, ze jak się nie dorzuci do tego taktyki dającej AP to po chwili obaj delikwenci są na tym samym ich poziomie... Naprawdę spieprzyli ten AP balans u marudy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|