Destroyer
Mówca
Warcrimer (Chosen)-Royal Legio
Reputacja: 12
|
 |
« : Lipiec 26, 2007, 10:20:30 » |
|
http://www.war-rvr.net/index.php?option=com_content&task=view&id=545&Itemid=31 macie calego newsletter!!.......i wiedzialem ze tak bedzie.........marauder po prostu rzadzi!!!!! chosen czy marauder ? o to jest pytanie;D
|
|
|
|
|
|
I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 36
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 26, 2007, 12:04:40 » |
|
jak bym miał wybierać to bez zastanowienia Chosen  jego wygląd rox 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Destroyer
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 26, 2007, 12:45:12 » |
|
no ale nie godej ze marauder nie jest do$@!#ny w kosmos...szczerze to nie spodziewalem sie ze az tak go dopieszcza....i ciekawe jak najwyzsze armor sety beda wygladac......a i boje sie jedenej rzeczy....dla wszyskich nieznajacych warhammera chaos bedzie najbardziej kuszacy....zreszta dla znajacych tez 
|
|
|
|
|
|
I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium.Nasi bracia wyjdą z lasów by zabijać i palić.Chaos ogarnie ziemię, a my wybrani jego sludzy zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten, Który Zmienia Drogi!!
|
|
|
Thaard Boft
Administrator Gildia: Garaz Runkaraki
Bard
Reputacja: 30
Imię w grze: Thaard, Boft
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 26, 2007, 14:34:10 » |
|
Bzdura, nigdy Chaos mnie nie kusil, co najwyzej kusil moj topor a znam warhamca 
|
|
|
|
|
|
W pojedynkę twardzi jesteśmy jak skała, zjednoczeni w grupie - niezniszczalni jak góra!" Duraz Un Angaz! Karaz Garaz Runkaraki!
|
|
|
Destroyer
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 26, 2007, 20:27:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niedzwiedz
Zasłużony
Gawędziarz
Swordmaster
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 27, 2007, 09:00:55 » |
|
Tylko sie nie zagalopujcie, zeby sie nie zaczelo jak kiedys w co drugim topiku :> Wracajac wiec do Maraudera - chyba jeszcze za wczesnie, zeby oceniac czy fajniej wyglada Chosen, czy on, bo do Chosena mamy juz kupe screenow, a tu tylko jedna renderke - tak wiec okaze sie, jak dostaniemy troche wiecej stuffu 
|
|
|
|
|
|
"I am not bound to please thee with my answers" Shylock [The Arden Shakespeare The Marchant Of Venice]
|
|
|
Deckard
Gawędziarz
Reputacja: 6
Imię w grze: Konuz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 28, 2007, 14:30:41 » |
|
http://www.secretlivesofmobs.com/index.php?strip_id=22 - oto jak Pan Zmian zdobywa poplecznikow! Mnie tam taki chaos nie kusi, wole czysta, proletariacko radosna rozpier...lke w wydaniu zielonych  Tak na marginesie, to marauder ma byc meeele DPS,tak? to kto bedzie tankowal?a? No i chyba nadejscie elfow sporo zmieni w wyborze klas...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2007, 16:50:37 wysłane przez Deckard »
|
|
Rotten Arrer - z miłości do Orderu.
|
|
|
Gold
Gildia: Malleus Maleficarum Gildia: Garaz Runkaraki
Mówca
Reputacja: 33
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 28, 2007, 22:46:15 » |
|
... Tak na marginesie, to marauder ma byc meeele DPS,tak? to kto bedzie tankowal?a? No i chyba nadejscie elfow sporo zmieni w wyborze klas...
Chosen chyba będzie tankiem w takim wypadku.
|
|
|
|
|
|
 Napluję w twarz każdemu, który nazwie mnie niekulturalnym.
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 36
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 28, 2007, 23:08:29 » |
|
http://www.secretlivesofmobs.com/index.php?strip_id=22 - oto jak Pan Zmian zdobywa poplecznikow! Mnie tam taki chaos nie kusi, wole czysta, proletariacko radosna rozpier...lke w wydaniu zielonych  Tak na marginesie, to marauder ma byc meeele DPS,tak? to kto bedzie tankowal?a? No i chyba nadejscie elfow sporo zmieni w wyborze klas... Chosen to tank , a Marauder to melee DPS  a komiks zajebisty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bourne
Małomówny
That's the spirit.
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 31, 2007, 10:13:59 » |
|
Taaa. "Oh crap" mutation - nóżki konia albo kozy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gurjel
Małomówny
Squig Herder
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 31, 2007, 11:34:59 » |
|
Jak dla mnie Chosen to taki oficjalny zolnierz tzn taka gwardia narodowa...  A Maruder to taka maruda (zarcik) ale jak dla mnie obie klasy swietnie wygladaja. Ale to jest tylko moje zdanie nie znam waszy gustow wiec wiadomo. Nie zapomnijcie ze Waaagh!! Jest ze mna!!!
|
|
|
|
|
|
Nie liczy się ilość tylko jakość. Ja widzę dużego Orka on jest duży i ja mu pomagam i robimy duże TRACHU.
|
|
|
Deckard
Gawędziarz
Reputacja: 6
Imię w grze: Konuz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 31, 2007, 17:08:13 » |
|
Z tankami moze byc problem, bo malo jest tych, ktorzy chca grac Black orkami jest raczej malo, teraz marauder... sie okaze ze podstawowym tankiem bedzie jakis elf 
|
|
|
|
|
|
Rotten Arrer - z miłości do Orderu.
|
|
|
Bourne
Małomówny
That's the spirit.
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 31, 2007, 18:57:24 » |
|
Z tankami moze byc problem, bo malo jest tych, ktorzy chca grac Black orkami jest raczej malo, teraz marauder... sie okaze ze podstawowym tankiem bedzie jakis elf  Chosen zdecydowanie. Ty lepiej zobacz, co się dzieje na generalu wowa, jak jest rzekomy leak o nowej podstawówce - Death Knight (fake imho).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vit
Zasłużony
Rozmówca