Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 24, 2012, 10:16:17 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Questy.  (Przeczytany 319 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
olechos
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: olechos

« : Styczeń 30, 2012, 15:26:03 »

Proszę o pomoc:
Czy jest gdzieś lista questów w grze?
Czy dużo jest questów jak w Shadow Of the Hunter? Z cap'em ograniczeniem dla zbyt wysokich leveli?
Jest może jakieś dobre kompendium jak grać które moglibyście polecić?

Pozdrawiam
grouth
Bard

Reputacja: 26

Imię w grze: grouth braath

« Odpowiedz #1 : Styczeń 31, 2012, 05:38:47 »

zalezy na o jaka wiedze Tobie chodzi , najlepiej  o sczegoly tu sie pytac, badz dla swojej klasy, badz mechaniki gry

olechos
Niemy

Imię w grze: olechos

« Odpowiedz #2 : Luty 05, 2012, 00:48:25 »

Super.

Na początek pytania dotyczące świata.

1. Czy wiele jest questów, do których nie można wejść jak się ma za wysoki level? Jak do tej pory jestem w 2 tierze. I mam już 2. Shadow of The Hunter. To ten z przyrodą, co przez portal się wchodzi na granicy Nordlandu i Norski. Oraz drugi (również T1 empire) z wampirzycą Kamilą, nie mogę do niego wejść bo jest w RvR a ja mam lev 18.
2. Czy te lochy na RvR T2 empire (zaślepione czerwonym znakiem Mythic) to instancje? Czy są jakieś otwarte instancje? Czy wszystkie są zamknięte?

Mam postać WH.

1. Lev 18 rr 28. To dobra różnica? Trudno mi wycisnąć lepszą. Staram się unikać doświadczenia jak mogę i wygrywać na RvR.
2. Idę path of judgement. Rozwiajam z rr siłę, parry, i melee crit. Z talizmanów siłę.
Co powinienem rozwijać jak dojdę do końca judgement?
Mam problem z przedmiotami, nie ma dobrych broni. Wszyscy latają w tych decimatorach, obliteratorach? Czy można zdobywać coś ekstra przed T4? W T2 np.
Grałeś WH?
karvos
Małomówny

Imię w grze: karvos

« Odpowiedz #3 : Luty 05, 2012, 12:30:45 »

Shadow of The Hunter to pewnie quest w instancji Hunters Vale ktora jest dla Tieru 1. Mozesz go spokojnie wyrzucic no chyba ze przywroca jakis event z ta instancja. Roznica 10 poziomow miedzy levelem a renownem to w miare dobra roznica...

Te "lochy" to sa teoretyczne wyjscia ze scenariuszy - ale ogolnie to element grafiki w swiecie w zwiazku z tym nieistotny /wyjscia - nie scenariusze/.

Najlepsze bronie sa do zdobycia chyba ze scenariuszy, ale w t2 i t3 scenariusze to rzadkosc, zatem pozostaje bron za influence ktory zdobywasz w rvr.

Jesli chodzi o build to na WH sie nie znam...

[En] Karak-Azgal: Karvos [Marauder]

http://www.dawmord.pl/
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 18, 2012, 19:17:24