Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 24, 2012, 10:07:18 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytanie odnośnie ulepszenia konta  (Przeczytany 420 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Iliach
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Mhediv

« : Styczeń 09, 2012, 07:39:03 »

Witam. Na początku trochę słów o tym, jak bardzo Warhammerek mnie uradował ; D Wczoraj zrobiłem sobie taki spontan i wyruszyłem do media z postanowieniem na zakup gry. Oryginalne a zarazem klimatyczne jak i wciągające misje, oraz piękna oprawa muzyczna, nie mówiąc o grafice zapierającej dech w piersiach.

Po instalacji zaczeły się problemy, ponieważ jak się okazuje pudełkowej wersji gry już się praktycznie nie kupuje z uwagi na to, że gra nie pobierze paczy z tegóż powodu, iż to stara wersja klienta gry która usiłuje się łączyć z serwerami które nie istnieją.

Tak czy inaczej ściągnąłem sobie klienta z oficjalnej strony gry i odpaliłem. Nie widzialem opcji aby wpisywać klucz więc stworzyłem sobie postać i tak sobie biegałem, mordowałem i gwałciłem  Język

No i przechodząc w końcu do mojego problemu jak i mej rozkminy. Stworzyłem sobie postać Marudera chaosu i tak już trochę sobie nim łaziłem, nabijając influence w questach publicznych, robiąc questy pobocznem zdobywając ładne itemy i tak dalej no i chcąc nie chcąc nie małą ilość czasu nad nim spędziłem. Pytam się więc, czy mogę kontynuować grę tym swoim maruderkiem do końca triala a potem użyć klucza z pudełkowej wersji gry i grać nim dalej, czy jak użyj klucza z gry na konto i te 30 dni to muszę z miejsca robić nową postać?

Myślałem że da radę tak się wycwanić że grałoby się 10 dni w triala a dopiero na końcu triala użyć kodu na 30 dni gry z pudełka. Ale jak skończy się na tym że nie będę mógł kontynuować gry postacią z triala, to nie ma teraz co nad nim siedzieć tylko trzeba zacząć normalną grę.
Lucypherus
Małomówny

Reputacja: 3

Imię w grze: Lucypherus

« Odpowiedz #1 : Styczeń 09, 2012, 14:54:24 »

Z niedowierzaniem spoglądam na datę publikacji tematu... czy to aby nie jest jakaś podpucha?! Język

Trial jest darmowy bez żadnych limitów dni - to po pierwsze. Nie jestem pewien na jakim serwerze postawiony jest trial. Jeżeli to europejski Norn - wpisujesz kod i grasz dalej swoją marudą. Jeżeli nie, to po aktywacji subskrypcji musisz stworzyć postać od nowa na wybranym przez Ciebie serwerze (w tym wypadku Norn - jeżeli chodzi o serwer europejski).

« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2012, 15:08:14 wysłane przez Theinmarld » Zapisane

BW - Lucypherus
Iliach
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Mhediv

« Odpowiedz #2 : Styczeń 09, 2012, 19:55:20 »

Czyli wychodzi że albo to albo to jak pisałem wcześniej Język

Tak może trochę też pospamuje nie na temat ale tutaj mało ludzi na forum, mało. Tak hordy chałosu grinskinów i Delfiarzy dostają po tyłku cały czas, czy to tylko tak na początku w Norsce? ; p

Mój nick w grze - Mhediv. Jakby ktoś był tak miły ze strony zuuuaa i mógłby stać się takim moim sith lordem i wprowadzić mnie we wszystkie najważniejsze i najistotniejsze rzeczy w grze to byłbym wdzięczny ; p

P.S Niestety bladego pojęcia nie mam na jakim to się dzieje serwie >.<
grouth
Bard

Reputacja: 26

Imię w grze: grouth braath

« Odpowiedz #3 : Styczeń 13, 2012, 18:19:58 »

Maruderami grają tylko cieniasy , gorsi są tylko Ib 2h Uśmiech

Flammendrung
Rozmówca

Reputacja: 3

Imię w grze: | Flammendrung |

« Odpowiedz #4 : Styczeń 14, 2012, 12:55:28 »

A najgorsi są WH xD

Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią ...

... | 2011/04/08 | ... Your Character named Flammendrung will be transferred from Karak-Norn to Karak-Azgal ...
 ... | 2011/05/09 | ... Your Character named Flammendrung will be transferred from Karak-Azgal to Karak-Norn ...
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 20, 2012, 04:33:19