Witam. Na początku trochę słów o tym, jak bardzo Warhammerek mnie uradował ; D Wczoraj zrobiłem sobie taki spontan i wyruszyłem do media z postanowieniem na zakup gry. Oryginalne a zarazem klimatyczne jak i wciągające misje, oraz piękna oprawa muzyczna, nie mówiąc o grafice zapierającej dech w piersiach.
Po instalacji zaczeły się problemy, ponieważ jak się okazuje pudełkowej wersji gry już się praktycznie nie kupuje z uwagi na to, że gra nie pobierze paczy z tegóż powodu, iż to stara wersja klienta gry która usiłuje się łączyć z serwerami które nie istnieją.
Tak czy inaczej ściągnąłem sobie klienta z oficjalnej strony gry i odpaliłem. Nie widzialem opcji aby wpisywać klucz więc stworzyłem sobie postać i tak sobie biegałem, mordowałem i gwałciłem

No i przechodząc w końcu do mojego problemu jak i mej rozkminy. Stworzyłem sobie postać Marudera chaosu i tak już trochę sobie nim łaziłem, nabijając influence w questach publicznych, robiąc questy pobocznem zdobywając ładne itemy i tak dalej no i chcąc nie chcąc nie małą ilość czasu nad nim spędziłem. Pytam się więc, czy mogę kontynuować grę tym swoim maruderkiem do końca triala a potem użyć klucza z pudełkowej wersji gry i grać nim dalej, czy jak użyj klucza z gry na konto i te 30 dni to muszę z miejsca robić nową postać?
Myślałem że da radę tak się wycwanić że grałoby się 10 dni w triala a dopiero na końcu triala użyć kodu na 30 dni gry z pudełka. Ale jak skończy się na tym że nie będę mógł kontynuować gry postacią z triala, to nie ma teraz co nad nim siedzieć tylko trzeba zacząć normalną grę.