Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 23:30:25 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Karak-Norn czy Karak-Azgal.  (Przeczytany 530 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kapowsky
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Kapowsky

« : Wrzesień 01, 2011, 10:25:21 »

Zalozylem ten temat w tym dziale aby zostal zauważony, jesli postapiłem zle to bardzo przepraszam.
Zalozylem nowy temat mając nadzieje na najswiezsze info na temat tych serverów, czytalem stare tematy ale zakladam, że ogą juz byc troche nieaktualne.

Zaczynam swoja przygode z tą gierką, wczesniej nawet nie podchodzilem do niej odstraszony małą ilościa graczy. Wczoraj sie przełamałem i odpalilem tiala- jestem zachwycony i jak narazie chce kontynuowac grę.

Stąd pytanie na ktorym serverze grac, już doszedłem do tego, że bedzie to którys Karak... ale który?
Mam nadzieje, że możecie mi pomóc odpowiedziec na to pytanie.

Dzięki z góry.
malacar
Gość
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 01, 2011, 12:42:28 »

i tu i tu graja polacy, na nornie mozesz miec postac orderowa i destracka, na azgalu chyba tylko jedna,
GIPlayer
Mówca

Join the herd.

Reputacja: 28

Imię w grze: Gottry

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 01, 2011, 14:38:46 »

Bądź przygotowany na zimny prysznic. W Tierze 1 (w którym jest trial) jest dużo ludzi właśnie ze względu na próbną wersję. Natomiast w tierze 2 i 3 ludzi jest mniej (a scenariuszy prawie w ogóle) i dopiero w tierze 4 będziesz mógł na nowo, w pełni cieszyć się grą.

Join the herd.
malacar
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 01, 2011, 15:35:52 »

Bądź przygotowany na ... prysznic.
bankowo zaraz tu Dagor natrolli Chichot
kapowsky
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Kapowsky

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 01, 2011, 15:47:08 »

Mam nadzieje, że troche przesadzasz z tym zimnym prysznicem, czy jest aż tak źle...
Na Gorfangu i Badlandsach jest podobnie?
GIPlayer
Mówca

Join the herd.

Imię w grze: Gottry

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 01, 2011, 16:28:25 »

Gorfang i Bandlands to amerykańce i oni wielbią się w PvE z tego co zauważyłem. No i przede wszystkim jest tam całkiem inna pora grania.

Join the herd.
Bierdol
Mówca

Gorka Morka !

Imię w grze: Zyzol SH

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 02, 2011, 13:45:10 »

Gram na Nornie, koncze T2 i bynajmniej jest co robic do poznych godzin nocnych. A sa dni, ze strona chaosnicza nie moze nawet spokojnie BO zajac bez wipe'a. Tak tak, przynajmniej na T1 i T2 nie ma gry do jednej bramki na Nornie. Polecam.

Mała poprawka. Zmieniłem Tier na T3 i póki co to chaos dostaję w dupsko aż miło. Jak mnie wczoraj Ironbreaker pieprznął to jeszcze się jąkam :/
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 05, 2011, 13:23:53 wysłane przez Bierdol » Zapisane
andzik13
Bard

Reputacja: 15

Imię w grze: Maradag

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 03, 2011, 08:55:48 »

Taaa.... I ci wszyscy mysliciele opuszczajacy zony gdzie jest przeciwnik poniwaza liczy sie rr a nie jakies tam walki. Na sc sie nie zapisuja bo to za duzo expa a przeciez trzeba nabic duzo rr przed wejsciem do t4. Ale juz na t4 ludzi jest sporo i tylko od ciebie zalezy czy bedziesz sie tam dobrze bawil czy dostawal po dupie (jedno nie wyklucza drugiego). Na amerykanskich jest ten problem ze u nich prime time jest wtedy kiedy normalni ludzie spia. A co za tym idzie na takim gorfangu czesto wieje pustka. Badlandsy sa zasiedlone takze przez Azjatow wiec tam moze byc lepiej (ale i tak nie liczylbym na za wiele w t2-t3).

"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 02, 2012, 00:34:49