dzikun
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Ullyses/Rakim
|
 |
« : Sierpień 16, 2011, 15:53:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierun
Rozmówca
Reputacja: 7
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 16, 2011, 16:11:54 » |
|
Zapowiada się ciekawie, Mythic może odbić się od dna 
|
|
|
|
|
|
Żyj tak aby nikt nigdy nie musiał zmywać po Tobie naczyń!
|
|
|
dzikun
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 16, 2011, 16:19:55 » |
|
Jeszcze tutaj info: http://www.weritsblog.com/2011/08/warhammer-online-wrath-of-heroes.html- Tylko scenariusze 6v6v6 - Brak realmów - Brak profesji (wybieramy bohaterów, jak w DOTA, LoL) - Nie wiem jak z levelowaniem Gracze domagali się Warhammera F2P i za własne grzechy go dostali... Ale ja tam pewnie pogram, a co 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
t0mpre
Administrator
Gawędziarz
Reputacja: 9
Imię w grze: Loudek, Ziwago, Zdzicho
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 16, 2011, 16:39:42 » |
|
Z grafiką a'la Borderlands i przaśnie chwytliwą muzyczką - dział marketingu stwierdzil ze 'to musis chwicic'
ble? fajne? co sadzicie?
|
|
|
|
|
|
So Long, and Thanks for All the Fish
|
|
|
Bierdol
Mówca
Gorka Morka !
Reputacja: 28
Imię w grze: Zyzol SH
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 16, 2011, 16:51:54 » |
|
WoH do WAR będzie jak Kampania Wrześniowa do ustawki łysoli w lesie. Logujesz się, wybierasz tunka którym najlepiej ci się "ołni" i jazda ! Coś w sam raz dla tych którzy onanizują się pod swoją pozycje w tabeli po scenariuszu  P.S. Pewnie sam zagram 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artein
Bard
Ravens
Reputacja: 37
Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 16, 2011, 16:54:26 » |
|
Czyli to po co większość osób gra.
|
|
|
|
|
|
414, never forget
|
|
|
Taros
Rozmówca
Vash The Stampede
Reputacja: 1
Imię w grze: Aylith / Grollo
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 16, 2011, 17:52:43 » |
|
Zapewne będzie trzeba w cholere kasy wywalić żeby grać na równym poziomie.  Obym się mylił... P.S. Podanko do bety poszło.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2011, 17:57:22 wysłane przez Taros »
|
|
Wiadomo, że stado lwów dowodzone przez barana zostanie zjechane przez stado baranów dowodzone przez lwa.
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 17, 2011, 17:35:52 » |
|
w końcu warhammer który może mi sie spodobać bez zbędnej farmy RR bez farmienia piramidy 78 razy może chwycić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzikun
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 17, 2011, 18:19:10 » |
|
bez zbędnej farmy RR bez farmienia piramidy 78 razy
Pomysł fajny i może wypalić, ale to ciągle namiastka WARa (tylko 3 scenariusze). Brakować będzie jakiegoś odpowiednika OpenRvR i szczerze bardzo mi się nie podoba brak frakcji - to że wysoki elf może grać u boku mrocznego, ork u boku krasnoluda jest nie do przyjęcia!  Wydaje mi się, że Bioware przekreśla lore w tym projekcie (ponoć konsultowali się z Games Workshop). A co do WARa to mam nadzieję, że nie kłamią z tym wspieraniem obu... Może znów was mamią nowym kontentem, tak na prawdę to chcą wyciągnąć co się da z WAR do WoH i zapomnieć... Zobaczym
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rosiak
Rozmówca
Reputacja: 4
Imię w grze: Rosiaq
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 17, 2011, 18:43:22 » |
|
Trochę to bez sensu. Stworzyli nową grę, w której wyeliminowali czekanie na walkę z wara (czyli imo największą bolączkę) ale przy okazji okroili gameplay do minimum (sprawdźcie opisy umiejętności - każda postać ma 5, wychodzi na to, że nie ma archetypów, czyli teamplay jest pozorny... http://gaarawarrgabs.wordpress.com/2011/08/16/warhammer-online-wrath-of-heroes/#more-6419). Moim zdaniem pvp w warze staje się świetne dopiero w t4, a woh to będzie coś w stylu scka w t1 bez healerów. Prawdopodobnie skończy się to na szybko nudzącej się mini gierce, w której każdy będzie solował na potęgę + na wymarłym warhammerze online. A mogliby przejść z warhammerem online na f2p, zmienić zasady scka na podobieństwo tego co jest w wohu czyli 3 drużyny, order może grać w jednej ekipie z destro, ranking, cross serverowe scenariusze, do tego wrzucić gotowe 40/70 rr chary do sklepiku albo dać na starcie taką postać i jazda. Mogli wreszcie zacząć coś robić z warem a w rzeczywistości od roku cała kasa i praca były ładowane w woha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 17, 2011, 19:23:57 » |
|
cała kasa idzie na spłacenie licencji, utrzymanie serwerów i posad kluczowych pracowników mythica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mall
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Gruffud
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 17, 2011, 19:35:19 » |
|
Rok pracy nad WOH? Nie przekonuje mnie to. 3D w WOH wygląda tak, jakby tekstury jakimś prostym efektem przejechali. Całość wygląda lekko i prosto.
Osobiście sądzę, że WOH daje im szansę na dobry zwrot przy minimum nakładów. 1. część graczy WOH może chcieć czegoś więcej i wykupi suba wara 2. część maniakalnych graczy WOH może kupić suba wara, żeby mieć przewagę w WOH 3. część graczy WOH kupi ekstrasy i zostawi $ Mythicowi (w tym część z tych graczy zrezygnuje z WARa, ale per saldo strata będzie niewielka)
|
|
|
|
|
|
=== Gruffudd - Duraz Tarag
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 17, 2011, 19:38:08 » |
|
Archetypy są (mdps, rdps, pseudo-tank, healer). Healerzy będą, nie ma co panikować (poczytajcie komentarze pod artykułem). Po za tym to dopiero alpha, wyluzujcie 
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
|
malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 17, 2011, 20:10:53 » |
|
Rok pracy nad WOH?
rok pracy max 5 osób 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierun
Rozmówca
Reputacja: 7
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 17, 2011, 20:36:03 » |
|
Jest jeszcze trzecia opcja, że WoH odniesie sukces, War zostanie zapomniany, a Bioware zacznie robić nowe MMO osadzone w młotkowych realiach 
|
|
|
|
|
|
Żyj tak aby nikt nigdy nie musiał zmywać po Tobie naczyń!
|
|
|
|