|
Pierun
Gość
|
 |
« : Lipiec 03, 2011, 21:01:14 » |
|
rock on! Pokutnik wrote... Now I will be generous. Mythic I give you 7 days to get some hard evidence vs Althirion , to give us something which will support ur decision. That's the time u gave to my friend , that the time I'm giving to you. If you won't do such thing I will make sure that u will loose every single subscriber and belive me I have my ways to do so. http://social.bioware.com/forum/1/topic/232/index/7788838/2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
Reputacja: 3
Imię w grze: Zhasor
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 03, 2011, 21:15:08 » |
|
zabrzmiało poważnie  ale serio tym razem przegięli pałkę...ban za speed hacki bez żadnego dowodu -_-
|
|
|
|
|
|
The number you're trying to reach is currently unavailable.
|
|
|
Aldrin
Mówca
Reputacja: 22
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 03, 2011, 21:16:32 » |
|
Jakie masz dowody na to, że nie mają żadnego dowodu? 
|
|
|
|
|
|
Raldin Feyerabend, mityczny leader Malleus Maleficarum (Karak-Azgal)!
|
|
|
Dagor
Bard
Reputacja: 75
Imię w grze: Dagor
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 03, 2011, 21:35:01 » |
|
Mam nadzieję, że ci zbanują całą tą zgraję przydupasów. I nie napinaj się już tak, bo ci żyłka pęknie.
|
|
|
|
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 03, 2011, 21:47:42 » |
|
@Aldrin
Czy wystarczy uznać kogoś cheaterem bo mythic tak mówi ? podobno konto było monitorowane a nie ma żadnego:
a) screenshota b) klipu video c) niczego
z tego co się dowiedzieliśmy to parę osób nas reportowało za speed-hacki , całą gildie a tylko Althiriona postanowili zbanować... za rzekome "speed-hacki"
Greetings,
Thank you for contacting Warhammer Online Dispute. Per your request account ID: [altharion19_EUR] has been reviewed. It appears that this account has been permanently terminated for the following critical violation:
Policy: Prohibited Conduct [clauses: 13,14,15] (Speedhack) Character: Althirion Account: XXXXXXXX Server: Karak Azgal Time: 9:23 AM 7/3/2011
The above account has been permanently terminated. You have already been forwarded which clauses of the Terms of Service (ToS) and/or Rules of Conduct (RoC) that were found to be in violation. This account will not be reopened again in the future. The above listed player was logged and subsequently observed using a Speed Hacking program by Mythic Employees. As myself, the supervisor and the CSR investigating your issue and the CS Manager have reviewed the action taken on your account, no further correspondence will be replied to. Your account was found to be using a speed hack program that not only was visible in-game, but those times coincide exactly with entries in hack logs for your account. If you wish to avoid this situation in the future, I strongly recommend you remove the 3rd party program that you are using to gain an unfair advantage.
ja pierdole....
dużo pierdolenia o szopenie a żadnych twardych dowodów. Dagor nawet ty nie jesteś tak tępy żeby nie widzieć , że coś tu śmierdzi :/ Widać ,że mythic może oskarżać kogoś i banować bez żadnych dowodów i pa-pa... jest to totalną głupotą bo działają przeciw sobie samym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagor
Bard
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 03, 2011, 22:00:33 » |
|
O boże, chłopiec dostał klapsa i zanosi się łzami.
Gdybyś jeszcze był jakąś szanowaną osobą w warku, to bym ci współczuł, ofiarował prawniczą pomoc itp., a z racji, że jesteś skretyniałym trollem powiem, że dobrze ci tak. Mam nadzieję, że staniesz się zasranym Midasem - czego się nie dotkniesz, zamieni się w gówno i w końcu nas opuścisz, zniechęcony swoim smrodem i toną kupy jaką naprodukowałeś.
|
|
|
|
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 03, 2011, 22:05:19 » |
|
O boże, chłopiec dostał klapsa i zanosi się łzami.
Gdybyś jeszcze był jakąś szanowaną osobą w warku, to bym ci współczuł, ofiarował prawniczą pomoc itp., a z racji, że jesteś skretyniałym trollem powiem, że dobrze ci tak. Mam nadzieję, że staniesz się zasranym Midasem - czego się nie dotkniesz, zamieni się w gówno i w końcu nas opuścisz, zniechęcony swoim smrodem i toną kupy jaką naprodukowałeś.
Ja klapsa nie dostałem , tylko ktoś z kim grałem codziennie bez żadnego powodu. btw. u mad cause bad. Nie potrzebuje pomocy od kogoś kto stackuje WP w swoim doomflayerze , to tak jakbym zwracał się o pomoc do graczy disorderu. To co zrobił mythic to jest idiotyzm i możesz sobie mnie hejtować , ale to nie zmieni faktu że Mythic to fail company , CSR to głupcy z zerowym pojęciem o grze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagor
Bard
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 03, 2011, 22:07:18 » |
|
Mówisz o 6 talikach na armor, które mam od dawien dawna w armorze? Rozpacz nad utraconym przyjacielem-przydupasem trochę ci umysł przyćmiła.
Jedyny fail jaki tu widzę to twoja osoba, robiąca z siebie kretyna na skalę światową. I jeżeli nie dostałeś klapsa, to co się tak oburzyłeś o tego bana., Wygląda na to, ze bardziej się tym przejąłeś niż właściciel postaci. Czyżbyś czuł się czemuś winny? Czyżbyś swojego kolegę namiawiał do czegoś brzydkiego?
A mad to ty tu jesteś. Ja się bardzi dobrze bawię i cieszę z zaistniałej sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 03, 2011, 22:11:13 » |
|
Mówisz o 6 talikach na armor, które mam od dawien dawna w armorze? Rozpacz nad utraconym przyjacielem-przydupasem trochę ci umysł przyćmiła.
Twoja nienawiść przyćmiewa twoje obiektywne zdanie na ten temat. Ja nie jestem zrozpaczony tylko zażenowany tym co zrobił mythic bez żadnego racjonalnego powodu. Spójrz na to z innej strony , co by było gdyby zbanowali kogoś z kim TY grasz , bo mythic uznał że czituje , albo nawet lepiej ciebie by zbanowali bez żadnego powodu tak po prostu "Dagor you used speedhack , ur account is being terimnated" nie odwoływał byś się od decyzji ? nie byłbyś zażenowanym metodami mythica ? Nie bądź głupcem i spójrz na tą sytuacje obiektywnie , człowiek który gra w tą grę przez 2 lata nagle dostaję bana z nikąd , wierny gracz który płacił co miesiąc suba , dostaje wiadomość "Czitujesz to spierdalaj" i teraz powiedz mi , co byś zrobił ? nawet ja bym ci czegoś takiego nie życzył...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 03, 2011, 22:13:54 » |
|
widocznie ten ktoś by dorównać twojemu poziomowi ogrania sięgnął po speed hacki,.. mythic ma dostęp do logów, a przy obecnej liczbie subskrypcji nie banowałby bez powodu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 03, 2011, 22:15:49 » |
|
Boriak, naprawdę uważasz, że ten ktoś przyznałby ci się do używania speed hacków?
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 03, 2011, 22:20:44 » |
|
widocznie ten ktoś by dorównać twojemu poziomowi ogrania sięgnął po speed hacki,.. mythic ma dostęp do logów, a przy obecnej liczbie subskrypcji nie banowałby bez powodu  I według ciebie mogą zbanować kogoś bez wysłania loga w mailu ? litości... Z tego co się dowiedziałem to oskarżają go o "60% speed bonus for 5 seconds , applied on hit" lol... nie ma co Odjira to hakerstwo... @Gottry Grałem z tą osobą przez 2 tygodnie nie zauważyłem nic podejrzanego. Masz na WHA topic w którym wypowiadają się osoby z którymi ten gracz grał , napisali to samo - że nie zauważyli nic co by świadczyło o 3rd party programach bądź innej nielegalnej ingerencji w grze. Czy jeżeli ty zostałbyś z banowany to nie chciałbyś przynajmniej zobaczyć loga ? Przecież jasno napisali , że konto było monitorowane! dlaczego nie ma chociaż jednego screenshota albo video ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagor
Bard
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 03, 2011, 22:23:48 » |
|
Jeszcsze raz to powiem: ha ha ha. Bardzo ci dobrze. A twojemu koledze współczuję  Ale przecież zawsze możesz mu podarować jakieś inne konto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 03, 2011, 22:25:39 » |
|
Jeszcsze raz to powiem: ha ha ha. Bardzo ci dobrze. A twojemu koledze współczuję  Ale przecież zawsze możesz mu podarować jakieś inne konto. Dagor odpowiedz na moje pytanie co TY byś zrobił na jego miejscu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 03, 2011, 22:29:02 » |
|
Przypomina mi to pierwsze miesiące tej gry i zabawę w rzucanie Rain of Fire z różnych dziwnych pozycji, też wtedy zarwałem bana a byłem wówczas na takim etapie uzależnienia od gry, że się ostro wkurzyłem! Wstydliwa to sprawa jak sobie o tym teraz pomyślę, ale nie to, że zostałem złapany i dostałem bana, tylko to, że się tym zdenerwowałem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|