Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 22:41:49 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: powrot po latach - pytanie  (Przeczytany 403 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
nash
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Rabs

« : Kwiecień 19, 2011, 09:49:24 »

czesc,

Po bardzo dlugiej przerwie zatesknilem za gra i chce sprobowac pograc znowu. Moje jedyna wylewelowana postacia jest Choppa. Nie gralem jednak zbyt dlugo i po powrocie czuje sie mocno zagubiony.
Moja prosba -
czy ktos moglby mi pomoc i opisac
- jakis przyzwoity build do grania RvR ( raczej w grupie i mam nadzieje ze w tej grupie bedzie healer)
- jakas podstawowa "rotacje", inaczej mowiac jakich skili warto uzywac
- w jakie statystytyki inwestowac ( str i co jeszcze? weapon skill?)

dzieki z gory,
nash
Mahindra
Gość
« Odpowiedz #1 : Październik 16, 2011, 17:07:32 »

witammam pytanie w imieniu mojej kolezanki.Przekopalem forum,lecz nie znalazlem konkretnego przypadku,a jest nastepujacy:
kolezanka jest w ciazy i w trakcie zwolnienia lekarskiego wyjechala do Polski,po czym szef sie dowiedzialzawsze znajda sie usluznii Ja zawiesil w pracy do hmm..jutro ma miec rozmowe,a trwa to zawieszenie juz kilka dni.
czy ktos moze wie,czy tak mozna?zaznaczam,ze osoba ta ma przepracowane w firmie ponad rok.

dzieki za przeczytanie
warius
Małomówny

Reputacja: 0

Imię w grze: Ostupam

« Odpowiedz #2 : Październik 16, 2011, 22:05:35 »

witammam pytanie w imieniu mojej kolezanki.Przekopalem forum,lecz nie znalazlem konkretnego przypadku,a jest nastepujacy:
kolezanka jest w ciazy i w trakcie zwolnienia lekarskiego wyjechala do Polski,po czym szef sie dowiedzialzawsze znajda sie usluznii Ja zawiesil w pracy do hmm..jutro ma miec rozmowe,a trwa to zawieszenie juz kilka dni.
czy ktos moze wie,czy tak mozna?zaznaczam,ze osoba ta ma przepracowane w firmie ponad rok.

dzieki za przeczytanie
Kolego z takim pytaniem to musisz się na forum serwera Role Play udać, tutaj sami casuale, fabuła nikogo nie interesuje...
Pzdr

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 19, 2012, 00:24:24