Dagor
Bard
Reputacja: 75
Imię w grze: Dagor
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 11, 2011, 22:06:37 » |
|
Jakbyś nie zauważył, to w warku nie ma już w ogóle dobrych, aktywnych gildii. Takich, które wystawią coś więcej niż 1.5 party.
|
|
|
|
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
|
malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 11, 2011, 22:47:18 » |
|
to co ostatni gasi światło?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artegall
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Artegall
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 12, 2011, 07:29:04 » |
|
..... Ale teraz pogrywam sorcą na azgalu, więc można się na niej powyżywać.
Ostatnio często biegam na 2h więc nie powinienem być raczej problemem dla sorcy (no chyba że juz jestem blisko). Pochwal się nickiem to moze nastepnym razem poszukam wyzwania gdzie indziej 
|
|
|
|
|
|
Full devastator kotbs
|
|
|
Tarell
Gawędziarz
Reputacja: 15
Imię w grze: Tareell / AM Gildia: The Forsaken KN, Jirell /Shaman Gildia: Da W Mord KN
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 12, 2011, 12:42:12 » |
|
Tarell -  hmm, no nie wiem, może zrobie sobie własnego, osobistego Chosena i wtedy krzaczory nabiorą kompletnie innego znaczenia W każdym razie coś muszę pomyśleć, bo moi gildyjni koledzy zapowiedzieli mi, że juz niedługo stworzą destracką gildię dedykowaną specjalnie dla mnie, a utworzoną z moich ulubionych klas. Dodam tylko, że chodzi tu o klasy, które potrafią podnieść mi poziom adrenaliny do stanu wrzenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexx
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: lexx
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 12, 2011, 12:53:09 » |
|
a cóż to za klasy? Może rolnę taką ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarell
Gawędziarz
Imię w grze: Tareell / AM Gildia: The Forsaken KN, Jirell /Shaman Gildia: Da W Mord KN
|
 |
« Odpowiedz #20 : Kwiecień 12, 2011, 13:04:37 » |
|
nie musisz, mozesz co najwyżej dać im wsparcie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
Reputacja: 3
Imię w grze: Zhasor
|
 |
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 12, 2011, 13:07:22 » |
|
Gdyby całe Garaże się rollneły na destro to było by to dobre dla serwera! Może nawet uda wam się odzyskać dawną świetność. 
|
|
|
|
|
|
The number you're trying to reach is currently unavailable.
|
|
|
Tarell
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 12, 2011, 13:13:19 » |
|
Gdyby całe Garaże się rollneły na destro to było by to dobre dla serwera! Może nawet uda wam się odzyskać dawną świetność.  Całe garaże, to aktualnie sztuk 12 i cokolwiek nie zrobią nic to nie zmieni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anethra
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 12, 2011, 14:18:46 » |
|
Miałem raczej na myśli to że nie ma już dobrych , aktywnych , polskich gildii z prawdziwego zdarzenia. Coś tam jest ale albo mało akytwne , albo robi PvE tylko.
Gdyby całe Garaże się rollneły na destro to było by to dobre dla serwera! Może nawet uda wam się odzyskać dawną świetność.  Lubię takie opinie  wydaje mi się że sytuację na serverze ratuje tylko warband Warbuddy wyjeżdżający regularnie na rvr... zaraz, zaraz, czy ja napisałem warband Warbuddy? PS: Zajrzyj w środę na rvr, mozemy sie nawet dogadać w której strefie sobie pobiegamy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Macias
Małomówny
Da W MORD
Reputacja: 1
Imię w grze: Macias
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 24, 2011, 14:23:37 » |
|
Myślę, że chodziło o polskie community po stronie orderu, bo jak można mówić o czymś, o czym nie ma się pojęcia? Chyba, że można... A GR zawsze może rollnąć destro, przejść na norn i zmergować z pl albo zostać na azgalu i zmergować z internationalami co wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem w Waszym przypadku. /cheer -EDIT- Potrzebuję talików na postać orderową - Yoichi SW. Ballistic lvl 1-10, mogą być niebieskie lvl8(kontener skill lvl1 + fragment 175/200) x10 i kilku na woundy x5. Bardziej zależy mi na ballistic. Mogę się odwdzięczyć talikami dla destro lub goldem. -EDIT2- Dzięki Tarell  <3
|
|
|
|
|
|
| Macias 9x ORZ | Sroo 7x, Mcdrive 7x Da W MORD |  ...i wszystkie moje emotikony były udawane!
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
Reputacja: 3
Imię w grze: Zhasor
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 24, 2011, 14:26:36 » |
|
omg Destraki przestańcie robić orderowe alty. Najpierw Rokefella , teraz Macias. Macie AAO , jesteście potrzebni nam nam Azgalu by była dobra zabawa  zamiast popierdalać na altach weźcie się w garść , stwórzcie fajną grupę , zapiszcie się na scki , pojeździjcie po zonie itp. Ja pier... w taki bezczelny sposób tracić aao i to , że się jest underdogiem :< nie umiecie docenić swojej sytuacji!
|
|
|
|
|
|
The number you're trying to reach is currently unavailable.
|
|
|
Macias
Małomówny
Da W MORD
Reputacja: 1
Imię w grze: Macias
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 24, 2011, 14:37:40 » |
|
Ja tylko chciałem być bliżej miszcza i doświadczyć jego aury zajebistości.. ; ; Smaczengo jajka :*
it's RoCkefella!
|
|
|
|
|
|
| Macias 9x ORZ | Sroo 7x, Mcdrive 7x Da W MORD |  ...i wszystkie moje emotikony były udawane!
|
|
|
|