Witam
Czy wersja pudełkową gry Warhammer mogę przedłużyć subskrypcje na kolejne 30 dni ? Chodzi mi o to ze nie mam możliwości kupienia karty czasowej prepaid-owo a w sklepach nie sposób jej dostać, po 30 dniach grania gra mi się na tyle spodobała że chciał bym kontynuować rozwój postaci i toczyć zacięte walki RvR lecz niestety tak jak pisze nie mam możliwości zakupu online karty czasu, jedynie kolejną wersje pudełkową z 30 dniami grania poprzez kod z książeczki.
Przy pierwszym przedłożeniu subskrypcji z konta Trial na konto normalne postępowałem wg zaleceń znalezionych na forum
- logujesz sie na konto
https://accounts.eamythic.com- dalej activate key lub przycisk na dole subscribe
- wpisujesz kod z instrukcji w pole 'Code'
- w pole 'Security Code' przepisujesz kod z obrazka weyfikacyjnego jaki sie Ci wyswietlil
- dajesz continue
- powinien przejsc dalej i zapytac sie o to jak chcesz dalej placic za gre: karta kredytowa lub kod z time card 30 dni lub wiecej
Jeżeli nie masz karty kredytowej lub aktualnie kodu z time carda to wpisujesz tutaj kod: WAR0DAYTIMECARD
Nie wiem czy to służy tylko do przekształcenia konta Trial w normalne czy tez jako przedłużenie subskrypcji.