Dagor
Bard
Reputacja: 75
Imię w grze: Dagor
|
 |
« Odpowiedz #30 : Marzec 10, 2011, 13:49:50 » |
|
[...] wpuścicie na nasze ventrilo Tarell z jej głosem. Cał ej warbandzie stanie  fixed
|
|
|
|
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
Anethra
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #31 : Marzec 10, 2011, 13:53:12 » |
|
fixed Niezawodny Dagor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PiVi
Gawędziarz
Zabić wszystkich - Sigmar rozpozna swoich !
Reputacja: 10
Imię w grze: Vitold , Witold, Kanonik
|
 |
« Odpowiedz #32 : Marzec 10, 2011, 17:01:58 » |
|
Chetnie tez wezme udzial w duelach. Slychalem ze Vitold, czlowiek - legenda wrocil, wiec chetnie skrzyzuje z nim bron:P
Taa... z całej legendy została legendarnie zbita dup*a  Obecna rzeczywistość wygląda tak - "nie masz dooma - jesteś nikim !" A ja biedny ledwo pierwszy komplet sovka właśnie zebrałem. [...] wpuścicie na nasze ventrilo Tarell z jej głosem. Całej warbandzie stanie  fixed Takie miękkie jesteście ?  A poważnie... szkoda, że impreza ominęła - ale niestety praca+wyjazdy = brak warka Ale jak to mówią - co się odwlecze to nie uciecze... PiVi
|
|
|
|
|
|
Vitold - Witch Hunter / Karak-Azgal / 99+ RR Witold - Knight of the Blazing Sun / Karak Azgal / 80 RR Vitolt - Shadow Warrior / Karak Azgal / 80 RR Kanonik Witold - Warrior Priest / Karak Azgal / 5x - in progress
|
|
|
grouth
Bard
Reputacja: 26
Imię w grze: grouth braath
|
 |
« Odpowiedz #33 : Marzec 10, 2011, 17:27:14 » |
|
latwo nie bedzie, ale poradzisz sobie i to szybko, tylko mdpsy poczatkowo beda wyzwaniem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarell
Gawędziarz
Reputacja: 15
Imię w grze: Tareell / AM Gildia: The Forsaken KN, Jirell /Shaman Gildia: Da W Mord KN
|
 |
« Odpowiedz #34 : Marzec 10, 2011, 20:58:23 » |
|
Myślę że kilka osób sie przełamało wczoraj do dueli.
To świetna informacja, bo duele to naprawde fajna zabawa. Oczywiscie przy odpowiednim podejściu, własnie jako zabawy i źródła wiedzy o innych klasach a nie jakiejś śmiertelnie poważnej dyscypliny sportu Smutne, że teraz eventy duelowe nie odbywaja sie praktycznie w ogóle. Farma stała sie ważniejsza niz dobra zabawa.  Zresztą, niewielu juz zostało na serwie duelowiczów ze starej ekipy. Tym bardziej więc cieszy, że znajdą się kolejni chętni do takich potyczek.  Myślałam, ze mieliśmy jakiegos kronikarza i znajdę tu reportaż zdjęciowy z wczorajszej imprezy a okazało się, że tylko ja coś wkleiłam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miggh
Rozmówca
Reputacja: 4
Imię w grze: Miggh
|
 |
« Odpowiedz #35 : Marzec 10, 2011, 21:14:44 » |
|
Piżama party.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karvos
Małomówny
Reputacja: 0
Imię w grze: karvos
|
 |
« Odpowiedz #36 : Marzec 11, 2011, 12:01:48 » |
|
z cyklu kilka mrocznych elfich tyleczkow  z cyklu kilka orczych zadow  swiniak i jego hmm.. mieczyk   oraz czy ja widzialem golego krasnala.. chyba nie usne juz do konca zycia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexx
Niemy
Imię w grze: lexx
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marzec 11, 2011, 13:31:03 » |
|
Mały i niewidoczny, ale…. gdzieś zawsze jest  Dobry duch- zielony przyjaciel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarell
Gawędziarz
Reputacja: 15
Imię w grze: Tareell / AM Gildia: The Forsaken KN, Jirell /Shaman Gildia: Da W Mord KN
|
 |
« Odpowiedz #38 : Marzec 11, 2011, 19:17:14 » |
|
Mały i niewidoczny, ale…. gdzieś zawsze jest  Dobry duch- zielony przyjaciel  Aż trudno uwierzyc że wyszedłeś z krzaków aby zrobić fotkę. Mistrz kamuflarzu  btw. ładne ujęcie na tym screenie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grouth
Bard
Reputacja: 26
Imię w grze: grouth braath
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marzec 11, 2011, 21:30:54 » |
|
ee tam , wszyscy wwiedza, ze elf lepiej wyglada bez paska hp i w pozycji horyzontalnej  a powaznie pytanie brzmi GDZZIE JEST LEXXIO?! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Macias
Małomówny
Da W MORD
Reputacja: 1
Imię w grze: Macias
|
 |
« Odpowiedz #40 : Marzec 11, 2011, 23:02:33 » |
|
Lexxiu, mistrz drugiego planu. Ukochany wróg Yoshida Torajirou 
|
|
|
|
|
|
| Macias 9x ORZ | Sroo 7x, Mcdrive 7x Da W MORD |  ...i wszystkie moje emotikony były udawane!
|
|
|
ojciec Vader
Milczący
Imię w grze: Vaderoid
|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwiecień 26, 2011, 05:46:18 » |
|
I hit z mumbla : " Tarell, zabij moją żonę!!! "  Nie pamietam juz kto to powiedział ale pozdrawiam serdecznie zarówno proszącego, jak i ,mam nadzieje że cały czas żywą, małżonkę Żona żyje i ma się dobrze, dziekuje  Tak to wychodzi, jak ork najpierw mowi a potem mysli... Moja zona, czyli Sznitko zablokowała się na robieniu speciala i cały czas kulala sie po ziemi chichoczac jak powalony... no goblin. Wiec mowi do mnie "niech mnie ktos w koncu zabije". Patrze na ekran kto jest blisko i zobaczylem Tarell, wiec odruchowo prosze ją, co by zabila.. no wlasnie, zamiast powiedziec Sznitka... 
|
|
|
|
|
|
Vaderoid / Da w MORD
|
|
|
hunter71
Niemy