Swiniak
Małomówny
Reputacja: 1
Imię w grze: Swiniak
|
 |
« : Marzec 07, 2011, 19:54:30 » |
|
Gildia Da W MORD serdecznie zaprasza Garaży oraz Twierdzę na spotkanie towarzyskie w RvR połączone z festynem i pstrykaniem fotek. Pstrykanie się po ryjach niekoniecznie, ewentualnie po części oficjalnej. Chcemy uwiecznić Was na zdjęciach, zanim wszyscy odejdą do Rifta albo innego Gaiona. Może Tarell poczuje wenę i zrobi striptiz przed obiektywem?  Czas: środa ok. 20:30. Miejsce: do uzgodnienia - proponujemy jedną z fortec, żeby pod imprezę nie podczepił się jakiś pug. Jeśli jesteście zainteresowani eventem, dajcie znać tutaj, albo na pm do mnie. Wymienimy się namiarami na vent, mumble, numerami komórek, pinami do kart, etc. 
|
|
|
|
|
|
Swiniak Chosen 8X, Da W MORD Swiniax Sorc 9X, Da W MORD
|
|
|
Scimitar
Mówca
Reputacja: 5
Imię w grze: Wiele ich jest
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 07, 2011, 20:01:50 » |
|
Mogę przyjść sam osobiście jak inni nie złapią przynęty  nie boję się was 
|
|
|
|
|
|
Krysia (KotBS) RR 8X, The Sovereign Shantis (Sorc) RR 8X, The Sovereign ----------------------- SKOWYT
|
|
|
Anethra
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 08, 2011, 07:37:05 » |
|
phi, jaka tam przynęta  każdy by chciał fotę z Tarell niekompletnie ubraną  a damska część gildii czeka na Vitolda. Zapraszamy oczywiscie wszystkich ale ze zrozumiałych względów jakiekolwiek brodate pokurcze powinny pozostać ubrane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anadim
Mówca
Reputacja: 20
Imię w grze: Sidorius (Karak-Azgal), Zooltan (Bulrok), Tissaja(Karak-Azgal), Borlis(Karak-Azgal)
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 08, 2011, 09:44:51 » |
|
phi, jaka tam przynęta  każdy by chciał fotę z Tarell niekompletnie ubraną  a damska część gildii czeka na Vitolda. Zapraszamy oczywiscie wszystkich ale ze zrozumiałych względów jakiekolwiek brodate pokurcze powinny pozostać ubrane  No co ty. Co dwie brody to nie jedna 
|
|
|
|
|
|
Jeśli walka była uczciwa, znaczy że źle ją zaplanowałeś.
"There is no 'I' in 'team', but there is a 'we' in 'weapon.'"
|
|
|
Eldricht
Małomówny
Reputacja: 0
Imię w grze: Eldricht
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 08, 2011, 09:52:24 » |
|
Twierdza się pojawi  przy czym część koło 21 dlatego proponuję przesunąć event o 30 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarell
Gawędziarz
Reputacja: 15
Imię w grze: Tareell / AM Gildia: The Forsaken KN, Jirell /Shaman Gildia: Da W Mord KN
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 08, 2011, 14:50:28 » |
|
Impreza? świetnie. Pojawimy się.  Będą kamery ? Proponuje troche później, okolo 21, bo w Garazach skład mamy raczej scenariowy niz na orvr.  Będę jutro online na forum , więc możemy jakoś ustalić miejsce PMami. Może jakies duele w finale? Może Tarell poczuje wenę i zrobi striptiz przed obiektywem?  każdy by chciał fotę z Tarell niekompletnie ubraną Jasne, jeszcze jakieś życzenia destraki mają ? może taniec na rurze czy cos w tym stylu, co ? No chyba że znajdzie się jakiś przystojny Chosen, to wtedy różnie może być
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mythios
Milczący
Overpowered
Reputacja: 2
Imię w grze: Namtara RIP,Alastre RIP, Alastyr resting, Xiwr resting
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 08, 2011, 15:22:37 » |
|
a mowili zebym chosnka na azgala przeniosl ... a ja jak zwykle nie sluchalem.
|
|
|
|
|
|
Living on Razor's Edge
|
|
|
Lexx
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: lexx
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 08, 2011, 15:33:41 » |
|
No chyba że znajdzie się jakiś przystojny Chosen, to wtedy różnie może być Zawstydzony Mrugnięcie Kiedyś byłem piękny i przystojny, a teraz jestem zielony paskudny i smutny, kto wie, może będzie jak w pewnej bajce Tarell............. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scimitar
Mówca
Reputacja: 5
Imię w grze: Wiele ich jest
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 08, 2011, 22:34:44 » |
|
No chyba że znajdzie się jakiś przystojny Chosen, to wtedy różnie może być A tej znowu tylko krzaczory z czojzenami  choć w sumie to wybrańcy bogów to takich warto zadowalać 
|
|
|
|
|
|
Krysia (KotBS) RR 8X, The Sovereign Shantis (Sorc) RR 8X, The Sovereign ----------------------- SKOWYT
|
|
|
Dagor
Bard
Reputacja: 75
Imię w grze: Dagor
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 08, 2011, 23:10:22 » |
|
Hmm... zaleciało mi pewnym romansem z Norna.
|
|
|
|
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
DevilWrath
Małomówny
Imię w grze: Fallasleep
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 09, 2011, 01:23:49 » |
|
To ja proponuje odegrac scenke role play jak z playboya. Tarell z oporem, ale ulegnie zalotom Chosena i wszyscy dolaczymy do orgii. Jeszcze sfilmujmy cale zdarzenie i ciekawe ile wejsc bedzie na Youtube:P
A serio, pomysl na integracyjne spotkanie 2 przeciwnych obozow bardzo mi sie podoba, fotki, wymiana koszulek, poklepywanie po ramieniu - jestem jak najbardziej za! Wspolne Ventrilo tez by sie przydalo. Chetnie tez wezme udzial w duelach. Slychalem ze Vitold, czlowiek - legenda wrocil, wiec chetnie skrzyzuje z nim bron:P
|
|
|
|
|
|
Fallasleep WE 100 Latthspell Chosen 80 Symbelmyne Sorc 60
|
|
|
Anethra
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 09, 2011, 07:42:29 » |
|
hej, czasu do 21 dzisiaj jest sporo wiec pewnie będzie jeszcze kilka pomysłów na wieczorne spotkanie  Z mojej strony propozycja na "cat fight":dwie elfki (high i dark) bez ubrań, bez broni, tylko AA  ) Duele czy 6 vs 6 też wchodzą w grę. Z eventów może się tez pojawić taki pt. ile-RR-jest-w-stanie-wyciągnąć-mały-osmarkany-zdradziecki-goblin-w-specu-na-aoe-ubijając-ok-4-party-wysokorankowego-orderu-strzelając-im-w-plecy-podczas-towarzyskiego-spotkania? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 09, 2011, 09:17:04 » |
|
odpowiedź jest prosta: ZERO nie przebije się przez proce defensywnych setów  i tak oto, kolejny raz, wspaniała erpegowa wizja rozbiła się o twardą ścianę mechaniki  ile to razy chciałeś kogoś zabić od tyłu w plecy w WFRP a potem na k6 1 i nawet nie przebijasz się przez wytrzymałość 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osa
Małomówny
Gdyniadorf
Imię w grze: Twierdza: Vallian, Thoorop
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 09, 2011, 10:40:29 » |
|
Czemu taki dzien i godzina, co wy meczy nie ogladacie? 
|
|
|
|
|
|
"To me, Sons of Sigmar ! For the Empire !"
|
|
|
|
malacar