argonus
Milczący
Reputacja: 0
Imię w grze: Vinia
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudzień 17, 2010, 18:43:45 » |
|
Tylko Andziku w przeciwieństwie do Ciebie, Morstas jest hmmm jak by to powiedzieć hmmm myślący? Tak... to dobre słowo patrząc na twoje wypowiedzi na forum. Może czasem lekko przesadza co do swojej skromności ale jest jednym z 2 naprawdę dobrych polski WH'ków z którymi miałem okazję grać, On i Gerhard. (Dam Ci jedną dobrą radę, po za WAR'em też jest świat)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yoshimatsu
Milczący
Imię w grze: KA Shyael sw, firetouch bw, nonde am, KN Enadrius zel(new)
|
 |
« Odpowiedz #31 : Grudzień 17, 2010, 20:40:56 » |
|
Szczerze mówiąc po samych postach wnioskuje jaki jest arogancki. Reszta mnie nie interesuję, nie dotykam i nie wącham gówna, nawet jeśli dobrze smakuje 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2010, 20:43:20 wysłane przez Yoshimatsu »
|
|
|
|
|
Dagor
Bard
Reputacja: 75
Imię w grze: Dagor
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudzień 17, 2010, 21:02:28 » |
|
Dam Ci jedną dobrą radę, po za WAR'em też jest świat
Bez screenshota nie uwierzymy
|
|
|
|
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
t0mpre
Administrator
Gawędziarz
Reputacja: 9
Imię w grze: Loudek, Ziwago, Zdzicho
|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudzień 17, 2010, 22:46:30 » |
|
jest jest, LOTRO. ostatnio sporo ludzi poszlo tam klepac 
|
|
|
|
|
|
So Long, and Thanks for All the Fish
|
|
|
andzik13
Bard
Reputacja: 15
Imię w grze: Maradag
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudzień 18, 2010, 00:31:38 » |
|
Tylko Andziku w przeciwieństwie do Ciebie, Morstas jest hmmm jak by to powiedzieć hmmm myślący? Tak... to dobre słowo patrząc na twoje wypowiedzi na forum. Może czasem lekko przesadza co do swojej skromności ale jest jednym z 2 naprawdę dobrych polski WH'ków z którymi miałem okazję grać, On i Gerhard. (Dam Ci jedną dobrą radę, po za WAR'em też jest świat)
Pozwol, ze nie bede oceniac ludzi po ich postach (wiem jestem az nadto laskawy, ale moze to dlatego ze jestem juz za stary na takie glupoty). A o moje zycie sie nie martw, tez kiedys takie bedziesz mial. ps. jakos przezyje to ze mnie nie kochaja ludzie ktorych nie znam  Jesli mowisz o tym Gerhardzie ktory mial wh/kobze/am i jedna z jego postaci miala na imie Erwin to pozdrow go odemnie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2010, 00:39:30 wysłane przez andzik13 »
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
DirtyFish
Niemy
Imię w grze: Hermit
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudzień 18, 2010, 11:01:52 » |
|
Myslalem nad czyms takim, proszę przejrzeć dokładnie http://beta.war4scrubs.com/CareerBuilder.aspx?Class=WH#7;9;7;7:;5:9:;3:7:5:;4395:4381:4369:4393:;4363:4371:4365:4375: lub http://beta.war4scrubs.com/CareerBuilder.aspx?Class=WH#9;5;9;7:9:;5:;3:7:9:;4395:4381:4369:4393:;4363:4371:4365:4375: Nie jestem pewien do konca co do taktyk. Myślę głownie o tej leczacej mnie kiedy uzyje Exekucji, z przy krycie 50 % more dmg i wyciagnieciu dobrego crit rate moze mie niezle healowac to gowienko i jeszcze co do parry jak ktos zauwazył w drugim linku skill 100% parry na 5 sec , Taktyka ze przy kazdym parry zadaje dmg + z rr 18% parry + itemki cos to da kiedy skoncza sie apki ... z rr mysle nad crit rate %, parry no i moze inicjatywa bo do str i tak bedzie cap z talikami i bonami roznymi ofc na low lvlu wpakuje z str pozniej sie usunie Nie wiem tez jakiego Bulletsa na healera najlepiej uzywac pewnie Conffesion nie dosc ze najwiekszy dmg ze wszystkich to jeszcze 50%- heal na 5 sec a na reszte pewnie Purity , ten z 3 drzewka co zre Apki slyszalem ze slaby
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2010, 11:11:49 wysłane przez DirtyFish »
|
|
|
|
|
mall
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Gruffud
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudzień 18, 2010, 12:43:39 » |
|
Oczywiście możesz spróbować obydwu specjalizacji. Ale mają one swoje wady. pierwsza: - leczenie z kul nie jest duże (sam dmg z kul również- ciekawsze są ich bonusy) i może coś zmieniać najwyżej przy solowaniu na rvr; ja raczej grałem moim altem WH na sc i to nie miało sensu  - Van Horstmann- mnie się raczej kompletnie nie sprawdzał zadając śmieszny dmg; - taktyka na Absolution zdaje się daje 25% więcej do obecnej bazowej szansy na krytyka z tego skilla; nie oznacza to, że jak masz 10% bonusu do krytyka to masz 35% na krytyka; tak w każdym razie kiedyś było i może przypadkiem po cichaczu to zmieniono; raczej nie warto druga: - Riposte + Repel Blasphemy - ja bym uzupełnił Confusing Movements (Morale 1) i nie dodawał już większego parry za Renown- lepiej chyba dać maximum Strength i np. redukcję na kryta w siebie; przy czym jedna wada builda na Riposte jest taka- musisz stać twarzą w twarz z MDPS-ami i średnio użyteczny on jest do zabijania (a przynajmniej utrudniania) życia healerom/sorcom; - uwaga odnośnie Absolution- jak wyżej; lepiej tą taktykę zastąpić klasyczną +160 do Strength aby być jak najbliżej capa - uwaga odnośnie leczenia z kul- jak wyżej; zamiast tego lepiej mieć 2 rodzaje potków leczących - jeden z craftingu, drugi za medalliony. Morale 2 dobre do solowania.
|
|
|
|
|
|
=== Gruffudd - Duraz Tarag
|
|
|
DirtyFish
Niemy
Imię w grze: Hermit
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudzień 18, 2010, 17:14:21 » |
|
Dzieki za lekko wyczerpujaca wypowiedz a moglbys mi zapodac jakis build ze swojego doswiadczenia albo cos jestem nowy nie wiem jak jest na t4 wiec nie wiem czy tak jak ja mysle jest dobrze. Ogolnie na te spece potrzebny wysoki rr bo wkladam w nich punkty w 3 spece ;/ a nie wiem po prostu jak sie w dwoch zmiescic tak samo takty jakby bylo z 6 slotow to by byla taka gitara ze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morstasowa
Rozmówca
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudzień 18, 2010, 19:06:32 » |
|
tak jak Ci napisał mall musisz po testować i zobaczyć co i jak działa na WH. Na początku najważniejsze, żeby nauczyć się co używać i kiedy ja to nazywam tak "masz bić jak automat, nie możesz się zastanawiać co teraz mam użyć, to musisz wiedzieć i zrobić jak najszybciej" unikaj jednej rzeczy na WH, najgorzej co możesz to przerzucić się z skillem. Żeby unikać takich sytuacji wchodzisz na stronkę z skillami od destraków i zapamiętujesz co dana umiejętność robi i gdy nauczysz się mniej więcej tego będziesz wiedział czego teraz masz się spodziewać z strony przeciwnika i będziesz miał na to odpowiedź. To jest mały kroczek, następnie jak będziesz bił się z najlepszymi nie przejmuj się, że padniesz 20x od jednej osoby, tylko uważnie śledź jego zachowanie i staraj się zapamiętać jak najwięcej rzeczy co dany gracz robi i po każdej walce przeglądasz combat loga i sprawdzasz co zawiodło i dlaczego nie poszło coś pod twoje dyktando. Zawsze staraj się zmieniać walkę, gdy będziesz jechał jedynm schematem to prędzej czy później Cię ktoś rozgryzie a tego na pewno nie chcesz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Norquad
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #40 : Styczeń 17, 2011, 23:57:19 » |
|
tak jak Ci napisał mall musisz po testować i zobaczyć co i jak działa na WH. Na początku najważniejsze, żeby nauczyć się co używać i kiedy ja to nazywam tak "masz bić jak automat, nie możesz się zastanawiać co teraz mam użyć, to musisz wiedzieć i zrobić jak najszybciej" unikaj jednej rzeczy na WH, najgorzej co możesz to przerzucić się z skillem. Żeby unikać takich sytuacji wchodzisz na stronkę z skillami od destraków i zapamiętujesz co dana umiejętność robi i gdy nauczysz się mniej więcej tego będziesz wiedział czego teraz masz się spodziewać z strony przeciwnika i będziesz miał na to odpowiedź. To jest mały kroczek, następnie jak będziesz bił się z najlepszymi nie przejmuj się, że padniesz 20x od jednej osoby, tylko uważnie śledź jego zachowanie i staraj się zapamiętać jak najwięcej rzeczy co dany gracz robi i po każdej walce przeglądasz combat loga i sprawdzasz co zawiodło i dlaczego nie poszło coś pod twoje dyktando. Zawsze staraj się zmieniać walkę, gdy będziesz jechał jedynm schematem to prędzej czy później Cię ktoś rozgryzie a tego na pewno nie chcesz.  ...raaany człowieku... ja mam tyle na głowie innych spraw że raczej takie coś jak analizowanie i uczenie się na pamięć skilli destro ze stronek internetowych w grę nie wchodzi o.O po prostu chcę się w miarę dobrze bawić a nie być superPRO w jakiejś grze która jest dla mnie chwilą zapomnienia, odskocznią od brutalnego, podłego i REALNEGO ŚWIATA, ŻYCIA którego muszę się nauczyć. Bez urazy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #41 : Styczeń 18, 2011, 00:30:56 » |
|
...raaany człowieku... ja mam tyle na głowie innych spraw że raczej takie coś jak analizowanie i uczenie się na pamięć skilli destro ze stronek internetowych w grę nie wchodzi o.O po prostu chcę się w miarę dobrze bawić a nie być superPRO w jakiejś grze która jest dla mnie chwilą zapomnienia, odskocznią od brutalnego, podłego i REALNEGO ŚWIATA, ŻYCIA którego muszę się nauczyć.
Jak nie chcesz być superPRO to po co sobie zawracasz w ogóle głowę tym postem?
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Eldricht
Małomówny
Imię w grze: Eldricht
|
 |
« Odpowiedz #42 : Styczeń 18, 2011, 16:19:43 » |
|
...raaany człowieku... ja mam tyle na głowie innych spraw że raczej takie coś jak analizowanie i uczenie się na pamięć skilli destro ze stronek internetowych w grę nie wchodzi o.O po prostu chcę się w miarę dobrze bawić a nie być superPRO w jakiejś grze która jest dla mnie chwilą zapomnienia, odskocznią od brutalnego, podłego i REALNEGO ŚWIATA, ŻYCIA którego muszę się nauczyć.
Bez urazy!
jeśli uważasz, że realny świat jest brutalny i podły poczytaj wątek "KA edycja 342 i ogolny offtopic" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|