Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopad 09, 2010, 22:41:43 » |
|
w sumie mam pomysła na konkurs niedługo patch 1.4, nowe renown ranki może być taki konkurs że dla pierwszych X osób które dobiją 90RR i się pochwalą tym na forum z odpowiednim screenem oczywiście będzie darmowy prepaid, i dla pierwszych Y osób które dobiją 100RR będzie prepaid (1 osoba może wygrać tylko raz) co myślicie ? a może ktoś ma lepszego pomysła ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopad 09, 2010, 22:43:29 » |
|
Po pierwsze, kto to sfinansuje, po drugie ja się nie bawię, bo PiVi i tak zabierze te prepki.
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopad 09, 2010, 22:51:04 » |
|
1. no kolega niemampomyslunanicka coś wspominał w poprzednim poście że jest chętny 2. zgarnie tylko jednego jak coś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artein
Bard
Ravens
Reputacja: 37
Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopad 10, 2010, 00:06:03 » |
|
PiVi i tak zabierze te prepki.
Wszystkimi swoimi postaciami.
|
|
|
|
|
|
414, never forget
|
|
|
niemampomyslunanicka
Milczący
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopad 10, 2010, 18:51:15 » |
|
1. no kolega niemampomyslunanicka coś wspominał w poprzednim poście że jest chętny 2. zgarnie tylko jednego jak coś  Potwierdzam. Jeśli ktoś preferuje allegro to moja wspólniczka tam handluje. Póki nie aktywują jej konta sprzedaje z mojego - klik
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2010, 19:08:21 wysłane przez niemampomyslunanicka »
|
|
|
|
|
Skorrik
Niemy
Imię w grze: Zobaczymy ;)
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopad 11, 2010, 14:24:51 » |
|
Kupiłem kod na Allegro. Zapłaciłem o 14:10 kod otrzymałem o 14:18. Kod został zaakceptowany, subskrypcja przedłużona. Czego chcieć więcej? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niemampomyslunanicka
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopad 11, 2010, 19:53:08 » |
|
Kupiłem kod na Allegro. Zapłaciłem o 14:10 kod otrzymałem o 14:18. Kod został zaakceptowany, subskrypcja przedłużona. Czego chcieć więcej?  Jak to czego? Większej ilości klientów. Przynajmniej z mojej strony  Fajnie, że komentarz zostawiłeś. Kilka osób kupiło kody od nas na ebay chyba tylko dwie wystawiły tam komentarz. Na forum niestety żadna się nie wypowiedziała. W ramach podziękowania wyślę Ci na priv jeszcze jednego prepaida. Co prawda na allegro kupiłeś, ale stamtąd też nikt na forum się nie wypowiedział.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2010, 19:57:59 wysłane przez niemampomyslunanicka »
|
|
|
|
|
Skorrik
Niemy
Imię w grze: Zobaczymy ;)
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopad 11, 2010, 20:07:52 » |
|
WOW  Super. Kod doszedł na privie  Dzięki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumar
Niemy
Imię w grze: Sumared
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopad 11, 2010, 20:44:44 » |
|
Patrze, nasz nowy "kolega" wybrał dość ciekawą metodę reklamy... Każdy orze jak może... ;P Ale wziąłem na próbę od "niemampomyslunanicka" pre paida na allegro i dostałem go szybko, przedłużyłem więc ok... Prawdę mówiąc przyzwyczaiłem się do przema, ale że wszystko odbyło się ok, to nie mogę mieć zastrzeżeń.
Jak coś, darmowy prepaid mnie nie interesuje, wole błogie uczucia samozaradności. ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niemampomyslunanicka
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopad 11, 2010, 21:38:17 » |
|
Od razu ze reklama. Nic z tych rzeczy. Po prostu poprosilem w pierwszym poscie o komentarze na forum. Kilka(nascie) osob stad kupilo i nie wystawilo komentarza. Zarowno tu jak i na serwisie aukcyjnym (ja po otrzymaniu platnosci zawsze wystawiam jako pierwszy). Reklama to bedzie dopiero jak wymysle jakis glupi konkurs i bede rozdawal prepaidy  Przepraszam za brak ogonkow. Z telefonu pisze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cfaniak
Małomówny
Reputacja: 2
Imię w grze: Vivaldi (SW) Muchomor (RP) Werter (engie)
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopad 13, 2010, 15:53:26 » |
|
Witam.
Planuję wrócić po bodajże rocznej przerwie i mam pytanie, kiedy można się spodziewać nowych kodów?
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siro
Rozmówca
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopad 14, 2010, 12:36:18 » |
|
Kod kupiony na eBay.pl. Po zapłacie doszedł po 10min. Pozostaje poprawa wizerunku na forum, ale na ebay sprzedawca ma ode mnie plusa. 
|
|
|
|
|
|
Destro czy Order... Oto jest pytanie!
|
|
|
niemampomyslunanicka
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopad 14, 2010, 12:38:21 » |
|
@cfaniak Na ebay zostały mi jeszcze trzy kody. Jak wszystko sprzedam to wystawię następną. Co do allegro to dzisiaj się pojawi nowa aukcja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earlion
Milczący
Imię w grze: Earlion
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopad 14, 2010, 17:38:45 » |
|
Maila z kodem dostalem wieczorem tego samego dnia w ktorym kupilem, także na szybkosc transakcji nie mozna narzekac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
munieek85
Niemy
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopad 15, 2010, 16:28:59 » |
|
Czy na allegro jest już aukcja? Jeśli tak to proszę o linka
btw dla pewności tymi prepaidami można również zrobić upgrade konta trial do pełnej wersji ?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|