|
Malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 20, 2010, 14:18:10 » |
|
i się mijasz z takimi solo wyjadaczami, bo oni też szukają stref z aao ... Hainz jest wypas, ale on ma end gameowy set i wszystko co pewnie dało się wydropić, kiedyś mnie złożył w trzech hitach, to dopiero bolało  między 9-12 serwery jeszcze śpią, a w strefach gdzie jest wysokie aao dla orderu, biegają głownie zerlingi, przejdź się kiedyś na duel'a jak namawia SanTsu, porównasz swoje umiejętności walcząc z przeciwnikiem, który wie że na niego idziesz, a nie tak ni z gruchy ni z pietruchy atakujesz zmountowanego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valderin
Milczący
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 20, 2010, 14:34:29 » |
|
wszystko fajnie,  tylko ze zalozeniem tej gry nie jest 1 vs 1 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morstas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 20, 2010, 14:44:31 » |
|
wszystko fajnie,  tylko ze zalozeniem tej gry nie jest 1 vs 1  Wiem i większość ludzi też tak uważa. Jednak troszkę inaczej do tego podchodzę i tak naprawdę liczy się dla mnie tylko taka gra którą wcześniej wymieniłem. i się mijasz z takimi solo wyjadaczami, bo oni też szukają stref z aao ... Hainz jest wypas, ale on ma end gameowy set i wszystko co pewnie dało się wydropić, kiedyś mnie złożył w trzech hitach, to dopiero bolało  między 9-12 serwery jeszcze śpią, a w strefach gdzie jest wysokie aao dla orderu, biegają głownie zerlingi, przejdź się kiedyś na duel'a jak namawia SanTsu, porównasz swoje umiejętności walcząc z przeciwnikiem, który wie że na niego idziesz, a nie tak ni z gruchy ni z pietruchy atakujesz zmountowanego  Hainz tak mam najlepszy sprzęt nie widziałem go nigdy w akcji ale w mieście zawsze idzie podejrzeć co nosi na sobie. Co do pokazywania się przeciwnikowi, żeby mógł się przygotować mija się z celem taktyki WH. Moim zadaniem jest wyjść komuś na plecy i robić to co do mnie należy. Chodź często się zdarza, że ktoś może mnie widzieć i być przygotowanym na atak czyli jego + mój - że dałem się zobaczyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sliwka
Mówca
Reputacja: 8
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 20, 2010, 16:07:04 » |
|
Widzialam cie dzis na sc, jak dobijales cele VIIkowego premadu (az 3!) i robiles na nich /laugh. Jak i Mortharior chetnie umowie sie na solowke.
|
|
|
|
|
|
Reylene the Stalker
ORZ
|
|
|
andzik13
Bard
Reputacja: 15
Imię w grze: Maradag
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 20, 2010, 16:23:30 » |
|
Sliwka bicie dzieci jest zabronione  Chyba nie chcesz mu zniszczyc jego wymuskanego swiata ? Poza tym na duealach bylo by ci latwiej tam nie mozna uzwac potek i pocketow.(tylko ze wiekszosc ludzi tam i bez tego zabila by Cie zapewne - no ale oni maja duza wprawe w czystych walkach 1v1)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2010, 16:25:41 wysłane przez andzik13 »
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
sliwka
Mówca
Reputacja: 8
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 20, 2010, 16:26:02 » |
|
Tam duele, zapraszam do chw!
|
|
|
|
|
|
Reylene the Stalker
ORZ
|
|
|
Rosiak
Rozmówca
Reputacja: 4
Imię w grze: Rosiaq
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 20, 2010, 17:31:48 » |
|
Wiar, oszczędzaj moją sorckę! Jeszcze młoda jest ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 20, 2010, 17:48:48 » |
|
Rosiak przeciez wiesz ze to po znajomosci.
|
|
|
|
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
d2o2ef
Niemy
Imię w grze: Zinirix
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 20, 2010, 22:53:11 » |
|
@morstas Sorry nie chce flejmować ale dawno się tak nie uśmiałem czytając Twoje posty  Od dzisiaj dzięki Tobie mamy nowy event w RL  "Search and Destroy". Chłopaki marzą żeby Cie spotkać na rvr/sc, szczególnie Kali  Z pozdrowieniami od RL 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiar
Rozmówca
Reputacja: 3
Imię w grze: Wiar(dok)
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 21, 2010, 07:13:58 » |
|
a tam Rosiak nie powinieneś obawiać się mojego bw, poza tym sam mnie ubiłeś parę razy  mendo , mój bw cieniutki jest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morstas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 21, 2010, 07:30:24 » |
|
ooojjee  będzie zabawa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mall
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Gruffud
|
 |
« Odpowiedz #26 : Październik 21, 2010, 11:52:53 » |
|
Tylko z zabawy screenshoty poprosimy!  Publiczne wyzwanie do walki- MNIAM!
|
|
|
|
|
|
=== Gruffudd - Duraz Tarag
|
|
|
Lailer
Milczący
Imię w grze: Lailer, Erabet
|
 |
« Odpowiedz #27 : Październik 21, 2010, 20:31:52 » |
|
@morstas Sorry nie chce flejmować ale dawno się tak nie uśmiałem czytając Twoje posty  Od dzisiaj dzięki Tobie mamy nowy event w RL  "Search and Destroy". Chłopaki marzą żeby Cie spotkać na rvr/sc, szczególnie Kali  Z pozdrowieniami od RL  a to on juz jest w t4?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mall
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Gruffud
|
 |
« Odpowiedz #28 : Październik 21, 2010, 20:37:13 » |
|
Morstas? O ile realmwar nie łże lub też użytkownik morstas nie podszywa się pod kogoś innego (bynajmniej nie sugeruję  ) to owszem jest w T4 ma min. 72RR.
|
|
|
|
|
|
=== Gruffudd - Duraz Tarag
|
|
|
andzik13
Bard
|
 |
« Odpowiedz #29 : Październik 21, 2010, 23:10:24 » |
|
<troll mode on> Dzisiaj go widzialem na sc i rzeczywiscie prawdziwy solo master (bez gildii) - szalal jak kurczak bez glowy i zdobyl az 3 osoby (za ktoryms razem nawet 4  ) - no ale moze go trema z zerala. Narezie to wyglada tak jakby za szybko rr wbil  i zapomnial przeczytac opis skilli. Wiec Sliwka nie podniecaj sie bo to raczej free frag. </troll mode off>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|