SanTsu
Gawędziarz
Reputacja: 4
|
 |
« : Październik 20, 2010, 09:56:51 » |
|
Mając 72rr nie spotkałeś żadnego dobrego BO/Magusa/WE/CHosena etc ? To co Ty robisz ? Blobber for the life ? Bo prawdę mówiąc znam Banataka, Fredspa, Hyronena i Jazmine i wiem jak grają ale Ciebie zupełnie nie kojarzę....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 20, 2010, 10:57:13 » |
|
a ja go kojarzę  , raz miałem niezłą polewkę jak dorwał mnie na półafku (gadałem z Valderinem na czacie) pod wc w CW  , po 3 sec, odwróciłem się, wyleczyłem i zjechałem jak moba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SanTsu
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 20, 2010, 11:46:09 » |
|
Że nie wspomnę, że nie spotkał żadnego dobrego zealota czy DoKa.....tzn wszyscy Ciebie biją i nie wiesz który jest dobry czy też Ty wszystkich zjadasz ? Mogę się założyć o 500 golda, że nie zabijesz solo Zulkera lub Shizznita :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
Reputacja: 15
Imię w grze: Maradag
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 20, 2010, 11:59:08 » |
|
Ta Jazmina to tak od niechcenia bo stwierdzil ze musi kogos dac  A Silvarius nie jest najlepszym maruda ? 
|
|
|
|
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 20, 2010, 12:07:29 » |
|
Kto to jest Silvarius i czy Hyronen jest taki dobry? On nawet nie używa mikrofonu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valderin
Milczący
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 20, 2010, 12:13:26 » |
|
jezeli mnie pamiec nie myli Silvarius to alt Grathona i tak obu sie nalezy tytul najlepszego marudy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morstas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 20, 2010, 12:52:07 » |
|
a ja go kojarzę  , raz miałem niezłą polewkę jak dorwał mnie na półafku (gadałem z Valderinem na czacie) pod wc w CW  , po 3 sec, odwróciłem się, wyleczyłem i zjechałem jak moba Raz chyba była taka sytuacja ale miałem dużo niższy rr niż obecnie. W obecnej chwili nie spotkałem jakiegoś zajebistego DoK'a. Że nie wspomnę, że nie spotkał żadnego dobrego zealota czy DoKa.....tzn wszyscy Ciebie biją i nie wiesz który jest dobry czy też Ty wszystkich zjadasz ? Mogę się założyć o 500 golda, że nie zabijesz solo Zulkera lub Shizznita :]
Zulkera i Shizznita nie spotkałem, więc nie mogę napisać na ich temat niczego. Ta Jazmina to tak od niechcenia bo stwierdzil ze musi kogos dac  A Silvarius nie jest najlepszym maruda ?  Nie. Uważam, że mocno bije a jak połączy do tego pokeciki na Absorb DMG plus potki to jest trudno ją zabić. Inne WE kojarzę Whitecherry widziałem raz na stolicy kolejna to Sogekingu. Różnica między Jazminą a Sogekingu dużo łatwiej się walczy z moim rr z we która jest w def sovie. Jazmina automacik do zadawania największych cyferek, lepiej zawsze mieć na oku tego gracza bo jak wejdzie mi na plecy, a nie pójdzie detaunt to nie ma co się bawić nie mając poketów. Czyli wniosek prosty albo ty ją pierwszy bijesz albo musisz być przygotowany na atak, ale z tym trochę trudniej zawsze. jezeli mnie pamiec nie myli Silvarius to alt Grathona i tak obu sie nalezy tytul najlepszego marudy  Jeżeli uważasz, że Silvarius jest dobry, to ja zadam Ci pytanie dlaczego tak uważasz bo dla mnie ten maruda jest sory za określenie beznadziejny. Grathon jeżeli dobrze pamiętam czy to nie jest chosen? Jeżeli tak to poziom jaki prezentuje to taki ja na tym swoim alcie. Tak jak pisałem dużo graczy nie widziałem, ale tych co wymieniłem to uważam, że prezentują całkim dobry poziom. Co do Magusa sorry ale dobrych nie kojarzę. Jedyny zelot który coś próbował mi zrobić to Xzi jakoś tak, czyli 4 walki które długo nie trwały wszystkie były na moją korzyść.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2010, 13:05:15 wysłane przez morstas »
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 20, 2010, 13:07:52 » |
|
Widze ze nie zobaczyles ironii. Silvarius jest najwiekszym Maruda ever i tu nie ma dyskusji  (Maruda to nie to samo co Marauder - tak jakbys dalej nie zalapal). A ocenianie healerow po tym jak cie bija to sorry ale tylko na duelach  Pierun jesli nie miales jeszcze na vencie Silvariusa aka Grathon to nie wiesz co straciles - Czlowiek Legenda i to na dodatek obu stron polskiego community 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2010, 13:11:17 wysłane przez andzik13 »
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
Wiar
Rozmówca
Reputacja: 3
Imię w grze: Wiar(dok)
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 20, 2010, 13:08:43 » |
|
Magus= Jopo np bardzo dobry magus duzo dobrych graczy nie kojarzysz po stronie destro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 20, 2010, 13:12:54 » |
|
Wydaje mi sie ze to wina tego ze gra WH i na takiego Jopa jakos nigdy nie mial ochoty sie rzucic, bo on nie podrozuje sam. Dlatego w rankingu znalezli sie tylko solo masterzy, ktorym vent nie potrzebny i takie tam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morstas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 20, 2010, 13:28:22 » |
|
Magus= Jopo np bardzo dobry magus duzo dobrych graczy nie kojarzysz po stronie destro
Widziałem go na paru sc, ale widzie, że nie doczytałeś "oceniam graczy pod względem 1vs1". Wydaje mi sie ze to wina tego ze gra WH i na takiego Jopa jakos nigdy nie mial ochoty sie rzucic, bo on nie podrozuje sam. Dlatego w rankingu znalezli sie tylko solo masterzy, ktorym vent nie potrzebny i takie tam.
Właśnie po jakiego mam atakować gościa których ma 6-8 kolegów z guild obok siebie. Raczej dla mnie to jest skazywanie się na śmierć co z tego, że nawet gdyby mi się udało go zabić, ale reszta destraków mnie zabije gdzie tu sens skazywać się na porażkę? Jeżeli zobaczę takiego magusa samego na RvR marny jego los.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 20, 2010, 13:38:55 » |
|
Jeżeli zobaczę takiego magusa samego na RvR marny jego los.
Pocieszaj sie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SanTsu
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 20, 2010, 13:43:59 » |
|
Bzdety. Shizznit gra solo zazwyczaj, Zulker prawie zawsze. Z magusów to choćby Darkdeadly też solo można spotkać (często jest w Eataine na duelach), WE jest więcej niż White/Jazmina/Soge, choćby Nycta czy Luranni i już prędzej można je spotkać solo niż Soge. Powodzenia jak spotkasz solo Pavruna (BO). Niestety dalej mam wrażenie, że te Twoje przygody 1v1 to przypadki podczas chwilowego odłączenia się od orderowego blobu. Wieczorem gram solo na orvr czy sc i wielu WH znam z "widzenia" jak Zealix czy Eminus ale Ciebie solo na serio nie spotkałem czy raczej w ogóle Ciebie nie spotkałem. Nie mam zamiaru Ciebie atakować - może grasz w ciągu dnia, większość graczy jednak siedzi wieczorem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morstas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 20, 2010, 13:58:34 » |
|
Bzdety. Shizznit gra solo zazwyczaj, Zulker prawie zawsze. Z magusów to choćby Darkdeadly też solo można spotkać (często jest w Eataine na duelach), WE jest więcej niż White/Jazmina/Soge, choćby Nycta czy Luranni i już prędzej można je spotkać solo niż Soge. Powodzenia jak spotkasz solo Pavruna(BO). Niestety dalej mam wrażenie, że te Twoje przygody 1v1 to przypadki podczas chwilowego odłączenia się od orderowego blobu. Wieczorem gram solo na orvr czy sc i wielu WH znam z "widzenia" jak Zealix czy Eminus ale Ciebie solo na serio nie spotkałem czy raczej w ogóle Ciebie nie spotkałem. Nie mam zamiaru Ciebie atakować - może grasz w ciągu dnia, większość graczy jednak siedzi wieczorem.
Dużo gram rano i muszę Ci powiedzieć, że właśnie w godzinach 9-12 można spotkać wszystkich wyjadaczy co siedzą na RVR. Powiem tak nie pamiętam kiedy ostatni raz biegałem z wb orderowym, no chyba że na T3. Moja gra jak na razie opiera się tylko i wyłącznie na solowaniu, gdyż w ten oto sposób najszybciej nabija się renow points. Głównie szukam stref gdzie jest największy bonus i jade:-). Jeżeli chodzi o sc to mało tam siedzę bo w takim tempie to ten renow bym nabijał nie wiem ile czasu, ale czasami muszę iść bo insygnie. Jeżeli chodzi Darkdeadly miałem okazje spotkać go na solo, ale jak wcześniej pisałem nie było rewelacji, a co do Nycta i Luranni powiedzmy sobie szczerze jest to o klasa niżej niż wcześniej wymienionych WE. Co do Soge i Jazminy to właśnie rano zawsze są same. Chętnie powalcze z tym Black Orkiem. Zawsze można się czegoś nowego nauczyć, a uczyć się tylko od najlepszych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lehtr
Gawędziarz
Reputacja: 6
Imię w grze: Vrask
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 20, 2010, 14:07:59 » |
|
Chosen: wszystko jedno puszki metalowe nikt się wyróżnia
Dawno nie grałem swoim chosenem ale daj znać gdzie i kiedy to chętnie z tobą powalczę. Ostatnim WH z jakim przegrałem był Jizou. Jak chcesz to mogę ustawić cię też z PERVunem, Soge, Whitecherry (jak sie zaloguje) 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2010, 14:10:37 wysłane przez Morthar »
|
|
|
|
|
|