Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 21:29:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Conqueror, Invader set  (Przeczytany 641 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
xen
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Ironxen

« : Październik 27, 2010, 11:27:04 »

Cześć,
Niedawno wróciłem do WAR-a po ponad rocznej absencji i związku z tym mam pytanie:) Ponieważ zbliżam się do lvl 40/40 rr powoli zbieram sobie conqueror set-a i teraz mam pytanko. Skąd wziąć części do tego seta? Posiadam rękawicę oraz buty, byłem u NPC i wiem, że u niego można kupić części do tego seta. Dziś na airship zdobyłem niebieską torbę gdzie były emblemy do conqueror seta. Czy to oznacza, że z gold leci cała część conquerora? Jeżeli tak to jaka? Czy są jakieś inne sposoby na zdobycie części do tego seta? No i ostatnie pytanie czy ktoś mógłby napisać coś o zdobyciu invader seta bo może nie w tym miesiącu ale pod koniec następnego może uda mi się dobić do 50-55 rr Uśmiech

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi:)
andzik13
Bard

Reputacja: 15

Imię w grze: Maradag

« Odpowiedz #1 : Październik 27, 2010, 11:39:37 »

Tak to oznacza ze za wc na piaskach w goldbagach leci conqueror a poza tym w pozostalych workach masz 5 ancient conqueror crest jak to rozbijesz to masz 25 conqueror crests. Poza tym musisz zdobyc 12 silver ankhow czyli jak nie robisz tombow to 12 razy przejsc sie na to wc z zadaniem - powinienes przy odrobinie szczescia zdobyc caly set a jesli nie to napewno nazbierasz tyle crestow zeby go sobie kupic. Inna mozliwosc to worek za obrone lub atak na keep - ale musi to byc ciezka obrona lub atak (i to nie w twoim odczuciu) - szansa na takie cos mizerna.
I ostatnia mozliwosc - gildia powinna posiadac jakies worki z conquerorami.

Co do invaderow to za st1 na miescie w zlotych workach sie je dostaje.

"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
Lehtr
Gawędziarz

Reputacja: 6

Imię w grze: Vrask

« Odpowiedz #2 : Październik 27, 2010, 12:29:15 »

Możesz też kupić rękawice i buty na AH. Pasek nie jest bop więc możesz go kupić inną postacią i przesłać lub poprosić kogoś z gildii.
xen
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Ironxen

« Odpowiedz #3 : Październik 28, 2010, 10:16:11 »

Dzięki za wszystkie odpowiedzi Uśmiech
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 24, 2012, 19:04:14