Kubos0
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Eldanamir (Karak-Azgal)
|
 |
« : Wrzesień 23, 2010, 20:59:44 » |
|
Quest jest w Norlandzie (Order). Daje go Shadow Warrior i nie mogę go znaleźć na www.wardb.com. Czy ktoś może mi o nim coś powiedzieć i jak go wykonać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2010, 21:52:30 » |
|
Ja mogę Ci coś powiedzieć na temat tego questa: nie umiesz wpisać jego nazwy do wyszukiwarki na wardb.com. A tu tłumaczenie: Na pewno wydaje się przebiegły i odważny sortowania. Może się okazać, że robisz dobrze, należy szukać skarbu o którym mówię. Czy nie. To zależy od Ciebie - i jak określa się znajdujesz.
Jest ukryte miejsce w Ulthuan ... lasu, gdzie śmiertelnicy boją się bieżnika. Miejsca można dotrzeć tylko przez przechodzących przez bramki znany jako mistyczne Vale Vines. Jest to również jedyny sposób, aby opuścić "Hunter's Vale". Miej to na uwadze, kiedy przyjdzie czas.
Skarb jest w głębi Vale Hunter's. Aby ubiegać się o to, trzeba pokonać trzech potężnych wrogów. Pierwszy z nich to potężne drzewo Pana, i mieszka, ale w bliskiej wewnątrz Vale. Drugi jest potężny zwierz - Lew Cadaithaine. A ostatni jest Duch Kurnous - Bóg się Hunt. Pokonaj wszystkich z nich odebrać nagrodę.
Nie popełnij błędu: Hunter's Vale jest niebezpieczne. I nie chciał iść sam, gdybym ciebie. Zajęło to niecałą minutę.
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Anadim
Mówca
Reputacja: 20
Imię w grze: Sidorius (Karak-Azgal), Zooltan (Bulrok), Tissaja(Karak-Azgal), Borlis(Karak-Azgal)
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 24, 2010, 09:08:28 » |
|
A kolejne dwadzieścia, żeby zrozumieć co translator miał na myśli. Jeśli dobrze rozumiem to trzeba się udać do instancji Hunter's Vale. Sam tego nie zrobisz. P.S. Mam nadzieję że byłem bardziej pomocny, a zajeło mi to mniej niż minutę 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2010, 09:11:35 wysłane przez Anadim »
|
|
Jeśli walka była uczciwa, znaczy że źle ją zaplanowałeś.
"There is no 'I' in 'team', but there is a 'we' in 'weapon.'"
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 24, 2010, 13:39:08 » |
|
Skarb jest w głębi Vale Hunter's. Aby ubiegać się o to, trzeba pokonać trzech potężnych wrogów. Pierwszy z nich to potężne drzewo Pana, i mieszka, ale w bliskiej wewnątrz Vale. Drugi jest potężny zwierz - Lew Cadaithaine. A ostatni jest Duch Kurnous - Bóg się Hunt. Pokonaj wszystkich z nich odebrać nagrodę.
Jeśli potrzebujesz 20 minut, by to zrozumieć to gratulacje 
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Anadim
Mówca
Imię w grze: Sidorius (Karak-Azgal), Zooltan (Bulrok), Tissaja(Karak-Azgal), Borlis(Karak-Azgal)
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 24, 2010, 13:58:49 » |
|
Jeśli potrzebujesz 4h na ciętą ripostę, nie mam się czego wstydzić, tym bardziej że uczyli mnie czytać po polsku, a nie po polskiemu. P.S. Jak każdy śmiertelnik boję się bieżnika 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 24, 2010, 16:44:17 » |
|
Jeśli potrzebujesz 4h na ciętą ripostę, nie mam się czego wstydzić, tym bardziej że uczyli mnie czytać po polsku, a nie po polskiemu. P.S. Jak każdy śmiertelnik boję się bieżnika  Jeśli nie masz życia i masz czas, by odpisywać bez przerwy, po pojawieniu się każdego posta to zazdroszczę. Drzewo Pana jest lepsze 
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
RyleC
Niemy
Imię w grze: Cobo
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 11, 2010, 21:41:50 » |
|
skorzystam z okazji że jest już temat o HV bo mam jeden problem: mianowicie ostatnio zrobiłem z różnymi drużynami całą lokację i ani razu nie było losowania tego rogatego płaszczyku. Czy ten item jakoś zablokowano?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagor
Bard
Reputacja: 75
Imię w grze: Dagor
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 11, 2010, 23:09:23 » |
|
Ten item pewnie jest dostępny tylko podczas eventu The Wild Hunt.
@down Pocket do speeda wypadał z graczy podczas eventu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2010, 08:44:48 wysłane przez Dagor »
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
Anadim
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 12, 2010, 08:10:30 » |
|
A ten pocket do speeda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RyleC
Niemy
Imię w grze: Cobo
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 12, 2010, 18:53:27 » |
|
dzięki za info
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cezarius
Milczący
"Najpierw bić, potem myśleć!"
Imię w grze: Korturuz,Cezarius
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 18, 2011, 19:45:45 » |
|
Ja mogę Ci coś powiedzieć na temat tego questa: nie umiesz wpisać jego nazwy do wyszukiwarki na wardb.com.
A tu tłumaczenie:
Zajęło to niecałą minutę.
co to w tłumaczu google jest przetłumaczone? Tak trochę jakby do siebie te słowa nie pasują np.: I nie chciał iść sam, gdybym ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|