Sm ogólnie bardzo fajna postać, zarówno w specu tank jak i dps, ale jak dla mnie ma niestety jedną wadę, przy wiekszym lagu będziesz miał zablokowane skille
mechanika Sm działa tak
skill 1 odpala możliwość użycia skilla 2, a ten z kolei odpala możliwość użycia skilla 3, gdzie zwykle ten trzeci jest najmocniejszy i nie ma kosztu action point:
ale tak jak pisałem przy lagu moze byc tka że mimo to że wciskasz skill 1 to i tak nie masz dostępu do skilla 2 a co za tym i skilla 3
ogólnie każda klasa pozatym ma trzy specjalizacje w przypadku sm jest to:
- spec tank Vaul miecz+tarcza
- spec dps Khaine: w teori z bronią 2-ręczną ale opcja miecz +tarcza też nie jest złą, jednak cześci skill nie możesz wtedy używać
- spec antymagiczny Hoeth miecz + tarcza
oprócz tego sa taktyki na poziomie 10 ma sie jedną i potem co kolejne dziesięć poziomów czyli ogólnie 4 i tą sa um pasywne same odpalające się lub działające cały czas powiedzmy na przykład +500 pancerz
i trzecia grupą skilli sa morale sa to skile o nieco silniejszej mocy niz zwykłe skille jednak wymagające nabicia morala, odbywa sie to poprzez przebywanie w cobnacie i tam sa ofensywne i pasywne i ogólnie są 4 poziomy mocy i mają jedną minutę cd
Posted on: Wrzesień 11, 2010, 12:05:28
W jaki craft warto inwestować? Talisman Making chyba bezwzględnie. Bo tylko 2 można z tego co wczoraj odkryłem. Ale nie wiem właśnie czego się trzymać. Co daje najwięcej możliwości może da się zarabiać na tym?
są dwa rodzaje craftingu
Talisman Making
dzięki niemu możesz robić talizmany, które można wkłądac do prawie każdego elementu wyposażenia podnosząc współczynniki
umiejętnością pomocniczą do robienia talizmanów jest rozbijanie przedmiotów oraz przeszukiwanie ciał
oprócz tego jest jeszcze aptekarstwo umożliwiające robienie mikstur
umiejętnościami pomocniczymi do tego jest uprawa i skórowanie
ogólnie ma sie dostęp do jednej umiejętności głównej w craftingu + jedna umiejętność pomocnicza