Termofor
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Kraghar
|
 |
« : Wrzesień 01, 2010, 22:32:26 » |
|
Witam wszystkich Długobrodych, Smukłych Przybyszów i Dzieci Sigmara. Gildia Duraz Tarag ogłasza otwartą rekrutacje. Jeżeli chcesz rozłupać parę orczych czerepów przy kuflu piwa lub wina dobrze trafiłeś. W dobrej atmosferze i pomocnym gronie oficerów. Nie mamy parcia na szkło ale mamy doświadczonych graczy którzy w razie potrzeby pomogą radą lub toporem. Zajrzyjcie na forum: http://www.duraztarag.fora.pl/Posiadamy kanał vnt gdzie nie omieszkamy podzielić się dobrą historią;] Pozdrawiam, Kraghar Ironfist Piszcie do: Kraghar, Ziemov
|
|
|
|
|
|
Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean.
Kraghar Ironfist z Karak Norn. Głos Duraz Tarag.
|
|
|
dviella
Rozmówca
\m/
Reputacja: 2
Imię w grze: Dviella
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 02, 2010, 07:03:01 » |
|
Gildia żyw!
|
|
|
|
|
|
Despair! The age of mortals is ending. Time drains away and the stars fade from the skies one by one. The bitter spawn of night crawls from darkness to posses the world for eternity to come. Fools! Take refuge in faith or flee into the depths of madness, for no other hidding place remains. The Realm of Chaos is begun.
Dviella Kwiatuszek, Warrior Priest - Duraz Tarag
|
|
|
MakotoSekane
Milczący
Reputacja: 4
Imię w grze: Shannon
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 02, 2010, 07:33:10 » |
|
Moglibyście wytłumaczyć co macie na myśli przez zwrot Nie mamy parcia na szkło ale ? Przyjmujecie też Casual Players? Jakieś szczególne wymagania?
|
|
|
|
|
|
Merhis - Eng - 19/18 Karak-Azgal Shannon - WP 19/16 Karak-Azgal
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
Imię w grze: Brolli Nosebiter, Dolmir Nosebiter
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 02, 2010, 08:47:21 » |
|
Aktywujecie DT?  Co to sie stalo ;>
|
|
|
|
|
|
Krasnoludy nigdy nie uciekaja, wycofują sie jedynie na z góry upatrzone pozycje w celu przegrupowania i kontrataku!
|
|
|
Rosiak
Rozmówca
Imię w grze: Rosiaq
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 02, 2010, 09:56:41 » |
|
Przyjmijcie mojego squiga! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dviella
Rozmówca
\m/
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 02, 2010, 10:41:58 » |
|
Po prostu: Duraz Tarag nie przestała istnieć. Duraz Tarag nie jest martwą gildią, jakby niektórzy tego chcieli, albo tak uważają. W sprawie przyjęć, tak ja w poście Termofora: pisać do Kraghara bądź Ziemova. Przyjmijcie mojego squiga!  Nie 
|
|
|
|
|
|
Despair! The age of mortals is ending. Time drains away and the stars fade from the skies one by one. The bitter spawn of night crawls from darkness to posses the world for eternity to come. Fools! Take refuge in faith or flee into the depths of madness, for no other hidding place remains. The Realm of Chaos is begun.
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 02, 2010, 10:53:17 » |
|
A czemu nie przeszliscie do C9? Dviella dawno Cie ogolnie w grze nie widzialem, Ziemova zreszta tez dlatego mnie zaciekawila wasza inicjatywa:-)
|
|
|
|
|
|
Krasnoludy nigdy nie uciekaja, wycofują sie jedynie na z góry upatrzone pozycje w celu przegrupowania i kontrataku!
|
|
|
dviella
Rozmówca
\m/
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 02, 2010, 12:04:19 » |
|
Ci co chcieli, przeszli i mają się dobrze. Ci co zostali, mają się równie dobrze. Nie ma sensu na forum publicznym wyciągać takich spraw w rodzaju kto i co, dlaczego tak a nie tak itp bo mogłoby to wywołać jakieś kontrowersje, poza tym nie dotyczą one ogółu graczy a osób zainteresowanych. To tak w sprawie C9  . Liczy się to, że gildia nie jest martwa i nadal istnieje, co więcej, nadal rekrutuje. Nie było mnie od 23 lipca raptem, a było to spowodowane przyczynami zawodowymi. Pozdrawiam.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 02, 2010, 12:07:51 wysłane przez dviella »
|
|
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 02, 2010, 12:17:49 » |
|
no to spoko:-) powodzenia w grze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SanTsu
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 02, 2010, 12:43:10 » |
|
Ok to ja też rekrutuje do gildii Drunken Bastards O_O Warunki: 1. Rzucanie się na przeważające siły destro, 2. Niesłuchanie poleceń leadera, 3. Drink przed walka obowiązakowy, 4. Niechęć do pve, 5. Nie atakujemy destro, które: - już walczy i ma przechlapane, - jest solo, a my nie, Styl gry dowolony. Jesteś healerem i masz dość płaczliwych "braci" ? Spam gheal Ciebie już zmęczyl ? Zostań dps healerem !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thifall
Rozmówca
leci bociek nad lasem, wymachuje .....
Reputacja: 1
Imię w grze: Thifall, Deaneryss
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 02, 2010, 13:00:33 » |
|
moze by tak w innym topicu, panie Santzu?
No ladnie. Powodzenia wam życze w rekrutacji jak i dalszej wspolpracy:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SanTsu
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 02, 2010, 13:10:18 » |
|
moze by tak w innym topicu, panie Santzu?
No ladnie. Powodzenia wam życze w rekrutacji jak i dalszej wspolpracy:)
Geez..... Przecież to fake 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dviella
Rozmówca
\m/
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 02, 2010, 13:23:58 » |
|
re up: Incredible...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 02, 2010, 15:01:05 » |
|
Geez..... Przecież to fake   A już miałem rerollnąć się na order, bo wizja takiej gry mi bardzo pasowała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
Reputacja: 15
Imię w grze: Maradag
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 02, 2010, 18:08:08 » |
|
Santsu jestem zawiedziony, pomysl bardzo mi sie podobal, + do tego kazdy alkomat w domy i bez 2 promili nie moze dolaczyc do party gildiowego 
|
|
|
|
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
|