greez
Małomówny
Reputacja: 0
Imię w grze: greez
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpień 19, 2010, 14:41:53 » |
|
Gormor crituje po 200dmg bez armor debuffa i się wkurzył.
Najprawdziwsza prawda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 19, 2010, 14:52:36 » |
|
he! lepiej pozdrów Sacrxa, mam nadzieję, że już sie czuje dobrze po wczorajszym Nordenwatchu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aerpion
Rozmówca
DOK-Healuje
Reputacja: 3
Imię w grze: Morgorr
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 19, 2010, 15:32:46 » |
|
Greez znów gada sobie swoje prawdy. Gormor się żali jak to gormor, i jajca są bo gormor się żali bo to jego misja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radogost
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 19, 2010, 21:13:09 » |
|
Póki co sprawa jest tragikomiczna xD. Gildię opuścił jej GM (Gormor) mając swoje powody których tak naprawdę nie wytłumaczył.
tego to sie nie spodziewałem, nie ma to jak nasze małe polskie piekiełko, w którym największym twoim wrogiem jest zawsze inny polak, gdzie nie istnieje takie słowo jak kompromis i współpraca, przykre
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2010, 21:16:44 wysłane przez Radogost »
|
|
|
|
|
Meshugg
Milczący
Imię w grze: Meshugg
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 19, 2010, 22:36:55 » |
|
tego to sie nie spodziewałem, nie ma to jak nasze małe polskie piekiełko, w którym największym twoim wrogiem jest zawsze inny polak, gdzie nie istnieje takie słowo jak kompromis i współpraca, przykre
najprawdziwsza prawda - mówiąc w stylu greeza. nic na to się nie poradzi. na nowo jestem w chlopach chaosu i chcę wprowadzić trochę siłą trochę prośbą parę ciekwych rozwiązań - jestem dobrej myśli, w końcu pod patronatem Jusewa Swietego ;p. bądź co bądź liczę na mentalnościową zmianę w związku z szaradami gildyjnymi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jusew
Małomówny
Imię w grze: Jusew
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpień 20, 2010, 00:29:28 » |
|
Myślę, że wspólnymi siłami coś ciekawego zrobimy. Potrzebne chęci i trochę skilla
|
|
|
|
|
|
Chłopi Chaosu na zawsze.
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
Imię w grze: Brolli Nosebiter, Dolmir Nosebiter
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpień 20, 2010, 10:11:53 » |
|
juz sie rozpadli:( a nie mialem przyjemnosci randomsom skopac dupy na sc  szkoda
|
|
|
|
|
|
Krasnoludy nigdy nie uciekaja, wycofują sie jedynie na z góry upatrzone pozycje w celu przegrupowania i kontrataku!
|
|
|
Meshugg
Milczący
Imię w grze: Meshugg
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpień 20, 2010, 10:55:41 » |
|
juz sie rozpadli:( a nie mialem przyjemnosci randomsom skopac dupy na sc  szkoda nie dałbyś rady 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpień 20, 2010, 11:34:07 » |
|
hehe zawsze dajemy rade, chociaz odeszlo od nas pare osob ostatnio i nowy narybek wyksztalcic musimy :-)
|
|
|
|
|
|
Krasnoludy nigdy nie uciekaja, wycofują sie jedynie na z góry upatrzone pozycje w celu przegrupowania i kontrataku!
|
|
|
Thifall
Rozmówca
leci bociek nad lasem, wymachuje .....
Reputacja: 1
Imię w grze: Thifall, Deaneryss
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 20, 2010, 16:00:57 » |
|
z calym szacunkiem Brolli, na scekach w najmocniejszym (5-cioosobowym) skladzie na sc kladlismy wszystko  Mały wyjątek stanowil podwojny pre-made pana Steveo ktory budowal sie z 4- Brightow, 3-kobz 2x wp i 2x RP i jeszcze jakis jeden gosc, ktorego nie pamietam. A kto wie, jakby sie to skonczylo, gdybysmy mieli dwoch healerow... ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lailer
Milczący
Imię w grze: Lailer, Erabet
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 20, 2010, 19:32:50 » |
|
juz sie rozpadli:( a nie mialem przyjemnosci randomsom skopac dupy na sc  szkoda nie lubie trollowac ale kurwa nie moge hahahahaha.... owszem skopac dupy nie miales przyjemnosci, ale dostac w dupe miales hahahah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpień 20, 2010, 22:33:12 » |
|
nawet przede mną potrafił "wycofać się na upatrzoną pozycję" i zlać z kumplami, choć biegał w półdepesie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpień 23, 2010, 11:52:29 » |
|
nie lubie trollowac ale kurwa nie moge hahahahaha.... owszem skopac dupy nie miales przyjemnosci, ale dostac w dupe miales hahahah.
Ja wiem ze jestem Twoim ulubionym celem bo przed tankiem uciekasz ;-) z calym szacunkiem Brolli, na scekach w najmocniejszym (5-cioosobowym) skladzie na sc kladlismy wszystko  Mały wyjątek stanowil podwojny pre-made pana Steveo ktory budowal sie z 4- Brightow, 3-kobz 2x wp i 2x RP i jeszcze jakis jeden gosc, ktorego nie pamietam. A kto wie, jakby sie to skonczylo, gdybysmy mieli dwoch healerow... ;> To kwestia szczescia i tego jakie party wejdzie jako drugie. Naprawde ciezko jest walczyc z party 80tek jesli sa na vt nawet jesli my sie na jednym celu skupiamy. A co do mojej walki z tankami to na duelu straszny łomot od Ciebie dostalem i sie do tego przyznaje :-) Cioski to nie jest przeciwnik dla mnie chyba chociaz chetnie jeszcze kiedys sie z Toba sprawdze daj mi czas zebym dobil 80tke. nawet przede mną potrafił "wycofać się na upatrzoną pozycję" i zlać z kumplami, choć biegał w półdepesie  Nie pamietam, moze guarda miales i sobie odpuscilem nie wiem. Ogolnie na vt dostaje opierdziel jak sie oddale od party za daleko, nie dadza mi sie wyszumiec:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|