Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 07:44:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 ... 8 9 [10]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Leczący RP a Zealot  (Przeczytany 4576 razy)
Pierun
Gość
« Odpowiedz #135 : Grudzień 13, 2010, 01:29:56 »

Damn, wystarczyło tylko na weekend wyjechać na spotkanie gildiowe, a tu zmieniają mi DoKa. Czy mi się wydaje, czy pod postacią nerfa dostaniemy lekkiego buffa?  Duży uśmiech

Na SCki to nerf, 40% mniejszy heal jak w mordę strzelił, bo HoTy i tak posciąga się sever blessingiem, ale w RvR już może być znacznie lepiej, bo większa mobilność dzięki lepszym hotom i krótszym castom jak również mniejszy setback.
Scimitar
Mówca

Reputacja: 5

Imię w grze: Wiele ich jest

« Odpowiedz #136 : Grudzień 13, 2010, 10:42:41 »

A starczyłoby DOKowi czy WP obciąć zasięg AOE heala z tych 100 do jakiś 50 ft i byłby frontline healer Chichot

Krysia (KotBS) RR 8X, The Sovereign
Shantis (Sorc) RR 8X, The Sovereign
-----------------------
SKOWYT
Pierun
Gość
« Odpowiedz #137 : Grudzień 13, 2010, 10:51:19 »

Powiedz mi kto już teraz tak nie gra, ci którzy lubią dostawać staggera?
Anadim
Mówca

Reputacja: 20

Imię w grze: Sidorius (Karak-Azgal), Zooltan (Bulrok), Tissaja(Karak-Azgal), Borlis(Karak-Azgal)

« Odpowiedz #138 : Grudzień 13, 2010, 10:58:53 »

I tak żeby mieć 20% bonus do heala, trzeba dostać w maskę parę razy...

Jeśli walka była uczciwa, znaczy że źle ją zaplanowałeś.

"There is no 'I' in 'team', but there is a 'we' in 'weapon.'"
warius
Małomówny

Reputacja: 0

Imię w grze: Ostupam

« Odpowiedz #139 : Grudzień 13, 2010, 11:28:08 »

Wszystko ładnie i pięknie ale co te wszystkie posty w ostatnich 2 stronach maja wspólnego z RP i Zealotem?

Tak więc wracając do tematu.

Po ostatnich zmianach w umiejętnościach do wykupienia za renow jaki jest optymalny waszym zdaniem rozkład punktów ( na 80rr )?
Czy po wprowadzeniu 1.4 też macie wrażenie, że AP się bardzo słabo odnawia ( w full sov )?
Jaka laga jest lepsza do wyboru z tych na 81 lev - ta z regeneracją AP czy z redukcją kryta?

co do rr, ja zmieniałem już kilka razy, obecnie wróciłem do przed paczowego will/heal crit, ale wrzucając pkt w tough, minus do kryta można zwiększyć swoją przeżywalność i to znacznie, wszystko zależy od stylu gry

co do AP (w full sov) odnowa leży i kwiczy, nie wiem czy to bug czy "naprawili" coś ale jest rzeczywiście lipa, restorative burst wrócił na pasek taktyk Smutny

ja wziąłem sztylecik (zealot) z regeneracją bo daje więcej inta, wounds i magic powera, co przy naszej mechanice daje więcej will, wounds i heal powera niż bronie z redukcją kryta która i tak oscyluje w okolicach zera

Strony: 1 ... 8 9 [10]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 21, 2012, 12:31:18