Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 07:36:22 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Karak-Azgal : MALLEUS MALEFICARUM : nowa rekrutacja (Order)  (Przeczytany 1451 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nenadrin
Małomówny

Reputacja: 1

Imię w grze: Nenadrin, Nishtar

« : Czerwiec 07, 2010, 20:34:31 »

MALLEUS MALEFICARUM REKRUTUJE!
Pomóż nam zwalczać czerwoną plagę!

O gildii:
- Obecne Malleus Maleficarum jest wynikiem merge 4 polskich Gildii - Garaz Runkaraki, Malleus Maleficarum (obywie początkowo z Burloka, gdzie wybitnie przyczyniły się do wygrania kampanii wynikiem czego było zamknięcie servera) oraz Twierdzy i Sigmars Hammer z Karak-Azgal. Początkiem merge był sojusz - Semper Invictus na bazie którego właśnie powstało zmergowane Malleus Maleficarum
- Jesteśmy nastawieni na szeroko rozumiane RvR

Zasady rekrutacji:
- Rekrutujemy od T4 i od 18 lat (młodsi jednak nie są od razu przekreślani)
- Okres próbny dla nowo przyjętych to dwa tygodnie. W tym czasie wy zapoznajecie się z gildią a gildia z wami. Po tym czasie zostaniecie awansowani do rangi pełnoprawnego członka gildii, oczywiście pod warunkiem że okres próbny przebiegnie pomyślnie. W czasie trwania okresu próbnego nie możecie żądać od gildii sprzętu za free (mówimy stanowcze NIE osobom które przychodzą i mówią "dajcie mi").
- Nie przyjmujemy postaci o imionach durnych / niecenzuralnych / zawierających dodatki w stylu "xXx" czy "pl".
- Rozpatrywane będą tylko podania w całości wypełnione. Podania pisane "na odwal się" nie będą w ogóle brane pod uwagę.
- Osoby, których podania zostały pomyślnie rozpatrzone, zostaną o tym poinformowane zarówno w tym temacie jak i ingame w ciągu max 2-3 dni (równa się to z przyjęciem do gildii)
- Masz pytania? To śmiało. PM na forum, /tell Nishtar w grze.

Wymagamy:
- Korzystania z komunikatora Mumble (nasłuch bezwzględnie wymgany w działaniach RvR, mikrofon mile widziany). Pamiętajmy również o kulturze słowa podczas rozmów
- Chęci i umiejętności grania w grupie (żeby solować nie potrzebujesz gildii), w tym umiejętności sprawnego reagowania na polecenia lidera grupy
- Regularnego przeglądania forum gildiowego
- Zainstalowania i używania określonych addonów (szczegóły na forum gildiowym)
- Przestrzegania zasad lootu (nie przyjmujemy do wiadomości wytłumaczeń "nowy jestem nie wiedziałem")
- Jeżeli z jakiegoś powodu biegasz sam (sc / instancja / rvr) to pamiętaj, że swoim zachowaniem reprezentujesz gildię
- Mając na uwadze, że jest to gra zespołowa, czasami możesz być poproszony o zmianę buildu w celu poprawy efektywności grupy

Oferujemy:
- Codzienne party na scenariusze
- Kilka razy w tygodniu organizujemy większe działania wojenne
- Wycieczki krajoznawcze mające na celu przybliżenie kultury starożytnej Zandri połączone z nabywaniem różnorodnych pamiątek
- Miłą atmosferę
- Doświadczonych graczy służących pomocą

******* Wzór podania (przenieść do nowego posta metodą Kopiego-Pastera i uzupełnić) *******

Klasa:
Rank / Renown Rank:
Imię postaci:
Preferowany build (AoE / Single Target / Heal / DPS  itd w zależności od klasy):
Alty (zarówno te na Azgalu, jak i na Nornie):
Ile czasu jesteś w stanie być w grze (dziennie / tygodniowo)?
Czy byłeś już w jakiejś gildii? Jeżeli tak – czemu ją opuszczasz?

Wiek gracza:
Doświadczenie z innymi MMO:
Dlaczego właśnie Malleus Maleficarum?

Miejsce na twórczość własną (np krótka historia twojej postaci, poemat na cześć gildii, kilka słów o sobie):
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2010, 07:52:00 wysłane przez Nenadrin » Zapisane

Nenadrin - WL (czeka na lepsze czasy)
Nishtar - WP (aktywny)
Kaira - SW (for fun)
MGGG
Mówca

Reputacja: 15

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 07, 2010, 23:56:59 »

Powodzenia w rekrutacji; MM  to fajna gildia i polecam ja kazdemu polskiemu graczowi w WAR  Chichot
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2010, 21:53:16 wysłane przez MGGG » Zapisane

unplagged
Tarell
Gawędziarz

Imię w grze: Tareell / AM Gildia: The Forsaken KN, Jirell /Shaman Gildia: Da W Mord KN

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 08, 2010, 14:54:58 »

Prawdę mówiąc pojęcia nie miałam że ten nick dotyczy jakiegoś założyciela skowytowego. Chichot ale skoro aż tak cie to zbulwersowało Octawiusie,to usunelismy ten zapis, choc nadal nie chcielibysmy widzieć podobnych nicków bez względu na genezę ich powstawania. Wiesz, takie nasze rekrutacyjne prawo, że możemy sobie zasady ustalać tak jak chcemy  Mrugnięcie

Tareell RR 100 AM, The Forsaken Karak Norn
Jirell RR 80 Shaman, Da W MORD Karak Norn

Tarell RR 100, AM, Garaz Runkaraki Karak Azgal
GR orvr vid http://www.youtube.com/watch?v=ATFLNyP1He4
macio123
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Brak

« Odpowiedz #3 : Lipiec 09, 2010, 11:53:45 »

Klasa:Witch Hunter
Rank / Renown Rank: 40/64
Imię postaci: Nathanhale
Preferowany build (AoE / Single Target / Heal / DPS  itd w zależności od klasy): Dostosuje sie do wymagan party. Moge biegac jako dps lub supporter na AoE z debuffami. ( :
Alty (zarówno te na Azgalu, jak i na Nornie): -
Ile czasu jesteś w stanie być w grze (dziennie / tygodniowo)?: Gdy tylko mam wolny czas. Co drugi dzien wychodze na silownie - znikam na 1-2godzinki i znowu jestem gotowy by mordowac.
Czy byłeś już w jakiejś gildii? Jeżeli tak – czemu ją opuszczasz?: Ostatnimy czasy nie, wracam po dosc dlugiej przerwie.

Wiek gracza: 18
Doświadczenie z innymi MMO: World of Warcraft, Battle of Immortals, Cabal, Runes of Magic oraz oczywiscie WAR.
Dlaczego właśnie Malleus Maleficarum?: Wiem, ze umiecie walczyc, zorganizowac sie i skopac tylki destrakom.

Miejsce na twórczość własną (np krótka historia twojej postaci, poemat na cześć gildii, kilka słów o sobie):
Jak juz wyzej napisalem, wracam po dlugiej przerwie. Szukam gildi ktora pomoze mi z powrotem stanac na nogi i wrocic do formy w ganianiu heretykow Duży uśmiech

Nathanhale, 75r+
Imitator
Małomówny

Reputacja: 8

Imię w grze: Sylwia Rainhard i jej siostra Sylwiana Rainhard

« Odpowiedz #4 : Lipiec 09, 2010, 12:40:59 »

MM jest w lekkim uśpieniu , bardzo duża grupa graczy przeniosła się do Garaz Runkaraki by wraz ze Skowytem stworzyć nową siłe do walki na RVR .Jesli chcesz z nami grać zapraszamy do naszego przedsionka czyli Twiedzy . Uśmiech

Nie boje się gdy Destro jest
Bo mam spawarkę i heala też.
macio123
Niemy

« Odpowiedz #5 : Lipiec 09, 2010, 12:42:30 »

Rozumiem, ze do MM sie nie dostane, a tylko do Twierdzy tak? Czy moze z tego "przedsionka" sie wychodzi, jezeli tak, to po jakim czasie?

Nathanhale, 75r+
Thoern
Mówca

Reputacja: 6

« Odpowiedz #6 : Lipiec 09, 2010, 12:44:21 »

wszystko bedzie zalezec od twojego zaangazowania i checi uczestniczenia we wspolnym RvR.

leniwy lider Garaz Runkaraki
macio123
Niemy

« Odpowiedz #7 : Lipiec 09, 2010, 12:48:17 »

Czekam wiec na invite.

Nathanhale, 75r+
MGGG
Mówca

« Odpowiedz #8 : Lipiec 09, 2010, 12:55:48 »

Hmm, ja chyba kolege kojarze.
Jak dobrze pamietam, najpierw kolega był w Skowycie, potem w MM, potem w Skowycie, potem dostał kicka i skonczył grac? Ten Nathaniel? Niezdecydowany

unplagged
Inkwizytor Christos
Gawędziarz

Reputacja: 3

Imię w grze: Inkwizytor

« Odpowiedz #9 : Lipiec 09, 2010, 13:12:52 »

Moge prosic osoby z takimi możliwościami o zamknięcie wątków rekrutacyjnych Skowytu i MM? Bo mi spada ogłoszenie na forum Mrugnięcie

Można zakończyć te tematy postami z przekierowaniem do tematu Twierdzy.

Fajnie tez gdyby ktoś z nGR (Thoern?) potwierdził info z mojego postu o wspólnej rekrutacji - tak, żeby nie było już wątpliwości.

Thoern
Mówca

« Odpowiedz #10 : Lipiec 09, 2010, 13:45:20 »

potwierdzam ze Garaz nie prowadzi bezposredniej rekrutacji nowych osob. Jedyna mozliwosc na dolaczenie to zablysnac w Twierdzy podczas wspolnego RvR/sc itp.

ps. 5g  Mrugnięcie

Dagor
Bard

Reputacja: 75

Imię w grze: Dagor

« Odpowiedz #11 : Lipiec 09, 2010, 14:00:42 »

Cholera, czyli najpierw muszę dowieść swej wartości w Twierdzy? Damn... Od zera do bohatera Mrugnięcie

PS. No offense.

When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
Thoern
Mówca

« Odpowiedz #12 : Lipiec 09, 2010, 14:07:27 »

juz jednego DoK-a mamy w gildii, wiec niestety ale spot jest zajety Mrugnięcie

Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #13 : Lipiec 09, 2010, 14:44:54 »

zamykam topik jako że MM już nie funkcjonuje

nowa rekrutacja jest w wątku Twierdzy http://forum.warhammeronline.pl/index.php/topic,6621.0.html
jeżeli kogoś interesuje dlaczego ma to parę postów wyżej

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 20, 2012, 13:35:28