Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 07:35:39 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wybór klasy  (Przeczytany 1692 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
drake93
Niemy

Reputacja: 0

« : Maj 31, 2010, 21:24:58 »

Przejdę od razu do sedna sprawy, nie mogę zdecydować się kim grać. Próbowałem już chyba większości postaci po stronie Orderu i Destro, bez skutku każdą postacią grało mi się spoko bez różnicy czy był to healer, range dps mdps czy tank. Przed Warhammerem grałem bardzo długo w WoW-a(3 lata) i jak widzę mechanika gry Warhammera bardzo różni się od tej z WoW-a. Dlatego chcę was poprosić o wybór postaci, powiedzieć mi po prostu kogo trzeba, kogo brakuje a kogo jest nadmiar i macie ochotę się wyrzygać na kolejny ich widok. Przeczytałem w wielu postach, że gra niby upada jednak ja chcę spróbować, jest to wielka odmiana od Wowa która według mnie pozytywnie się zapowiada, myślę, że po wyjściu Cataclysmu do Wowa sporo ludzi może się właśnie na Warhammera przestawić z racji tego, że blizzard już przesadza.

Z góry wielkie dzięki za wszelkie pomocne.
Aha jeszcze prosił bym o jedną rzecz, jeżeli ktoś ma zamiar napisać "to już jest 10000000 taki temat itd." niech się po prostu nie wypowiada i zachowa to dla siebie. Zawsze wydawało mi się, że forum to miejsce gdzie ludzie mogą prosić o wszelką pomoc.
Dagor
Bard

Reputacja: 75

Imię w grze: Dagor

« Odpowiedz #1 : Maj 31, 2010, 22:15:16 »

to już jest 10000000 taki temat

Przynajmniej raz na tydzień ktoś przychodzi i zadaje dokładnie to samo pytanie i dokładnie tych samych argumentów używa.

When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
Lehtr
Gawędziarz

Reputacja: 6

Imię w grze: Vrask

« Odpowiedz #2 : Maj 31, 2010, 22:25:45 »

loldps chosen lub loldps black ork. Innych opcji nie bierz pod uwage.
mall
Rozmówca

Imię w grze: Gruffud

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 01, 2010, 08:43:48 »

Potrzebni są gracze, którzy znają pełnię możliwości prowadzonej postaci. Niezależnie od tego czy to będzie Bright Wizard (bardzo pożądany:) czy White Lion (mało pożądany Uśmiech.

Najlepiej nie słuchaj sugestii 'graj tym a tym' tylko graj postacią, która daje ci najwięcej frajdy i najbardziej ci odpowiada. Najłatwiej wtedy poznać jej możliwości i grać dobrze. Warto poszukać dobrej gildii, która pomoże Uśmiech

Powinno się mieć też na uwadze, że z czasem siła niektórych klas się zmienia. Kilka miesięcy temu taki White Lion był popularniejszy niż teraz bo potrafił zadać naprawdę duży dmg. Teraz klasa ta jest bardzo rzadka. Nic więc nie jest tak do końca zagwarantowane i może się zmieniać w czasie z kolejnymi patchami.

===
Gruffudd - Duraz Tarag
Lanic
Milczący

Reputacja: 0

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 01, 2010, 18:20:05 »

Jak w kazdym mmo najbardziej pozadani sa healerzy. Nadmiar jest WP, DoKow, Chosenow i BW.
Malacar
Gość
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 01, 2010, 21:16:57 »

loldps chosen lub loldps black ork. Innych opcji nie bierz pod uwage.

lub loldoka albo lolwpka
Jaskier
Mówca

Reputacja: 22

Imię w grze: Emnelrith

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 01, 2010, 22:05:30 »

Brakuje Maruaderów, Magusów, częściowo też Shamanów i Zealotów.
Jest nadamiar Chopp, Slayerów, Bright Wizardów, Warrior Priestów, Disciple of Khaine, Chosenów.
W tak zwanym end-game w cenie są:
1. Posaci zadajace bardzo wysoki damage (single target jak i AoE)- Sorc/BW, Slayer/Choppa
2. Healerzy.
3. Postaci buffujące w jakis sposób całe party (Aury chosena, morale Ironbreakera czy DoKa, Rift Magusa itp).

Mniej przydają się postaci zadające głównie single target damage nizszy niż top-damage dealerzy (Squig Herder, Shadow Warrior, White Lion itp.)

EDIT:
Niemniej bardzo dobry gracz grający jakąkolwiek klasą, nawet najslabsza jest bardzo cennym nabytkiem. Dużo cenniejszym, niż kolejny średni BW czy Chosen.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2010, 22:41:01 wysłane przez Jaskier » Zapisane

Thoern
Mówca

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 01, 2010, 23:57:18 »

3. Postaci buffujące w jakis sposób całe party (Aury chosena, morale Ironbreakera czy DoKa, Rift Magusa itp).

tylko ze od 1.3.5 IB nie ma moralki dla party  Mrugnięcie

leniwy lider Garaz Runkaraki
Jaskier
Mówca

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 04, 2010, 15:43:00 »

Serio? Jak miło - mało co mnie tak wnerwiało Chichot

GIPlayer
Mówca

Join the herd.

Reputacja: 28

Imię w grze: Gottry

« Odpowiedz #9 : Czerwiec 04, 2010, 15:51:19 »

Nie masz co się tak cieszyć, wam destruchom obcięli stackujące się buffy Język

Join the herd.
Jaskier
Mówca

« Odpowiedz #10 : Czerwiec 04, 2010, 16:04:45 »

Niedobrze - czuję jak moja przeżywalność w warbandach spada do poziomu podłogi Język

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 15, 2012, 16:03:10