Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 07:26:44 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: IB czy Kotbz  (Przeczytany 1963 razy)
maximuss
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Engelel

« Odpowiedz #15 : Marzec 28, 2010, 10:50:48 »

Andzik już ci mówiłem że po tym jak ostatni tank na SC nie chciał mi guarda dawać to postanowiłem robić to samo ;p.
Miggh
Rozmówca

Reputacja: 4

Imię w grze: Miggh

« Odpowiedz #16 : Marzec 28, 2010, 18:02:09 »

Polubiłem ostatnio tanki w DPS a jeszcze bardziej te z tarcza co dps udaja Uśmiech
Nie każdego szlafroka tak łatwo się zabija jakby się wydawać mogło, a siedzący na healu tank co mu próbuje coś zrobić
niejednokrotnie bardziej pomaga niż przeszkadza Mrugnięcie
Po pierwsze odpala się efekt psychologiczny  - O tego heala juz ktoś okłada wiec pójdę sobie zabić kogoś innego ( domniemane myślenie pugowego DPS )
Po drugie procują się bonusy z itemków/talizmanów/setów Uśmiech
Oczywiście parę wyjątków od reguły jest i czasem tank potrafi zdrowo mi przywalić...
Dagor
Bard

Reputacja: 75

Imię w grze: Dagor

« Odpowiedz #17 : Marzec 28, 2010, 18:50:03 »

Ja tam zwykle krzyczę aby takiego tanka z tarczą zostawili na mnie, bo to taka żywa bateria SE Chichot

When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
Radogost
Rozmówca

Reputacja: 4

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 01, 2010, 09:35:44 »

dokładnie to samo robię

Jaskier
Mówca

Reputacja: 22

Imię w grze: Emnelrith

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 02, 2010, 00:00:10 »

Doków to wiadomo, że się tankami nie rusza. A jak jakiś tank na dpsie okłada RP albo Arcymaga to jest to raczej zaproszenier do dołaczenia się do zabawy - nie wyobrazam sobie, żeby ktoś, nie wazne jak PUGowy myślał "Pobiegnę sobie pobić kogoś innego - niech się biednemu healerowi AoE healing nie marnuje" Chichot

andzik13
Bard

Reputacja: 15

Imię w grze: Maradag

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 02, 2010, 01:10:31 »

Polubiłem ostatnio tanki w DPS a jeszcze bardziej te z tarcza co dps udaja Uśmiech
Nie każdego szlafroka tak łatwo się zabija jakby się wydawać mogło, a siedzący na healu tank co mu próbuje coś zrobić
niejednokrotnie bardziej pomaga niż przeszkadza Mrugnięcie
Po pierwsze odpala się efekt psychologiczny  - O tego heala juz ktoś okłada wiec pójdę sobie zabić kogoś innego ( domniemane myślenie pugowego DPS )
Po drugie procują się bonusy z itemków/talizmanów/setów Uśmiech
Oczywiście parę wyjątków od reguły jest i czasem tank potrafi zdrowo mi przywalić...

Tak w dpsie to pug tank ktory nie potrafil sobie zoorganizowac party  albo skrzywiony psychicznie koles ktory tak naprawde chcial grac dpsem ale nie potrafil tak szybko myslec wiec za czesto ginial Chichot I musial sobie znalesc cos co zyje dlugo i przywalic potrafi Uśmiech A jako pugowy dps powiem Ci ze efekt psychologiczny na mnie nie dziala Chichot Wiec pewnie na wiekszosc tez nie dziala Uśmiech

"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
Anathyeal
Gawędziarz

Reputacja: 7

Imię w grze: Anathyeal, Tirath, Arethalas, Solkanite

« Odpowiedz #21 : Kwiecień 03, 2010, 19:16:33 »

Tak w dpsie to pug tank ktory nie potrafil sobie zoorganizowac party  albo skrzywiony psychicznie koles ktory tak naprawde chcial grac dpsem ale nie potrafil tak szybko myslec wiec za czesto ginial Chichot I musial sobie znalesc cos co zyje dlugo i przywalic potrafi Uśmiech A jako pugowy dps powiem Ci ze efekt psychologiczny na mnie nie dziala Chichot Wiec pewnie na wiekszosc tez nie dziala Uśmiech

Tank w dps to moze tez byc osoba ktora zjadla zeby na papierowym czy figorkowym Warhammerze i w pale im sie nie miesci ze Swordmaster z Hoeth mialby latac z tarcza...

"(...) Każda wojna jest święta. Jedynym prawem świata jest prawo Siły. Jeśli Bóg istnieje, nie może być niczym innym niż wojną. Dobro i Zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka."
baron Roman von Ungern-Sternberg
andzik13
Bard

Reputacja: 15

Imię w grze: Maradag

« Odpowiedz #22 : Kwiecień 03, 2010, 20:13:00 »

No tu sie zgodze ale to sie zadko zdarza Chichot

"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 23, 2012, 17:06:45