alahama
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Galdrothel
|
 |
« : Marzec 13, 2010, 19:12:08 » |
|
witam i prosze o porade. gralam na trialu, kupilam plytke, wszystko sie pieknie wgralo, ale dalej nie moge wyjsc poza swiat trialu. subskrybcja mi plynie a ja nawet nie moge z niej skorzystac. czy ktos sie w tym orientuje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fireforge
Gawędziarz
Reputacja: 5
Imię w grze: Zikrin, Mongrig
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 14, 2010, 21:37:21 » |
|
Jedyne co mogę poradzić to to, żebyś sprawdziła swój profil na http://www.war-europe.com (strona ma problemy z wyskakującym okienkiem logowania - polecam odpalać ją przy pomocy przeglądarki Opera) Kiedy się już zalogujesz, sprawdź w swoim profilu: Czy zakładka "My current subscription" jest aktywna, jeśli nie, znaczy się że dalej posiadasz wersję trial. Czy wprowadzałaś klucz produktu w profilu, być może wystarczy jedynie w zakładce "Enter a Code" wpisać kod, który otrzymałaś wraz z pudełkiem i grą. Trudno mi powiedzieć czym może być spowodowany problem, który Cię dotyczy - ja od początku gram w pełną wersję WAR'a stąd moje w/w przypuszczenia i porady mogą nic nie dać. Ale spróbować i sprawdzić warto
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2010, 21:40:11 wysłane przez Fireforge »
|
|
|
|
|
Aldrin
Mówca
Reputacja: 22
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 14, 2010, 22:00:18 » |
|
Czytalem bylem, ze zdarza sie wcale nierzadko by czlowiek nie przedluzyl swojego obecnego konta trialowego, lecz zalozyl nowe. Polecam skontaktowac sie z customer support i wyjasnic sytuacje 
|
|
|
|
|
|
Raldin Feyerabend, mityczny leader Malleus Maleficarum (Karak-Azgal)!
|
|
|
Zap
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 17, 2010, 09:16:07 » |
|
Witam, mam to samo. Kupiłem kod sobie i koledze ale po wprowadzeniu nadal mamy wersję TRIAL! Nie mam zamiaru tracić czasu na kontaktowanie się z tym beznadziejnym customer supportem i oczekiwania rok na jakąkolwiek reakcję. Nie założyłem żadnego konta nowego, co więcej na moim jest pokazana aktywna subskrypcja kończąca się w kwietniu (dokładnie 16-tego bo wczoraj wprowadziłem klucz) Tu nawet mam dowód: http://img502.imageshack.us/img502/2130/scre1.jpgCo więcej, kolega ma to samo. Sorry ale jeśli oni mają tak zachęcać ludzi to ja dziękuję. GOA to największy fail wszechczasów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
Imię w grze: Brolli Nosebiter, Dolmir Nosebiter
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 17, 2010, 09:51:52 » |
|
a macie starter czy prepaida? bo prepaid ogolnie sam w sobie nie zamienia konta trial w normalny account... tak mi cos swita
|
|
|
|
|
|
Krasnoludy nigdy nie uciekaja, wycofują sie jedynie na z góry upatrzone pozycje w celu przegrupowania i kontrataku!
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 17, 2010, 13:11:23 » |
|
Dobrze Brolli prawi, aby upgradeować konto trial do normalnego należy zakupić klucz do gry, a nie prepaida. Daj znać co kupiłeś i wtedy bedziemy dalej kombinować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zap
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 17, 2010, 15:53:21 » |
|
Jezu, ludzie... chyba to logiczne, że kupiłem klucze do gry? wiem, że są tacy nieogarnięci ludzie aby zrobić taką pomyłkę ale nie ja, zresztą mamy pudełka. Najlepsze jest to, że odpisali mi na maila: Dear Customer, Thank you for contacting us in relation to your query. Upon investigation, we can confirm, that your account has no active licence code on it. To activate your licence, you can either purchase the game from our web site by logging in and clicking on the “My Licence” section of your profile or get a boxed edition of the game from a retail game store. Both come with a first month free subscription. If you have the boxed edition of the game, you’ll have to register your game code (CD-Key) on this page: http://www.war-europe.com/#/activation/If you think there may be a possibility that you have misinterpreted some digits on your code, could you please send us a copy of your Game Licence Code, so we can check the digits on your code. If you have any query regarding a different account, please provide the details of that account. Thank you for your patience and understanding in regards to this issue. Śmiech na sali! Nie mam subskrypcji aktywnej niby - to na stronie inaczej jest niż u nich? Przecież mi pisze, że mam aktywną subskrypcję do 16 kwietnia. jak byk! W dodatku zużyłem klucz i nie mogę go inaczej wprowadzić bo mi błąd wyskakuje. TU macie wszystko jak znalazł: http://img705.imageshack.us/gal.php?g=ssssss1.jpg (od prawej ) Ewidentnie widać, że to CD-KEY. Nie wiadomo do czego mi zużyło skoro do cholery mam aktywną subskrypcję. Dodam, że upgradeowałem konto poprzez opcje "UPGRADE" w grze ale przecież logowałem się...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 15:55:36 wysłane przez Zap »
|
|
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 17, 2010, 16:03:27 » |
|
CD key nie rozni sie niczym od key'a prepaidowego ogolnie. Hmm napisz ze kupiles gre i ze nie dziala Ci kod aktywujacy konto, zalącz zdjecia i to co tam chca i zaczekaj co odpisza, mi raz po dniu bodaj sie konto odblokowalo dopiero jak kod wpisalem
|
|
|
|
|
|
Krasnoludy nigdy nie uciekaja, wycofują sie jedynie na z góry upatrzone pozycje w celu przegrupowania i kontrataku!
|
|
|
Zap
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 17, 2010, 16:16:03 » |
|
No moze i sie nie roznia le tam ewidentnie pisze 1motnh subscription, zreszta chyba by sie nie pomylili i nie wsadzili do pudelka z gra prepairda?.
Pisze do nich juz drugiego maila, zalaczylem swoj cd-key, jesli to nie pomoze zalacze tez screeny. Bede probowal tez wywalczyc czas stracony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 17, 2010, 16:17:20 » |
|
watpliwe ale próbuj . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sancru
Rozmówca
Reputacja: 5
Imię w grze: Sancru
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 17, 2010, 17:31:41 » |
|
1 miesięcznych prepaidów nie ma, więc to musiał być cd key.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 17, 2010, 17:45:00 » |
|
sa takie prepaidy normalnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JureK
Mówca
Say HI! Skowyt.
Reputacja: 12
Imię w grze: Jureczek
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 17, 2010, 17:50:53 » |
|
Prepaid na 1 miech jest tylko w USA.
|
|
|
|
|
|
'll puke, eat it and freak you, Battle?
|
|
|
Zap
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 17, 2010, 18:58:39 » |
|
Dear Customer,
Thank you for contacing us again.
We apologise for the delay in upgrading your subscription.
We have been experiencing some technical delays since the launch of our License offer at the start of the week.
We ask for your patience and hope to have this matter resolved as soon as possible.
Kind regards, WAR EU Customer Support. Wszystko jasne, teraz tylko kłócić się o stracony czas ; P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brolli
Gawędziarz
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 18, 2010, 09:22:43 » |
|
no to wyjsnione:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|