Do Buntownika:
Chcesz znać powody, dla których ciebie pożegnaliśmy ? Oto one (te bezpośrednie):
- spamowanie i trollowanie na GChacie
- obrażanie i wyzywanie innych członków gildii
- nie reagowanie na upomnienia, prośby innych graczy, a na końcu moje osobiste
- dodatkowo obraziłeś min. żonę Driama - swoją małżonkę, jeśli masz, też obrażasz ?
- obrażanie dobrego imienia Gildii; jeśli tego nie zrozumiałeś, to gildia to nie tylko cyferki, piksele, ranki, itemki. Gildia to przede wszystkim LUDZIE ją tworzący, budujący atmosferę w niej, razem współpracujący - skoro nie jesteś w stanie tego zrozumieć, to niestety SKOWYT to nie miejsce dla ciebie
Poza tym zarzucasz komuś kłamstwo i brak pomocy, a piszesz:
Ps.2
Były 3 osoby co pomogły mi w tamtej dildii za co im serdecznie dziękuje oby więcej takich graczy !!!!
To ktoś ci w końcu coś pomógł, czy nie ? Wydaje mi się, że trochę osób ci coś pomagało, dawało porady, naprowadzało gdzie co jest. Z tego co zauważyłem, to twoja osoba reprezentuje typową postawę roszczeniową: DAJCIE MI, W TEJ CHWILI, TO CO CHCĘ !!! To tak samo jak w szkole, w której uczyłem podejście niektórych uczniów - nauczyciel ma mnie nauczyć !!! Tylko, że nie da się kogoś nauczyć, bez woli współpracy drugiej osoby.
Od siebie dodam, że kontakt z tobą był na prawdę trudny. Po pierwsze jak już pisałeś coś, to tak jak w powyższych 2óch postach, językiem średnio przyswajalnym. Nie możesz chociaż sprawdzić tego co piszesz na oficjalnym forum, by miało ręce i nogi, aby choć dodać znaki interpunkcyjne ? Dlatego napisałem tobie wprost, że nie rozumiem tego bełkotu. Na Ventrillo to albo nie słyszałeś co do ciebie się mówi, albo ciebie nie było słychać, a na sugestię by coś z tym zrobić odpowiedziałeś, że w innych grach lub na innych serwerach tobie działa, więc nic nie będziesz zmieniać. Na naszym forum nie napisałeś ANI JEDNEGO posta, a gwarantuję, że tam najłatwiej byś uzyskał wyczerpującą odpowiedź na każdy temat. Wolałeś się najczęściej alienować (z dala od innych, na innym kanale) i tylko od czasu do czasu odgrażać się na GChacie lub narzekać na wszystko.
Z tej gildii zdarzyło mi się kicknąć 3 osoby - ty byłeś tą 3cią. W przypadku tamtych dwóch miałem wątpliwości czy dobrze postąpiłem. W twoim przypadku, po twoich dwóch postach wyzbyłem się ich zupełnie i uważam, że podjąłem najsłuszniejszą z możliwych decyzji.
Ps.3
Bo sam Pan krysia to buc na tronie który kiedyś z pych spłonie
pozdrawiam
BUC