Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 07:18:57 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Postacie i ich bulidy. Co polecacie?  (Przeczytany 1354 razy)
Thunder
Małomówny

Reputacja: 0

« : Marzec 06, 2010, 11:22:48 »

Witam

mam pytanie, dawno nie byłem w grze powyżej 1 tiera (koniec subskrypcji) a jak wiadomo nie ma tam bulidów. Otóż chciałbym zapytać czy są jakieś zmiany w bulidach (koszty AP, czy warto dany skill kupować itp.) Obmyśliłem sobie pewne bulidy, ale nie wiem czy dobrze wybrałem. Proszę o pomoc i ewentualną korektę.

WL: http://www.wardb.com/career.aspx?id=19#7:160:14:10240:0:0:25:9214:521:9210:9198::::627:628:9226:630

IB: http://www.wardb.com/career.aspx?id=1#0:0:15:43008:7:0:25:503:716:1394:1405::::1418:611:1420:1424

SL: http://www.wardb.com/career.aspx?id=2#0:0:8:0:15:160:25:521:1472:1490:1479

SW: http://www.wardb.com/career.aspx?id=18#0:0:5:0:15:41128:25:542:9133:9134:9117::::9137:649:9139:9144

zapewne wszystko jest inaczej niż być powinno, ale próbuje się nauczyć układać bulidy. Proszę o ocenę i poprawkę

PS kto z tych postaci jest najbardziej przydatny w party/WB/sc
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2010, 12:04:16 wysłane przez Thunder » Zapisane

Malacar
Gość
« Odpowiedz #1 : Marzec 06, 2010, 14:18:50 »

IB/SL będzie ci się grał chyba najlepiej, bo to klasy OP Chichot chociaż jest powiedzenie " ***** przeszkadza rąbek u spódnicy" Mrugnięcie

bardzo dobry gracz wyciśnie z WL / SW tyle co przeciętniak z BWka, kwestia tylko czy ktos chce sie przyłożyć, pokombinować,m natrudzić sie Chichot,...

a co do buidów, jak odnowisz konto, wskocz na PTSa (zakładając, że jest otwarty) // testpatch.exe w katalogu z gra // zrób postacie na 40/80 ranku z 100g i dwoma setami (invader/dark promise) i przetestuj buidy na własnej skórze, a raczej na skórze mobów, czy bram keepów Chichot
Posted on: 06 Marzec 2010, 14:16:51
taktyki WL na siłe się stackują ze sobą? i czy ta +78 stackuje się z ciastkami?
Thunder
Małomówny

« Odpowiedz #2 : Marzec 06, 2010, 14:28:41 »

(...)a co do buidów, jak odnowisz konto, wskocz na PTSa (zakładając, że jest otwarty) // testpatch.exe w katalogu z gra // zrób postacie na 40/80 ranku z 100g(...)taktyki WL na siłe się stackują ze sobą? i czy ta +78 stackuje się z ciastkami?

zawsze zastanawiałem się na jakiej zasadzie działa PTS, wszyscy mówią, że to zwykły serwer tylko, że z nowymi patchami które jeszcze nie weszły. A co do pytania z siła i ciastkami - nie odpowiem bo nie wiem Chichot (nawet nie wiem co to są ciastka)

Aengrod
Redaktor
Mówca

We fight for blessed Hoeth

Reputacja: 25

Imię w grze: Aengrod

« Odpowiedz #3 : Marzec 06, 2010, 14:29:45 »

bardzo dobry gracz wyciśnie z WL / SW tyle co przeciętniak z BWka, kwestia tylko czy ktos chce sie przyłożyć, pokombinować,m natrudzić sie Chichot,...

I oto chodzi, po co mam się trudzić, skoro taki sam efekt uzyskam bez większej trudności inną postacią :>

Ten, który stłumił swe pożądliwości,
który jest wolny od wszelkiej żądzy,
którego pokarmem jest Pustka -
bez zobowiązań, wolny -
jego drogi są nieodgadnione
niczym szlaki ptactwa na niebie.
Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #4 : Marzec 06, 2010, 15:58:25 »

Thunder znowu swoje ...
Uśmiech

Dark-Storm
Rozmówca

Grommi - Heal the Killers !!

Reputacja: 2

Imię w grze: Grommi

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Marzec 06, 2010, 17:30:52 »

jesli chodzi i build IB polecam Brotherhooda do Erthshatera , runic shield i taktyka na zdiecie heala , ze stona do Oathstone + taktyka na blok i ewentualnie buff do inicjatywy lub (niestety juz naprawiony) avenging the debt

Grommi - SnooB IB
blatik151
Rozmówca

Bestia

Reputacja: 1

Imię w grze: Blatik/Waragen - Norn

« Odpowiedz #6 : Marzec 06, 2010, 18:28:51 »

Co do taktyk to proponuje tak jak tam miales: Shield Mastery, Rugged, Rising Anger i Punishing Knock.

Blatik Emperor
The Forsaken
Thunder
Małomówny

« Odpowiedz #7 : Marzec 06, 2010, 18:40:37 »

Thunder znowu swoje ...
Uśmiech

tak, wziąłem sobie pod uwagę Twoje słowa "jak nie będzie dpsem to nie będzie zadowolony"*, a paida planuje kupić po egzaminach czyli w okolicach maja, aż do września Uśmiech

*coś w ten deseń

A WLa mam już (dopiero) na 22 lvlu, a nie chce mi się zaczynać od nowa inną postacią. Jestem już na 100% pewien kim będę grał. Przysięgam, że nie napisze już ani jednego tematu na temat wyboru klasy. (chyba, że będę chciał się czegoś dowiedzieć o innej)

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2010, 18:44:07 wysłane przez Thunder » Zapisane

Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #8 : Marzec 06, 2010, 22:59:54 »

zadowolonym można być grając i sprzedawcą butów
wszystko zależy od tego jakie masz oczekiwania
ja np. jestem zadowolony jak moje party wygrywa, dlatego grałem kotbsem, bo to najbardziej przydatna dla party postać

jak, na przykład, chcesz "ownować" wszystko na serwerze, to WLem może być Ci trudno to osiągnąć (ale nie mówię, że się nie da, bo się da, no może poza chosenami)
ale jak chcesz sobie radośnie pobiegać w warbandzie czy innym scenario party czy pójść na PvE to każdą klasą będziesz mile widziany

Thunder
Małomówny

« Odpowiedz #9 : Marzec 06, 2010, 23:20:17 »

(...)radośnie pobiegać w warbandzie(...)

Dokładnie o to mi chodzi. Na dodatek mało osób gra WLami, więc pewnie zorganizowanie EQ nie będzie trudne. I szczerze? żałuje, że nie wbiłem tej 40 WLem tylko kombinowałem, bo już teraz bym z Wami biegał w WB, sc, itp. itd.

Elfy FTW!

Anathyeal
Gawędziarz

Reputacja: 7

Imię w grze: Anathyeal, Tirath, Arethalas, Solkanite

« Odpowiedz #10 : Marzec 07, 2010, 02:22:06 »

Co do WLa... Mialem WL. Po polrocznej przerwie od WARa wrocilem do gry.
WL 40/45... Zalamka. Pogralem tym... Czyms przez jakis czas i odechcialo mi sie WARA na kolejne pol roku.
Zamiast jednak anulowac subskrybcje znalazlem dwie nowe zabawki.

WH i SW.

Pierwszy mimo niklej przezywalnosci jest po prostu cudowny... Nie ma nic lepszego niz na 38 lvlu zabijac w ciagu kilku sekund 70+ sorcki czy zealotow/shamanow [tych druich rzadziej].
Wpadasz w "cien" gnasz przed siebei uwazajac by nikt cie nie dojrzal a potem choleny bombsqua sie sypie... Bo ich healer po fanatical zeal/silence 2 tormentach i BAL [+pistol whip czy inne ustrojstwo] gryzie ziemie.. Fakt - umierasz kilka sekund pozniej znukowany przez gromade desro... Ale misja wykonana i satysfakcja jest... Nie to co WL... nawet po doskoku i kilku ciosach nadal wszystko u destrakow gra...

Tak wiem - "WL jest dobry na wyzszych poziomach, blabla bla". Wybaczcie ale nie mam tyle czasu by nolific postac przez 5 miechow by wbic 80 i zrobic dokladnie to samo co moim WH po 3 tygodniach...

Droga zabawka jest SW. W chwili obecnej latam na full Scout'cie i jest bosko ;]
Owszem trzeba sie nauciekac, przymeirzyc... Ale nic tak nei cieszy jak zdjecie DOKa czy Zealota na tym samym lvlu na >>>1<<< cios. Ok. Dwa.
Jedyny minus ze takie akcje mozna zrobic raz na jakies.. 2 minuty... Gdy odpalimy VoN, UF, potem zapodamy FA i na koeniec FA + RF. Do tego musowo taktyka Enchanted arrows... I jest cudnie... Prawdziwy, zabojczy lucznik...
Na chwile obecna na SC jestem zawsze w pierwszej trojce dmg/kb. Wiec chyba sie sprawdzam... [mam 30 lvl].

W pozniejszym czasie zamierzam pokombinowac z scout/assault lub scout/skirmish ale to przyszlosc...

Ogolnie po wlasnych doswiadczeniach moge polecic SW lub WH - zabawa przednia, pokombinowac trzeba... Ale o to chyba chodzi... No chyba ze jestes klasycznym "izimoderem" to wtedy sa inne klasy rpds/mdps ktore polegaja glownie na spamowaniu 3 guzikow.

"(...) Każda wojna jest święta. Jedynym prawem świata jest prawo Siły. Jeśli Bóg istnieje, nie może być niczym innym niż wojną. Dobro i Zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka."
baron Roman von Ungern-Sternberg
Aviague
Niemy

[url=http://tytut.com/]лесби знакомства мосева[/url]

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Sierpień 12, 2011, 11:22:07 »

Szkoda , że teraz nie mogę wyrazić - Spieszę się na pracy. Wrócę - będę wyraża opinii.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 24, 2012, 16:24:34