Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 12, 2012, 03:34:48 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Opinia o : Najbardziej aktywna polska gildia na serwerze - SKOWYT - szuka nowych graczy !!!  (Przeczytany 586 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Buntownik
Gość
« : Marzec 08, 2010, 00:21:30 »

Nie polecam gildii obiecują a potem jak się domagasz obiecanego wyrzucaj żenada..

Jak się przyjmowałem pytałem czy pomagają powiedzieli że jasne z kasa pomogą z Q z Expo ze wszystkim.

Potem na czacie gildii system spychalski i że narzekam, wiecznie o coś proszę po prostu banda kłamców grająca na 40 i mająca nowych graczy co graja tydzien dwa  w Duu...
Podam przykład  kopiłem broń za 19g (ponoć przepłaciłem) zapytałem czy ktoś pomoże to dostałem odpowiedz żona moje mówi że by ci za 5g sprzedał!!!
Misie wydaje że powinna powiedzieć że przepłaciłem i że następnym razem (pomoże czy sprzeda taniej a nie się naśmiewają ) Pro Elo Buraki z kogoś co wydal cała kasę po prostu żenada.Na koniec txt w stylu co gildie będzie z ciebie mieć jak ty tak wiecznie potrzebujesz zal po prostu ..........

niech napiszą ze chcą obyte z grą 40tki a nie nowych graczy z których szydzą, i zbywają  jak się coś zapytasz.

Ps.
Miałem nie jedna gildie i nigdy nowego gracza  nie traktowałem ja NooBa bo każdy jest na początku nobem. A u nich zapomniał wół jak cielęciem był.
Jak sie przyjmowałem to mówiłem że nieznam anglika za bardzo to powiedzieli spoko pomożemy wielu nie zna.
Po czasie dochodzą mnie słuchy od innych ze bez angolsa to jestem zbadany itp ehh co za trauma granie w takiej Gildi Pro Elosów  
Szczerze mówiąc to nie wiedziałem jak odejść z gildii bo nie wiem do dziś i się bardzo ciesze że zostałem wyrzucony za pytanie i wypominanie co z tymi obietnicami.
jak napisałem ze  mówiono mi jak wbijesz 20 to pomożemy z expoem jak wbiłem to wbij 25 jak wbiłem to idź do landu i tam klep moby po prostu sa żałośni, jestem graczem PVP nie cierpię grać samemu i klepać PVE obiecana pomoc w tej gildii to tylko sny i obłuda.

Ps.2
Były 3 osoby co pomogły mi w tamtej dildii za co im serdecznie dziękuje oby więcej takich graczy !!!!

Ps.3
Bo sam Pan krysia to buc na tronie który kiedyś z pych spłonie  
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2010, 00:26:24 wysłane przez Chivashin » Zapisane
Anathyeal
Gawędziarz

Reputacja: 7

Imię w grze: Anathyeal, Tirath, Arethalas, Solkanite

« Odpowiedz #1 : Marzec 08, 2010, 02:24:51 »

Wpadnij na Norn dla odmiany ;] Pomozemy w Duraz Tarag ;]
Mamy postacie we wszelkich tierach... A ze robie teraz slayera [14 lvl] to moge sie cofnac do t1 i pomoc ci na q i pq szybko wbijc 10+ a w t2 zaczniemy latac na rvr i sc zeby rr nadgonic ;]

"(...) Każda wojna jest święta. Jedynym prawem świata jest prawo Siły. Jeśli Bóg istnieje, nie może być niczym innym niż wojną. Dobro i Zło nie istnieją, tak jak życie i śmierć. Jest tylko działanie. Walka."
baron Roman von Ungern-Sternberg
Pierun
Gość
« Odpowiedz #2 : Marzec 08, 2010, 09:03:28 »

Jeśli jesteś nowy w grze, to powerlevelowanie postaci mija się z celem i jest wręcz szkodliwe. Ja żadnej ze swoich postaci nie powerlevelowałem. Na każdym poziomie rozegrałem kilkanaście scenariuszów, a i tak na 40 poziomie trzeba się było jeszcze duużo uczyć. Mam tutaj na myśli wiedzę o swojej jak i o innych klasach orderu i destrukcji, którą należy zdobywać krok po kroku jak w szkole.

Powodzenia w szukaniu nowej gildii, może znajdziesz kogoś kto pójdzie na całość, postawi wszystko na jedną kartę, uwierzy, że za tą pretensjonalną gadką osoby, która uważa, że wszystko mu się należy, kryję się jakiś bardzo utalentowany gracz, a zainwestowany w niego czas nie będzie zmarnowany.
Lisev
Małomówny

Reputacja: 1

« Odpowiedz #3 : Marzec 08, 2010, 12:10:02 »

Stanowczo odradzam przyjmowanie tego gracza do jakiejkolwiek gildii. Dziecko z pretensjami ;-) Strata czasu tylko.
Buntownik
Gość
« Odpowiedz #4 : Marzec 08, 2010, 13:36:15 »

Jeśli jesteś nowy w grze, to powerlevelowanie postaci mija się z celem i jest wręcz szkodliwe. Ja żadnej ze swoich postaci nie powerlevelowałem. Na każdym poziomie rozegrałem kilkanaście scenariuszów, a i tak na 40 poziomie trzeba się było jeszcze duużo uczyć. Mam tutaj na myśli wiedzę o swojej jak i o innych klasach orderu i destrukcji, którą należy zdobywać krok po kroku jak w szkole.

Zgadzam się z tobą

Powodzenia w szukaniu nowej gildii, może znajdziesz kogoś kto pójdzie na całość, postawi wszystko na jedną kartę, uwierzy, że za tą pretensjonalną gadką osoby, która uważa, że wszystko mu się należy, kryję się jakiś bardzo utalentowany gracz, a zainwestowany w niego czas nie będzie zmarnowany.

Ja nic nie uważam po prostu graczowi nowemu się po siwca więcej czasu tym berdzie jak pisze ze nie zna języka.
Wszedłem na czat przywitałem się napisałam ze nie znam języka ze jestem nowym graczem to dostałem odpowiedz niema problemu pomożemy itp po czym jak chciałem jakiej kol wiek pomocy to ZONK 3 osoby mi pomogły z całej tak wielkiej gildii przez dwa tygodnie rzeczywiście wiele i nie źle musiałem płakać, marudzić, po prostu totalna olewka

Stanowczo odradzam przyjmowanie tego gracza do jakiejkolwiek gildii. Dziecko z pretensjami ;-) Strata czasu tylko.

Ojcem bym mógł twoim być  staruszku.... a STRATA TO OWSZEM ALE NA TAKIEGO JAK TY STARUSZKA ZAROZUMIAŁEGO JAK TY, BO JA MOŻE MAM SWÓJ WIEK ALE CZUJE SIĘ JAK DZIECKO PEŁNE MOCY I WIGORU DLATEGO LUBIE PVP

Nie neguje tego że trzeba ogarnąć postać !!! i nie mam wcale zamiaru wbicia 40lvl bez RR nie pisałem że chce zęby mnie ktoś koksał sami żeście tak mi pisali !!!

Czytać proszę ze zrozumieniem, pisze o obietnica lvl'owanie jak i wszystkich jakie dostałem przy przyjęciu i w czasie pobytu.

Zostawienie gracza na pastwę Destro i gry której się nie zna to jest ok hmm rozumie tylko na kiego diabła mi  mi gildia ? w takim razie !
Przyjmujcie 40lvl i nie zawracajcie gitary takim gracza co zaczynaj grę i po problemie a nie obiecujecie złote góry a potem wypinacie Du.. na kogoś.

Więcej się nie wypowiem w tym działa bo szkoda pisać do takich śmiechu wartych Pro Elosów

Napiszcie w Rekrutacji że przyjmujecie graczy ale do 40 lvl nie pomogacie zostawiacie na pastwe losu bo inaczej nie bedzie nowy grac ogarnial postaci ahahah żenada po prostu.

Gram 5lat w MMO i wiem co się z czym je w AoC Max możliwy we wszystkim i nie mam co tam robić (nuda) dlatego chce zmienić grę bo tu jest więcej sensownego pvp  

NAJLEPIEJ BRONIĄCY TEGO TEMATU.
ZANIM BĘDĄ KŁAMAĆ POWIEDZĄ CO MI POMOGLI !!!
NIECH SIĘ WYPOWIEDZĄ  CI CO MAJA DO TEGO PRAWO A NIE CI CO MAJA NOWYCH W DU.. Z POWODU LENISTWA I ZADANIA SOBIE TRUDU POMOCY,I TERAZ CHCĄ MYDLIĆ OCZY A POMÓC SIĘ NIE CHCIAŁO

OSTATNIA TO BYŁA MOJA WYPOWIEDZ SZKODA CZASU TAK JAK I SZKODA CZASU STRACONEGO W GILDII SKOWYT !!! GILDIAA WYŻEJ SR.. JA DU.. MA
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2010, 14:06:35 wysłane przez Chivashin » Zapisane
JureK
Mówca

Say HI! Skowyt.

Reputacja: 12

Imię w grze: Jureczek

« Odpowiedz #5 : Marzec 08, 2010, 14:05:21 »

A to ty miałeś ksywę Buntownik i pisałeś na czacie coś takiego:
-Ja nie przedłużam subskrypcji
-Ta gra jest nudna
- Jak można w nią grać
- Żałuję, że nie zostałem przy trialu
- Tak, nie gram dłużej
(parę godzin później)
- Ktoś da mi golda na to i na tamto?
- Ej pomóżcie
- Ej coś tam, bo coś tam

Sorry stary, ale narzekasz, masz roszczenia i piszesz, że gra Cię nudzi, a potem chcesz abyśmy marnowali na Ciebie czas? Sorry, ale ja olewam takie wołania o pomoc.

'll puke, eat it and freak you, Battle?
MGGG
Mówca

Reputacja: 14

« Odpowiedz #6 : Marzec 08, 2010, 14:06:58 »

Bardzo cieszę się, że grasz 5 lat w MMO. Jak gram niecałe 2 lata i mam wrażenie, że chyba troszkę bardziej kumam rozwinięcie tego skróty i co za tym się kryje.

Razem z Tobą do gildii tego samego dnia trafił inny gracz, który także gra Slayerem. Młody chłopak, ma 16 wiosen. I jakoś mimo otrzymania nieporównywalnie mniejszej pomocy niż Ty zadomowił sie w gildii, nawiązał kontakt z innymi graczami, niektórym zdażył już zajść za skórę Mrugnięcie Jednym słowem, stał sie dla nas kimś więcej niż gościem na chacie, który pisze cały czas: "JA CHCE...". Ty masz 37 wiosen i nie potrafiłeś tego zrobić. Zastanów się nad tym.

Poświęciłem trzy godziny swojego życia, by pokazać Ci wszystkie aspekty tej gry, oprowadzić po zonach i stolicy, pokazać craft, wskazać, jak grać, co robić, by sie nie nudzić itd. Dodatkowo byłeś na bieżąco ekwpiowany w fioletowe bronie, bo te zielone były be, ludzie w gildii pomagali robić ci q i pq, żebyś miał jeszcze więcej tych fioletowych itemków, bo te zielone są be, nawet pomogli ci wbić z 2-3 level, bo narzekałeś, że za wolno exp płynie. Ba, nawet ci ludzie q na polski tłumaczyli.

Co w zamian MY dostaliśmy? Emoquity, non stop pretensje do całego świata, kłotnie, obrażanie innych graczy i alienowanie się od całego świata (oprócz pisania na chacie: JA CHCE...). W końcu wyleciałeś z gildii, bo ktoś nie wytrzymywał psucia atmosfery, która jest bardzo ważna. Jak widze ostatnim etapem jest obrzucanie błotem byłej gildii, jaka ona jest zła i wstrętna i jak nie chciała ci pomóc. Niestety, ten 16-latek, który razem z Tobą przyszedł do gildii, okazał się być bardziej dojrzały emocjonalnie niż Ty. Tak więc życze powodzenia w przyszłekj grze, choć raczej wątpie, czy spotkamy się jeszcze w WAR.

Żegnam.

unplagged
Scimitar
Mówca

Reputacja: 5

Imię w grze: Wiele ich jest

« Odpowiedz #7 : Marzec 08, 2010, 18:24:06 »

Do Buntownika:

Chcesz znać powody, dla których ciebie pożegnaliśmy ? Oto one (te bezpośrednie):
- spamowanie i trollowanie na GChacie
- obrażanie i wyzywanie innych członków gildii
- nie reagowanie na upomnienia, prośby innych graczy, a na końcu moje osobiste
- dodatkowo obraziłeś min. żonę Driama - swoją małżonkę, jeśli masz, też obrażasz ?
- obrażanie dobrego imienia Gildii; jeśli tego nie zrozumiałeś, to gildia to nie tylko cyferki, piksele, ranki, itemki. Gildia to przede wszystkim LUDZIE ją tworzący, budujący atmosferę w niej, razem współpracujący - skoro nie jesteś w stanie tego zrozumieć, to niestety SKOWYT to nie miejsce dla ciebie

Poza tym zarzucasz komuś kłamstwo i brak pomocy, a piszesz:

Ps.2
Były 3 osoby co pomogły mi w tamtej dildii za co im serdecznie dziękuje oby więcej takich graczy !!!!

To ktoś ci w końcu coś pomógł, czy nie ? Wydaje mi się, że trochę osób ci coś pomagało, dawało porady, naprowadzało gdzie co jest. Z tego co zauważyłem, to twoja osoba reprezentuje typową postawę roszczeniową: DAJCIE MI, W TEJ CHWILI, TO CO CHCĘ !!! To tak samo jak w szkole, w której uczyłem podejście niektórych uczniów - nauczyciel ma mnie nauczyć !!! Tylko, że nie da się kogoś nauczyć, bez woli współpracy drugiej osoby.

Od siebie dodam, że kontakt z tobą był na prawdę trudny. Po pierwsze jak już pisałeś coś, to tak jak w powyższych 2óch postach, językiem średnio przyswajalnym. Nie możesz chociaż sprawdzić tego co piszesz na oficjalnym forum, by miało ręce i nogi, aby choć dodać znaki interpunkcyjne ? Dlatego napisałem tobie wprost, że nie rozumiem tego bełkotu. Na Ventrillo to albo nie słyszałeś co do ciebie się mówi, albo ciebie nie było słychać, a na sugestię by coś z tym zrobić odpowiedziałeś, że w innych grach lub na innych serwerach tobie działa, więc nic nie będziesz zmieniać. Na naszym forum nie napisałeś ANI JEDNEGO posta, a gwarantuję, że tam najłatwiej byś uzyskał wyczerpującą odpowiedź na każdy temat. Wolałeś się najczęściej alienować (z dala od innych, na innym kanale) i tylko od czasu do czasu odgrażać się na GChacie lub narzekać na wszystko.

Z tej gildii zdarzyło mi się kicknąć 3 osoby - ty byłeś tą 3cią. W przypadku tamtych dwóch miałem wątpliwości czy dobrze postąpiłem. W twoim przypadku, po twoich dwóch postach wyzbyłem się ich zupełnie i uważam, że podjąłem najsłuszniejszą z możliwych decyzji.

Ps.3
Bo sam Pan krysia to buc na tronie który kiedyś z pych spłonie  

pozdrawiam
BUC

Krysia (KotBS) RR 8X, The Sovereign
Shantis (Sorc) RR 8X, The Sovereign
-----------------------
SKOWYT
MGGG
Mówca

Reputacja: 14

« Odpowiedz #8 : Marzec 08, 2010, 18:56:05 »

Mam prośbę do adminów/moderatorów.
Czy możecie "trochę" wyczyścić ten wątek.
Rozumiem i akceptuje prawo b. członków każdej gildii do wypowiadania się o niej, ale w tym przypadku forma jest bardzo niestrawna i wskazuje albo na trolla, albo też na człowieka, który na poważne problemy z net-etykietą i współżyciem społecznym.

Z góry dziękuje za reakcję.

unplagged
Wedrowycz
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Werdowycz

« Odpowiedz #9 : Marzec 08, 2010, 20:59:04 »

1. Wchodz do Skowytu pisales ze jestes bdb graczem,graszw MMO 10lat, ze w AoC jestes w gidli top1, wszystko zrobiles masz wszystko co najlepsze, stwierdzilismy ze jestes graczem od ktorego mamy prawo wymagac jakies obeznania w temacie

2. W pierwsze dni pomogl ci Durdal, cos niestety oborcilo sie przeciwko niemu<obrazanie>, dostales sprzet od Octawiusa kase odemnie i zaczeles pisacac jacy to wspaniali jestesmy.

3.Gdy ludzie nie rzucali sie na twoje zawolania zeby ci wykoksac postac na lodowce zaczeles plakac,narzekac marudzic. na kazda zwrocona uwage ze to 1 postac i masz sie nauczyc jak sie ja je, wszczynales klotnie.

4.Wkoncu po tygodniu powtarzajacych sie scen Krysia postanowil cie kopnac.

W skrocie oprocz tego zadan nie zaoferowales odbrobiny dobrej woli zeby doczegos dojsc sam na kazda zwrocona uwage reafowales agresja

Naprwde ciesze sie ze cie niema z nami i zycze powodzenia w dalszej grze byle z daleka odemnie
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Luty 06, 2012, 04:19:17