Darkstar
Małomówny
Reputacja: 0
Imię w grze: Darkstarss
|
 |
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 02, 2010, 12:17:31 » |
|
Ja gram chyba na Eu ale hero jest  drogi bo 6300 ale uzbieram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 02, 2010, 12:28:39 » |
|
No to nie grasz na EU  W EU mieli jakiś problem przy patchowaniu i obecnie sklep nie działa, Mal wogóle nie był widoczny w sklepie i do tego fakt że EU dopiero dzisiaj rano wprowadzili, więc nie mogłeś wczoraj przeciwko niemu grać. Wniosek: grasz na wersji US (na której, tak swoją drogą, ostatnio też troche pogrywam)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkstar
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 02, 2010, 14:06:38 » |
|
Tak czy owak polaków jest sporo  Już mam 30 wiec może pogram na tej EU ale jak tam stoją lagi bo ostatnio na US nawet nawet  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artein
Bard
Ravens
Reputacja: 37
Imię w grze: Kriathi, Arthein, Iyrk
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 02, 2010, 14:18:21 » |
|
Ja zagrałem kilka gier (dosłownie kilka). Całkiem niezła ale tak jedna-dwie gry na dzień max. Grałem takim magiem.... Ryze? Chyba tak. Całkiem fajny.
|
|
|
|
|
|
414, never forget
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 02, 2010, 14:33:23 » |
|
Szczerze mówiąc to chyba więcej polaków spotkałem na US niż EU Myślą ciągle nad możliwością transweru z US do EU. Osobiście grając na US mam ping w granicach 100-200, na EU mam 10-30. W prime time lagi potrafią pojawić się na obu serwerach, ale z tego co widze to w EU mniej na nie narzekają, bo i pewnie użytkowników mniej. Ryze  Najbardziej OP champ w closed beta, potem dostał ostrego nerfa, potem go całkowicie przerobiono i znowu był mega OP, a teraz od 4 patchy dostaje regularne nerfy  Ja grywam tak 2-3 gry dziennie, dla relaksu i właśnie to mi się najbardziej w tej grze podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaskier
Mówca
Reputacja: 22
Imię w grze: Emnelrith
|
 |
« Odpowiedz #50 : Czerwiec 04, 2010, 15:34:00 » |
|
Jak to jest z tym łaczeniem serwerów? Będzie jeden wspólny czy nadal oddzielne tylko oba połozone w US? Co do samej gry to mam straszny problem z przestawieniem się z nawyku z warhammera, że najważniejsze jest zabić a dopiero potem przeżyć  Tutaj znacznie lepiej spisuje się odwrotna polityka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 13, 2010, 07:42:13 » |
|
Nie będzie żadnego łączenia serwerów. Riot zerwał umowę z GOA i postwił własny serwer w Niemczech. Posted on: Czerwiec 04, 2010, 15:59:26
Dzisiaj w USA, a zapewne jutro w EU rozpoczyna się sezon 1 LoLa. Wnosi on między innymi gry rankingowe i nowego championa. Z tej też okazji Riot stworzył nowy trailer do swojej gry. http://www.youtube.com/watch?v=IzMnCv_lPxIIMO obok trailerów Star Warsowego MMO jest to jeden z najlepszych filmików promujących grę jakie dane mi było oglądać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkstar
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 28, 2010, 18:10:00 » |
|
Takie pytanie co myślicie o nowych hero xin(moim zdaniem op) i Vladimir(troche mam mieszane uczucia niby tank a jednak mag troche nie dorobiona klasa ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 28, 2010, 21:22:33 » |
|
A grałeś którymś z nich? Xin dostał dzisiaj nerfa, ale dalej potrafi nieźle przywalić i IMO ciągle jest ciut za silny. Vlad jest świetny. Najlepszy caster w grze zaraz po Annie. Ucieknie z każdego ganku, świetnie nadaje się do AoE teamów dzieki zwiększaniu damageu o 5% i zadaje ogromne obrażenia AoE. Do tego świetnie nadaje się na solo lane, bo nie dość że się leczy niesamowicie szybko to nie potrzebuje many. Coś czuje że w następnym patchu będzie lekki nerf.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aldrin
Mówca
Reputacja: 22
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 29, 2010, 12:30:15 » |
|
Pograłem sobie już trochę w to buractwo i bardzo się mnie podoba  Idę pod prąd, bo głównie Soraka i Nasus.
|
|
|
|
|
|
Raldin Feyerabend, mityczny leader Malleus Maleficarum (Karak-Azgal)!
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #55 : Sierpień 02, 2010, 22:38:56 » |
|
Soraka to akurat świetny support i jest wysoce ceniona. Pod warunkiem że reszta drużyny wie co robi i potrafi nadrobić trochę dpsu. Nasus.. hmmm.. Niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale zły też nie jest. Na pewno nie jest to łatwa postać. Ja za to ostatnio pogrywam jako Amumu. Chyba obecnie najlepszy tank. W najbliższym czasie mają też wprowadzić dodatkowe Runepage'y. Oczywiście będą one płatne, ale będzie można zapłacić za pomocą IP. Cholernie się to przyda w rankingowych grach. Posted on: Lipiec 29, 2010, 12:50:01
Przeglądałem sobie dzisiaj forum LoL i trafiłem na najlepsze fanarty do tej gry jakie dotąd widziałem (a widziałem ich naprawdę sporo). Grzech się nimi nie podzielić:   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkstar
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #56 : Wrzesień 03, 2010, 12:51:51 » |
|
Ożyj i walcz!! na rozpoczęcie:P Takie pytanko wiecie kiedy wchodzi jakiś nerf chempow albo coś zaczyna mnie troche wkurzać ze xin czy kat wyciera ww(z 40 gier rozegranych bo jeszcze na us) podłoge:/ ogolnie jak wilka nie poprawia to lipa:/ Swoja droga nowy heros urg coś jest niezły nawet spoko wymiata tylko nie czaje czemu to jest assasin:) Jak ktoś jeszcze gra można pograc 5v5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #57 : Wrzesień 03, 2010, 13:11:48 » |
|
Xin i Kat akurat są wporządku i nerfa nie dostaną. W najbliższym patchu zasłużony nerf dla Ezraela oraz buff Dr. Mundo i Malzahara.
Jedyna zmiana dla Ww to możliwość włączania/wyłączanie Blood Scenta. Nie wiem jak grasz Ww (mam nadzieję że ezpisz w lesie i gankujesz lane'y, a nie siedzisz na lane'ie), Kat raczej nie powinna mieć z Tobą szans, podstawa to użyć swojego ulti dopiero jak Kat zacznie swoje. No i nie możesz oczekiwać że jednym champem będziesz dobry przeciwko wszystkim, jedni będą Tobą zamiatać a innymi Ty.
Urgot jest mega w początkowej fazie gry, dobry w środkowej, i słaby w końcowej (chyba że nabił wcześniej mnóstwo killi). Jakoś nie mogęsiędo niego przekonać, głównie ze względu na ulti które żadnego damage'a nie zadaje, a nawet potrafi pomóc przeciwnikowi jeśli Urgot jest niekumaty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkstar
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #58 : Wrzesień 03, 2010, 14:45:47 » |
|
Tak siedze w lesie tylko problemem sa ludzie  zakładając ze grasz z pugiem rzadko sie zdarza zeby ktos utrzymał wierze samemu :/ wiadomo jak gra ash czy vladem(najlepszy:P) to dasz rade ale jak gra powiedzmy jakims melee to juz dupa:/ Ulti ww zostalo naprawione bo kiedyś się bugowało tyle dobrze:P ale i tak jego użyteczność jest mniejsza niż takiego xina czy pantha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
|
 |
« Odpowiedz #59 : Wrzesień 03, 2010, 14:56:30 » |
|
panth dostał takiego nerfa, że obecnie jest jednym ze słabszych champów  Na Ww nie narzekaj bo to bardzo solidna postać. Musisz tylko wiedzieć no kogo i kiedy walnąć ulti. Wiadomo, że nie każdy da radę 1vs2, ale team który ma jednego w lesie ma bardzo dużą przewagę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|