Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 23, 2012, 13:15:53 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: League of Legends  (Przeczytany 13029 razy)
Linden
Bard

Please don't hurt me.

Reputacja: 27

Imię w grze: Lindenn AM

« Odpowiedz #105 : Wrzesień 13, 2010, 09:24:11 »

Działa Chichot Gdzie ty żeś to wyczytał...?  Chichot
No cóż... zdenerwowało mnie, że po męczarni związanej z instalacją i update gry (trwało to zbyt długo) pojawiło mi się server busy. Przegooglowałem, znalazłem na kilku forach taką podpowiedź i mnie też wmurowało jak ten sposób zadziałał. Nie wiedziałem, że jest to niedozwolone i coś za to grozi.

Póki co zostaję przy Sorace i Jannie, szczególnie ta druga przypadła mi do gustu bojak znudzi mi się supportowanie mogę też conieco pozabijać. Zastanawiałem się nad Ryze, ale jest on chyba zbyt popularny czyli jeżeli ktoś inny go wybierze przede mną to dupa. Punkciki pozbieram sobie chyba na Anivię, zresztą zanim je zdobędę zdołam przetestować innych free champów i kto wie, może jakiś mi się spodoba.

Sama gra jest miodna i mega wciągająca, no i nie ma lagów w odróżn ieniu od warka który od jakiegoś czasu jest u mnie niegrywalny.

Jedyną denerwującą rzeczą jak na razie jest chwilowe wyłączanie trybu 5 vs 5, bo w walkach 3 vs 3 support to chyba mała strata miejsca.

Czy znajdzie się ktoś by pograć razem przy włączonym mumble/vencie/tsie ?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2010, 09:27:28 wysłane przez Linden » Zapisane

Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
Yogi
Bard

avat by Ygethmor

Reputacja: 21

Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio

« Odpowiedz #106 : Wrzesień 13, 2010, 09:41:37 »

No cóż... zdenerwowało mnie, że po męczarni związanej z instalacją i update gry (trwało to zbyt długo) pojawiło mi się server busy. Przegooglowałem, znalazłem na kilku forach taką podpowiedź i mnie też wmurowało jak ten sposób zadziałał. Nie wiedziałem, że jest to niedozwolone i coś za to grozi.

Za używanie nic nie grozi, tylko za rozprowadzanie informacji o tym kodzie. Mają go wyłączyć w niedługim czasie, bo za dużo osób już o nim wie.

Póki co zostaję przy Sorace i Jannie, szczególnie ta druga przypadła mi do gustu bojak znudzi mi się supportowanie mogę też conieco pozabijać. Zastanawiałem się nad Ryze, ale jest on chyba zbyt popularny czyli jeżeli ktoś inny go wybierze przede mną to dupa. Punkciki pozbieram sobie chyba na Anivię, zresztą zanim je zdobędę zdołam przetestować innych free champów i kto wie, może jakiś mi się spodoba.
Ryze jest popularny na niższych poziomach, bo jest łatwy w grze i tani. Jak dobijesz do 20+ to prawie wogóle go nie będziesz widział. Anivia jest najtrudniejszym w grze casterem, więc raczej bym odradzał, zwłaszcze że droga jest. No ale najlepiej samemu potestować to co jest free i z tego coś wybrać Uśmiech

Sama gra jest miodna i mega wciągająca, no i nie ma lagów w odróżn ieniu od warka który od jakiegoś czasu jest u mnie niegrywalny.
Lagi są, zwłaszcza w weekendy. Obecnie Riot upgrade'uje serwery, więc w nieokreślonym czasie można spodziewać się polepszenia jakości i rzadszego statusu Busy.

Jedyną denerwującą rzeczą jak na razie jest chwilowe wyłączanie trybu 5 vs 5, bo w walkach 3 vs 3 support to chyba mała strata miejsca.
Wyłączenie 5vs5? Nikt nie wyłączał 5vs5. W zeszłym tygodniu wyłączyli 3vs3 żeby obniżyć obciążenie serwera (im więcej stworzonych gier, tym większe obciążenie. w 5vs5 jest więcej graczy niż w 3vs3, więc jakby co to wyłączają 3vs3).

Linden
Bard

Please don't hurt me.

« Odpowiedz #107 : Wrzesień 13, 2010, 10:02:30 »

Wczoraj , a właściwie dziś nad ranem 5 vs 5 było wyłączone.

Darkstar
Małomówny

Reputacja: 0

Imię w grze: Darkstarss

« Odpowiedz #108 : Wrzesień 13, 2010, 18:37:34 »

Takie pytanie idzie wam teraz gra bo ja mam caly czas busy a jak wejdzie mi do gry to wyskakuje mi błąd i wywala do windowsa :/
Jaskier
Mówca

Reputacja: 22

Imię w grze: Emnelrith

« Odpowiedz #109 : Wrzesień 13, 2010, 21:25:28 »

U mnie działa bez problemu.

Thifall
Rozmówca

leci bociek nad lasem, wymachuje .....

Reputacja: 1

Imię w grze: Thifall, Deaneryss

« Odpowiedz #110 : Wrzesień 13, 2010, 21:40:54 »

Takie pytanie idzie wam teraz gra bo ja mam caly czas busy a jak wejdzie mi do gry to wyskakuje mi błąd i wywala do windowsa :/
czytalem ze jest trik na to zjawisko... to kombinacja klawiszy (kumple twierdzili ze dziala) na strzalkach:

up donw left right up up down down

Yogi
Bard

avat by Ygethmor

« Odpowiedz #111 : Wrzesień 13, 2010, 22:20:22 »

Ale Dark pisał, że go do windy wywala jak już się zaloguje.
Spieprzyli coś w ostatnim patchu. Sporo osób ma właśnie takie problemy, albo fps dropy, no i gra zaczęła nagle zabierać 80% zasobów procesora. Jakieś wycieki pamięci pewnie. Pracują nad fixem, więc trzeba być cierpliwym.
Linden
Bard

Please don't hurt me.

« Odpowiedz #112 : Wrzesień 14, 2010, 01:51:03 »

Morgana za free hmmm cudeńko Uśmiech
Wykupiłem Raze i chyba jeszcze nie spotkałem takiego single target burst dmg na 6 lvlu.

Siriam
Rozmówca

Imię w grze: Cyphero [kiedyś Virya] Chosen of Karak-Azgal

« Odpowiedz #113 : Wrzesień 14, 2010, 05:31:20 »

Hmm większy może mieć ewentualnie morgana/malzahar ale fakt Ryze przywalić potrafi, zawłaszcza teraz kiedy z roota nie da się wyskoczyć.

Yogi
Bard

avat by Ygethmor

« Odpowiedz #114 : Wrzesień 14, 2010, 06:14:14 »

Chyba zapomniałeś o Veigarze. Największy single target burst w grze. Dobrze wyfarmiony zabije Ryza przy pomocy samego ulti Język
Darkstar
Małomówny

« Odpowiedz #115 : Wrzesień 14, 2010, 07:41:31 »

Zawsze wyświetla się ten sam napis "The launcher has experienced an error. Plis restart this application" Nieważne ile razy przeinstaluje gre i tak cały czas to wyskakuje:/
Yogi
Bard

avat by Ygethmor

« Odpowiedz #116 : Wrzesień 14, 2010, 07:51:46 »

Spróbuj przeinstalować, może podczas patchowania coś się schrzaniło.
Darkstar
Małomówny

« Odpowiedz #117 : Wrzesień 14, 2010, 08:48:22 »

Dobra gra nie idzie z powodu mojego kompa bo po zainstalowaniu na lapka smiga aż miło Uśmiech Moze przez xp sp 2? Takie pytanie yy macie porąbane w grze ikonki od itemow ?
Yogi
Bard

avat by Ygethmor

« Odpowiedz #118 : Wrzesień 14, 2010, 08:51:16 »

Ikonki itemów psują się, jeśli miałeś d/c i się reconnectowałeś. Jedynym sposobem na to jest zupełne wyłączenie gry (alt+f4) i ponowne jej właczenie.
sivar
Mówca

Reputacja: 5

« Odpowiedz #119 : Wrzesień 14, 2010, 15:21:59 »

zainstalowałęm grę, patcher zupdatował grę do końca, ale status serwera: unavailable. Założyłem konto na europejskim serwie. Jak się próbuję zalogoweać na stronę dostaję info: Sorry, you cannot be logged in at this time because the platform is down.
Ale w statusie serwerów na stronie gry jest Server: Online

o co chodzi?

<inactive>
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Luty 04, 2012, 15:25:36