badanie sprawy zajelo mi kilka miesiecy. osoby , ktore analizowaly dagora spostrzega fakt zmiany osobowosci w pewnym momencie 7.04.2010
Chwile wczesniej udalo mi sie dotrzec w archiwach gazet, do informacji o nim, jak z narazeeniem zycia ratowal 15 miesiecznego szczeniaczka, ktory przebiegaal przez ulice, nifrasobliwie spuszczony ze smyczy przez 5 letniego chlopca, tym bohaterem byl dagor
ale nadesszla chwila, gdzie nastapil wstras emocjonalny, zalamanie nerwowe, tym dniem byl 7.04,2010 rok
w internecie zostal zmaieszczony film, gdzie na koncu nasz bohater umarl pierwszy raz w warhammerze
http://www.youtube.com/watch?v=RV2RjXy8HvoMalo tego dostal dedykacje Dagor <3
w tym dniu, jak zauwazymy nastapila przemiana, prawdopodobnie zlozyl sluby milczenia, ze nie poprzeestanie nim ostatni swiaadkowie tego haniebnego wydarzenia nie znikna! (do tej pory nie odezwal sie na zadnym! sic komunkatorze glosowym!)
rozpoczal sie proces zmian destruikcyjnych w grze. Pierwszym punktem, jak zauwazymy bylo rozbicie enklawy i osob bezposrednio zaangazowwanych (skowyt)
jak to juz jest w naturze, gatunki zaggrozone wyginieciem migruja...
enklava uciekla do rifta ( nagle zainteresowanie dagora tym wtakiem pewnie zauwazyliscie, ostatni komentarz,ze juz ich tam nie ma tez.
natomiast czesto rozmawialem z chlopakami ze skowytu, uczestnikami owczesnego zdarzenia ( pragneli do tej pory zostac anonimowi, przepraszam)
byly slayer, byly czopas R..q ze lzami w oczach oopowiadal o straczycielstwie w/w osobnika
byly Kogtbs (agzal) sorc norc S.. - wysylal mi rozbierane fotki co godzine
byly bw(burlok, azgal), pozniej chosem sorc i inne P. - "przyszedl ze swoim jamnikiem i grozil wyotoczeniem sprawy o alimenty
Myslicie ,ze to glupi zart ? hmm tez bym tak zareagowal gdyby nie nastepujace fakty:
ratujaca sie wyginieciem grupka ludzi ze skowytu, uciekla na norn do gildii, dziwnym trafem pojawil sie tam.. dagor i gildia sie rozpadla...
najtwrdsze sztuki przeszly do Rod .. zgadnijcie gdzie poszedl dagor..
JA SIE PYTAM GDZIE JEST ROD?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie sa moi przyjaciele ze skowytu?!
zastanawiacie sie, czemu Dagor sie czepia Mistrza Boriaka ( w drugiej czesci wam to sie wyjasni! "wszyscy do mnie! - Kur..a wszyscy do mnie! pokutnik (Boriak) gdzie ty tam zapierdalasz!)
chyba to wszystko jest jasne.. w orz zostala osoba grajaca bw P. a takze bg D.
ja jestem ostatnim, ktory te fakty powiazal razem, a dagor przychodzi coraz czesciej do nas na mumble..
idzie po mnie zegnaj Orz, zegnajcie!