Deckard
Mówca
Reputacja: 9
|
 |
« : Listopad 20, 2009, 00:52:48 » |
|
Prosze o sensowny i obiektywny opis sytuacji RvR na Karak Norn.(Destro bardziej mnie interesuje) Aby nie prowokowac napinki prosze o : - Jaki jest stosunek oblezen IC do AltDorfu - Czy sa jacys "liderzy' zerga, czy pasa samopas, gdzie latwiej. - Jakies wyniki z ostatnich 2 miesiecy n/t oblezenie AtlDorfu, st1,st2 itd - Czy sa jakies "uber" gildie po stronie orderu - Czy sa nie anglojezyczne gildie destro?
|
|
|
|
|
|
Rotten Arrer - z miłości do orderuchów
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 20, 2009, 01:05:50 » |
|
Chłopi Chaosu byli ostatnią nadzeją białych, ale ostatnio trawią ich jakieś wewnętrzne problemy. Praktycznie codziennie jest altdorf, ale rzadko dochodzi do locka. Tchar'zanek pada jak tylko skończy się na nim lockout.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balarizaaf
Małomówny
Reputacja: 0
Imię w grze: Urummuk
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 20, 2009, 01:09:26 » |
|
-Oblezenia po obu strochan...tylko order moze teraz doprowadzic do 2 stage;] robi to regularnie jak minie cd na zabicie krola. -Czasami samopas czasami dajemy rade;p -Od czasu wprowadzenia patach destro udalo sie dosc do 2 stage 3 razy...bez szans na ubicie krola;p -Mozna powiedziec ze sa Red Guard VII i Black Company -2-3 gildie znajdziesz;p
|
|
|
|
|
|
"Gdy cccałe sssfery ssspłoną i zzzawęgli się żżżycie... wtedy wressszcie sssspoczne w pokoju..."
|
|
|
Deckard
Mówca
Reputacja: 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 20, 2009, 01:32:43 » |
|
Pierun, jeszcze nie widziales ostatniej nadziei bialych.Gwarantuje ci calkiem nowa zabawe.Pameietasz rozmowe o sufitach i chomikach?Brakuje mi jednej gildi do kompletu i wprowadzimy cie na inny wymiar rozrywki - lolderowcu
|
|
|
|
|
|
Rotten Arrer - z miłości do orderuchów
|
|
|
wizeman
Małomówny
Gildia: Chłopi Chaosu
Reputacja: 1
Imię w grze: Wizeman/Cry
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 20, 2009, 07:38:06 » |
|
Pierun, jeszcze nie widziales ostatniej nadziei bialych.Gwarantuje ci calkiem nowa zabawe.Pameietasz rozmowe o sufitach i chomikach?Brakuje mi jednej gildi do kompletu i wprowadzimy cie na inny wymiar rozrywki - lolderowcu
no to zapraszamy  z polskojęzycznych gildii są ChCh i Royal Legio, znajądą się też Szwedzi, Hiszpanie oraz Ruscy
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2009, 07:40:53 wysłane przez wizeman »
|
|
tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań
Wizeman - Magus 8xRR Cry - DoK 9xRR
|
|
|
Abonise
Rozmówca
Reputacja: 5
Imię w grze: Saitan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 20, 2009, 08:51:06 » |
|
- Jaki jest stosunek oblezen IC do AltDorfu - Czy sa jacys "liderzy' zerga, czy pasa samopas, gdzie latwiej. - Jakies wyniki z ostatnich 2 miesiecy n/t oblezenie AtlDorfu, st1,st2 itd - Czy sa jakies "uber" gildie po stronie orderu - Czy sa nie anglojezyczne gildie destro?
1. W ciagu 2 miesięcy więcej razy był Altdorf (ale st1) - nie zdziwił bym się, że dwa razy częściej od IC - (jednak IC jak pisali wyżej, często kończy się zabiciem króla - często a nie zawsze jak to Piorun pisał) 2. Ciężko o takich, czasami znajdzie się jeden/dwóch a czasami zerg biega samopas 3. Altdorf (st1, a st2 było z 3 razy) / IC (st1, st2 i król bywają często - bo chłopaki robią to nocą najczęściej - np. o 3:00 kiedy ludzie mają jeszcze 2h snu i do pracy..... w czasie "przesilenia" raczej nie dobijają do st2 4. Gildie uber.... jest kilka gildi które ładnie grają i dobrze współpracują, a uber to są wbbomb z masą BW i WP... innymi postaciami order grać niestety nie umie  5. Chłopi Chaosu, Royal Legio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valderin
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 25, 2009, 11:01:38 » |
|
Saitan zapomniales o kobzach :F
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vat22
Rozmówca
Reputacja: 1
Imię w grze: Yovita, Beata
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 25, 2009, 18:56:43 » |
|
1 4. Gildie uber.... jest kilka gildi które ładnie grają i dobrze współpracują, a uber to są wbbomb z masą BW i WP... innymi postaciami order grać niestety nie umie  5. Chłopi Chaosu, Royal Legio podobnie jak destro, uber to są wbbomb z masą sork, dps chosen i chopa innymi postaciami destro grac niestety nie umie;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 25, 2009, 19:10:52 » |
|
Jak jest choppa train i banda nieutalentowanych sorcek to jest ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 25, 2009, 19:56:32 » |
|
podobnie jak destro, uber to są wbbomb z masą sork, dps chosen i chopa innymi postaciami destro grac niestety nie umie;)
Mam ogólnie 9 destrackich postaci. Nie ma wśród nich ani choppy, ani sorcki, ani chosena.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fireforge
Gawędziarz
Imię w grze: Zikrin, Mongrig
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 25, 2009, 23:57:21 » |
|
Mam ogólnie 9 destrackich postaci. Nie ma wśród nich ani choppy, ani sorcki, ani chosena.
Ja czasami na Nornie pobiegam sobie SH, bardzo ciekawa klasa, grając nią, można się naprawdę świetnie bawić - gdybym na poważnie grał destro - to byłby to albo SH, albo magus - reszta klas działa mi na nerwy, a elfów "brudasów" to już szczególnie nie cierpię  Żeby nie było całkiem offtopowo napiszę że w T2 (niestety mój SH jak narazie na więcej pozwolić sobie nie może) naprawdę wiele się dzieje - nie ma szans przy wyjściu na orvr żeby nie spotkać jakiegoś przeciwnika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 26, 2009, 00:08:00 » |
|
Niestety SH jest świetny tylko na t1-t4. Podobnie ja SW jego mocny ST troche traci na wartości w walkach między zergami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jusew
Małomówny
Imię w grze: Jusew
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 26, 2009, 02:19:04 » |
|
Mam marude zaelota i chosena do instancji i czasem rvr - więc jakoś mi się vat22 słupki w Twoich obliczeniach nie zgadzają. Mam nawet sorcke - ale to jakaś spierdzielona klasa. Nie ma to jak poczuć krew na twarzy. 
|
|
|
|
|
|
Chłopi Chaosu na zawsze.
|
|
|
Abonise
Rozmówca
Imię w grze: Saitan
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopad 26, 2009, 06:23:38 » |
|
podobnie jak destro, uber to są wbbomb z masą sork, dps chosen i chopa innymi postaciami destro grac niestety nie umie;)
Ciekawe, od dawna nie widziałem wielu Choppasów, Sorcek - właśnie po 1.3.2 te klasy znikały z destro, a wtedy po stronie orderu budzili się WP i BW... Nie piernicz (ty Pierun też), że istnieje teraz jeszcze choppa/sorc train - już dawno nie jeździ po torach. Choseni zaczynają zakładać tarcze, pojawiają się BO, z ukrycia wyszli Marauderzy i WE. Po stronie destro od ostatniego patcha widać ogromne zmiany (na plus) - wszystkich klas jest dużo.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2009, 06:26:05 wysłane przez Abonise »
|
|
|
|
|
Szyszko
Rozmówca
Reputacja: 3
Imię w grze: Ghupik, Matttiah, Youri
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopad 26, 2009, 09:46:09 » |
|
wszystkich klas jest dużo.
Poza SH, u nas w gildii aktywnie grający jestem tylko ja. Stosunkowo mało jest też Blackguardów chociaż tych też po patchu pojawia się więcej, w dobie problemów z AP klasa której praktycznie AP się nie kończą jest w cenie.
|
|
|
|
|
|
Ghupik - SH - Chłopi Chaosu - 50+ RR Giallar - Chosen - Chłopi Chaosu - 40+ RR
|
|
|
|