Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 06:41:35 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2] 3 4 ... 19   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Best in class  (Przeczytany 21182 razy)
Bimber
Rozmówca

Reputacja: 1

Imię w grze: Bhalin

« Odpowiedz #15 : Listopad 15, 2009, 23:18:19 »

BG: Chamathalion - kosa na naszych healerów
Chosen: Żaden mi nie zapadł w pamięć, większość to 2h dpsy które raczej nic nie prezentują, tych z tarczami jest naprawde mało i ciężko znaleźć jakiegoś dobrego...
BO:Parvun bo ma jajca:D

Dok: Milczek - nigdy go nie ubiłem :|
Zealot: Xsi - Pięknie utrzymuje swoje pt przy życiu.
Shaman: Ciężko powiedzieć w cholerę jest dobrych. Postawie na Gemmi.

Choppa: Urummuk - rzadko spotykam, ale jak spotykam i nie mam dobrej ekipy to ma zawsze na mnie db'sa:P
Sorceress: Nie spotkałem single target dobrego, reszta taka sama nic szczególnego.
Marauder: Ten no Fredsapa czy jakoś tak:P
Magus: Ciężko powiedzieć dużo jest dobrych... obstawie Sheisspawn...
SH: Żadnego specjalnie się wyróżniającego nie znam.
Witchelf: coś na J jak sobie przypomnę to zedytuję.

order:
IB: Djjolle
Kotbs: nie znam wyróżniającego się
SM: tak samo

WP: Burbon
RP: Qung
AM: Falarion

Slayer: Doombar
BW: Trudno powiedzieć. Supersaiyan dawał rady, ostatnio go nie widuje.
WL: Phonos
ENGI: Cashagarti... napewno źle napisałem
SW: Phovia
WH: nie znam żadnego wyróżniającego się

Wypisałem tu graczy których znam/z którymi walczę. Może i są lepsi, ale nie było dane mi przeciwko, lub wraz z nimi walczyć.
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2009, 00:40:20 wysłane przez Bimber » Zapisane
balarizaaf
Małomówny

Reputacja: 0

Imię w grze: Urummuk

« Odpowiedz #16 : Listopad 15, 2009, 23:41:03 »

BG: Chamathalion, Incubi
Chosen:Samoo czy jak mu tam:p
BO:Pugumuha(tez zle pewno napisane)
Dok:Milczek,Nyda
Zealot:Zegota....zdecydowanie najlepszy zealot na serwie;p i zaden nawet nie jest blisko...
Sorc:Ekhm...dobre sorcki mozna na jednej dloni zliczyc...nie mam konkretnego typa;p bo nikt sie nie wyroznia(BW takich jak my mamy sorcek jest pewnie ze 30)
Magus:Darkdeadly...o reszcie sie nie wypowiem:p
Maruda:zapomnialem:p malo ich
Witch elf:Morlielle
SH:brak:p
Choppa: Mitgut daje rade;P
Shaman:Wraxin,Irkulix

Order:
BW:Arsanist raczej najlepszy BW...reszta jest duzo lepsza niz najlepsze sorcki u nas:p ale niczym specjalnie sie od siebie nie roznia;p guard dircet heal i 2 przyciski;]
WP:Sarcx i jeszcze jeden lepszy od Sarcxa;p Greencostam:p
WH:....ten ktory nie uzywa NB?:p czyli w sumie pusto
Kobz:Konemaios;p

RP:wpisze Gretha bo nikogo innego nie kojarze
IB:zdecydowanie Santsu i Greez;p
Inzynier:nie znam zadnego dobrego;]
Slayer:ekhm...chcialbym spotkac takiego ktory mnie rozwali w duelu...Slipurri i Shogunson zdecydowanie najlepsi:p nie wiem czy ten drugi czasem nie jedzie na NB:] 6k hp w sekunde daje do myslenia:P

AM:Apendixx
SW:Gihal:p chyba mnie nie lubi;] zawsze jak jestem na sc to ciagle ma na mnie focus fire;p
SM:Rev
WL:Phonos

"Gdy cccałe sssfery ssspłoną i zzzawęgli się żżżycie... wtedy wressszcie sssspoczne w pokoju..."
Bimber
Rozmówca

« Odpowiedz #17 : Listopad 16, 2009, 00:50:09 »

Po prostu poraził mnie ten brak obiektywizmu, event 6v6 pokazał kto co potrafi, tyle psioczenia na bomb squady ze strony ICh, a gdy przyszło się wykazać wyszła z tego jedna wielka bieda i nie przeszkodziło im to aby dalej uważać się za najlepszych w swoich klasach.

A jak można pisać np o Pierunie, Sacrx czy nawet Klemensie z którymi nigdy się w grupie nie walczyło? Brak obiektywizmu? Każdy wyznacza tych z którymi mu się najlepiej współpracowało i z kim miał najlepszą zabawę / najlepiej mu się walczyło. -_-
Ziemov
Rozmówca

Duraz Tarag pije i bije !

Reputacja: 2

Imię w grze: Athylla, Ziemov, Ziemow

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Listopad 16, 2009, 08:18:29 »

Nie ma Pieruna na liście to nie ma obiektywizmu. (Sam go też na tej liście bym nie umieścił, ale to inna bajka Język )

Moja lista, którą kiedyś na wha umieściłem:

AM: Tant
WP: Hlava
RP: Civy

IB: Bouh, Bhalin
SM: żaden mi w pamięć nie zapadł
KotBS: Barcode

SW: Eibonz
BW: Tasteless
Eng: Gnoorr

WH: Lokitanna
WL: Eodir, Finweta
SL: Hoddzi, Fuzz

Yogi nie wiem czy Hlava nie ma na nazwisko Vonspychov;) , wiec chyba wymieniles Pieruna  Duży uśmiech

"Każdy żołnierz dupa, kiedy wrogów kupa"
Yogi
Bard

avat by Ygethmor

Reputacja: 21

Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio

« Odpowiedz #19 : Listopad 16, 2009, 08:22:43 »

Tak, wiem kogo wymieniłem. I osobiście uważam go za jednego z lepszych WP. Do jednego z lepszych BW mu daleko Język
Aengrod
Redaktor
Mówca

We fight for blessed Hoeth

Reputacja: 25

Imię w grze: Aengrod

« Odpowiedz #20 : Listopad 16, 2009, 09:36:28 »

SM: żaden mi w pamięć nie zapadł

A myslałem, że jesteśmy kolegami ... Język

Ten, który stłumił swe pożądliwości,
który jest wolny od wszelkiej żądzy,
którego pokarmem jest Pustka -
bez zobowiązań, wolny -
jego drogi są nieodgadnione
niczym szlaki ptactwa na niebie.
Pierun
Gość
« Odpowiedz #21 : Listopad 16, 2009, 09:56:57 »

A jak można pisać np o Pierunie, Sacrx czy nawet Klemensie z którymi nigdy się w grupie nie walczyło? Brak obiektywizmu? Każdy wyznacza tych z którymi mu się najlepiej współpracowało i z kim miał najlepszą zabawę / najlepiej mu się walczyło. -_-

Mamy dwóch zawodników, dajemy im takiego samego przeciwnika, jeden wygrywa z łatwością, drugi przegrywa z kretesem - jednak mimo ten drugi jest najlepszym zawodnikiem w swojej klasie?

Tutaj jest komentarz na temat występu ICh w evencie:
watching IC play in fg v fg at the last event in CW was interesting yet painfull tbh, the IC AM never putting down GTsnare / pre hotting+shielding / kiting, he was just standing still spamming heals on inc and dropping soon after, and then watching Podd go down soon after every time also was... uuugh... because these guys really have no excuse, all being relative high RR with several rr80 and all in very good gear...
i guess Podd / Steveo / IC feel they would have more of a chance with this static gamestyle with larger numbers where additional healers in the WB could just res them back up in this never ending cycle of gayness.

Dwa miesiące psioczyli na tych, którzy używają AoE, a gdy przyszło wykazać się zdolnością gry single target, to wyszła z tego jedna wielka klapa. Na dodatek wzajemnie uważają się za najlepszych w swoich klasach, tylko nie wiem w czym - biciu mobów raczej.
Umrzyj
Milczący

Reputacja: 0

Imię w grze: Umrzyj

« Odpowiedz #22 : Listopad 17, 2009, 12:54:30 »

Slayer:ekhm...chcialbym spotkac takiego ktory mnie rozwali w duelu...Slipurri i Shogunson zdecydowanie najlepsi:p nie wiem czy ten drugi czasem nie jedzie na NB:] 6k hp w sekunde daje do myslenia:P

Co to jest to NB?
Ivyl
Niemy

Da Sneaky Git

Imię w grze: Ivyl

« Odpowiedz #23 : Listopad 17, 2009, 13:11:51 »

Nerfed Button
Scylar
Gawędziarz

I Stopped the Chop!

Reputacja: 7

Imię w grze: Kiroy/Scyroy

« Odpowiedz #24 : Listopad 17, 2009, 13:15:48 »

Pierun naprawde nie rozumiesz tego, że to co sie działo na evencie w ogóle mnie nie interesuje?

Ty chyba o tego Steveo zazdrosny jesteś  Szok  Chichot jeszcze raz przepraszam że Cie nie wymieniłem.

KIROY - SLAYER - RR80 - KN - VII
"Killing the beastie would be a great deed, and dying in the attempt would be a Mighty Doom!"
Bimber
Rozmówca

« Odpowiedz #25 : Listopad 17, 2009, 17:59:57 »

Mamy dwóch zawodników, dajemy im takiego samego przeciwnika, jeden wygrywa z łatwością, drugi przegrywa z kretesem - jednak mimo ten drugi jest najlepszym zawodnikiem w swojej klasie?

Mamy dwóch zawodników, jednego widzisz, podziwiasz, znasz. Drugi coś tam gdzieś robi, ze dwa razy w życiu go widziałeś - kogo uważasz za lepszego?

Dół:
I ma lepszego neta, lepszego kompa, lepsze addony, lepsza klawiature, lepsza myszke itd Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2009, 18:16:15 wysłane przez Bimber » Zapisane
MGGG
Mówca

Reputacja: 15

« Odpowiedz #26 : Listopad 17, 2009, 18:12:47 »

Lepszy jest ten, ktory ma lepsze party i lepiej umie wspolpracowac w grupie.

unplagged
Urkhad
Gawędziarz

1vs1 master

Reputacja: 4

« Odpowiedz #27 : Listopad 17, 2009, 22:42:20 »

Lepszy jest ten, który potrawfi coś zdziałać nawet bez party i nie jest 'free fragiem' podczas spotkania 1vs1.

The Camper.
Pierun
Gość
« Odpowiedz #28 : Listopad 18, 2009, 12:33:11 »

Pierun naprawde nie rozumiesz tego, że to co sie działo na evencie w ogóle mnie nie interesuje?

Ja nie rozumiem po co zakładasz taki temat jeśli nie masz zamiaru być obiektywnym. 6v6 to taka sytuacja, w której pomyłka jednego członka party oznacza wipe dla całości. Wymieniłeś chyba wszystkich członków drużyny ICh, która dostała taki łomot podczas ostatniego eventu.
Yogi
Bard

avat by Ygethmor

Reputacja: 21

Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio

« Odpowiedz #29 : Listopad 18, 2009, 12:40:59 »

Jego sprawa kogo wymienił. Jego sprawa kogo uważa za najlepszego. Gdybym ja miał wymienić graczy destro to też większość z nich byłaby z ChCh, gdybyś Ty Pierunie wymienił graczy orderu to większość byłaby z RG. Tak to już jest że najlepiej się zna graczy z własnej gildii. Zwłaszcza jak głównie biegasz w gildiowym wb i nie zauważasz tak bardzo umiejętności ludzi z innych gildii. Dlatego imo wymienianie postaci będących po tej samej stronie barykady mija się z celem. Przyczep się też tych co wymieniają głównie duelerów. Jaki sens to ma? Czy to jest obiektywne? Przecież walka 1vs1 nijak ma się do sytuacji 6vs6 lub WBvsWB. Ilu świetnych duelerów wogóle nie radzi sobie w większych potyczkach.

A teraz może powróćmy do tematu, bo jak narazie to może 5 osób podało swoje listy.
Strony: 1 [2] 3 4 ... 19   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 26, 2012, 21:28:16