Scylar
Gawędziarz
I Stopped the Chop!
Reputacja: 7
Imię w grze: Kiroy/Scyroy
|
 |
« : Listopad 14, 2009, 23:38:20 » |
|
W tym temacie wymieniamy najlepszych graczy poszczególnych klas przeciwnej (własnej też można) frakcji. Ps. mam nadzieję, że temat ten nie skończy tak jak na WHA lub chociażby na "naszym" forum KA. Jeśli macie zamiar pisać jaka to dana klasa jest OP czy też nie to darujcie sobie. Wpisujemy i ewentualnie komentujemy umiejętności danego gracza a nie klasy jaką gra No to zaczynamy... DESTRO: Sorcerer: Infexion, Sharise, Adela Squig Herder: Scrut!. Pevv, Bowjob Magus: Yogiroth... cwana bestia  Jeden z nielicznych magusów, których mam na minus wdłg DK. Ale wszystko jest do odrobienia Marauder: żadnego szczególnego sobie nie przypominam, ale dodam, że najbardziej na minus w DK jestem z niejakim Hyronen'em Choppa: ś.p. Synlaw. A poza nim Bigbrother, Urummuk, Choptimistic, Choppsum Witch Elf: Whitecherry, Morielle, Jazmina Blackguard: bez apelacyjnie numerem jeden jest Chamathalion. Niewiem jak on to robi ale jak dochodzi gdzieś do potyczki pomiędzy mną a nim to mogę mu co najwyżej pomachać i poczekać na swoją śmierć  Nr 2 to Incubi - minimalnie mniej groźniejszy od tego pierwszego. Nr 3 - Asrok Chosen: Twohander, Pozas Black Orc: Pugmuncha Zealot: Zegota Disciple Of Khaine: Milczek, Tyrel, Lucuis Shaman: Yaheal (czy jakoś tak.. nie pamiętam dokładnie) EDIT: usuwam liste orderu, niepotrzebne kłótnie. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2009, 14:21:07 wysłane przez Scylar »
|
|
KIROY - SLAYER - RR80 - KN - VII "Killing the beastie would be a great deed, and dying in the attempt would be a Mighty Doom!"
|
|
|
Umrzyj
Milczący
Reputacja: 0
Imię w grze: Umrzyj
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 15, 2009, 13:08:04 » |
|
Zdecydowanie popieram typ u szamanow...Yaheal....!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
Reputacja: 15
Imię w grze: Maradag
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 15, 2009, 15:43:20 » |
|
A gdzie Skarnik (SH)? Jak go widze to juz wiem ze albo mnie zabije albo skubany ucieknie. I Parvun (BO). W sumie Yogi to jedyny magus jakiego wogole kojarzę. A do WE dołożyłbym Sogekingu
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2009, 15:47:37 wysłane przez andzik13 »
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 15, 2009, 16:02:44 » |
|
Jakoś ta lista się nie pokrywa z leaderboardsami i combat logiem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
virtusek
Bard
Reputacja: 16
Imię w grze: Wirtus, Ganna
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 15, 2009, 16:14:24 » |
|
Jakoś ta lista się nie pokrywa z leaderboardsami i combat logiem  Pewnie dlatego ze nie jest to lista tych ktorzy graja najwiecej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 15, 2009, 17:09:38 » |
|
Najpierw, że grają najwięcej, później gdy się okazuje, że grają tyle co inni, to że ich klasa jest OP, a na końcu, że oszukują! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andzik13
Bard
Reputacja: 15
Imię w grze: Maradag
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 15, 2009, 18:21:57 » |
|
Bez przesady na leaderbordzie jest 10 osob. Sa najlepsze, ale nie znaczy ze jedyne. Poza tym ilosc killi czy wygranych sc nie oznacza ze jestes najlepszy w danej klasie, choc jest to bardzo prawdopodobne.
Ps. Pierunowi pewnie chodzi o to ze nie wpisales go jako zajebistego BW, a przeciez jest na leaderboardzie
|
|
|
|
|
|
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 15, 2009, 19:09:27 » |
|
Wpisał jakichś graczy z ICh, pomimo tego, że ich party podczas ostatniego eventu 6v6 delikatnie mówiąc nie wygrało ani jednego pojedynku. Wpisał jakiegoś Yeheal, serverowego przygłupa, który jedyne co potrafi robić to uciekać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lailer
Milczący
Reputacja: 0
Imię w grze: Lailer, Erabet
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 15, 2009, 19:28:30 » |
|
To zeby Pierun poczuł sie dowartościowany:
Best BW - Pierun i Best Sorceress - Lailer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 15, 2009, 20:36:57 » |
|
Po prostu poraził mnie ten brak obiektywizmu, event 6v6 pokazał kto co potrafi, tyle psioczenia na bomb squady ze strony ICh, a gdy przyszło się wykazać wyszła z tego jedna wielka bieda i nie przeszkodziło im to aby dalej uważać się za najlepszych w swoich klasach.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2009, 20:39:17 wysłane przez Pierun »
|
|
|
|
|
Scylar
Gawędziarz
I Stopped the Chop!
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 15, 2009, 20:38:32 » |
|
Wpisał jakichś graczy z ICh, pomimo tego, że ich party podczas ostatniego eventu 6v6 delikatnie mówiąc nie wygrało ani jednego pojedynku. Wpisał jakiegoś Yeheal, serverowego przygłupa, który jedyne co potrafi robić to uciekać.
Nie wpisuje ludzi, którzy są na leaderboardsach bo opieram się na moich doświadczeniach a nie na statystykach. Wpisałem tych, z którymi/przeciwko którym często gram i wiem co potrafią. A że nie ma ich na leaderboardsach to już nie mój problem. Co do tych 6vs6, nie wiem nie było mnie tam więc pozostawię to bez komentarza. Sorry Pierun, że cie nie wymieniłem ale inni BW używają więcej niż 2 przycisków. I najważniejsze - wpisujcie swoje typy  Wpisał jakichś graczy z ICh, pomimo tego, że ich party podczas ostatniego eventu 6v6 delikatnie mówiąc nie wygrało ani jednego pojedynku. Wpisał jakiegoś Yeheal, serverowego przygłupa, który jedyne co potrafi robić to uciekać.
Wpisałem ludzi z ICh, a że sześciu osobom nie poszło na evencie to nie powinienem ich wpisywać? Pogratulować
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2009, 20:42:54 wysłane przez Scylar »
|
|
KIROY - SLAYER - RR80 - KN - VII "Killing the beastie would be a great deed, and dying in the attempt would be a Mighty Doom!"
|
|
|
|
Pierun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 15, 2009, 20:40:13 » |
|
Weilka wtopa i blamaż podczas 6v6 to temat tabu na czacie ICh?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scylar
Gawędziarz
I Stopped the Chop!
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 15, 2009, 20:53:22 » |
|
Weilka wtopa i blamaż podczas 6v6 to temat tabu na czacie ICh?
http://tinyurl.com/ybebhz4Napisałem już, że nie byłem na tym evencie więc niewiem jak im poszło. A skoro niewiem to chyba nic o tym nie piszą, co nie? Koniec dyskusji na ten temat bo już robi się mały off-topic. Jak jeszcze chcesz coś wiedzieć to PM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Bard
avat by Ygethmor
Reputacja: 21
Imię w grze: Yogiroth, Grdsh, Wujcio
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopad 15, 2009, 22:06:04 » |
|
Nie ma Pieruna na liście to nie ma obiektywizmu. (Sam go też na tej liście bym nie umieścił, ale to inna bajka  ) Moja lista, którą kiedyś na wha umieściłem: AM: Tant WP: Hlava RP: Civy IB: Bouh, Bhalin SM: żaden mi w pamięć nie zapadł KotBS: Barcode SW: Eibonz BW: Tasteless Eng: Gnoorr WH: Lokitanna WL: Eodir, Finweta SL: Hoddzi, Fuzz
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2009, 22:09:17 wysłane przez Yogi »
|
|
|
|
|
mall
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Gruffud
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopad 15, 2009, 22:46:29 » |
|
Bo jakby się nad tym zastanowić, to ten wątek winien się nazywać "Najtrudniejszy przeciwnik jakiego spotkałem" połączony jednocześnie z nazwą "Gracz, który mi imponuje". A i to nie oddaje jeszcze rzeczywistości, bo przecież częściej się solując natkniemy się na lepszych od siebie niż w zergu, czego nie uda nam się zauważyć. No i trzeba pamiętać, że skuteczny dps z dobrego party będzie robił na nas wrażenie, ale wspierający go tank zostanie kompletnie zapomniany  Idąc tym tropem ja mogę wymienić kilku, którzy sprawiali problemy: Black Guard: Incubi, Lacroix Shaman: Gemmi - ale to przez przypadkowe 1vs1 i 10 minut walki- świetnie się porusza Sorcerer: Ihhr, Maldoror, Sharise, Strayer (K8P)- ale należy dodać, że siłą Sorców jest dobra grupa Squig Herder: Skarniks, Cursedlion (K8P) - znakomicie uciekają i świetnie znają swoje umiejętności Choppa: Chopfas, Karate - ale też dlatego, że znakomicie sobie radzili w grupie Disciple of Khaine: Bodom, Bruglir, Thorongir (czy jakoś tak), Milczek - tylu mogę sobie przypomnieć zwłaszcza trzech pierwszych jest trudnych do ubicia Zealot: Zydraska, Zegota - bardzo trudno zmusić ich do zajęcia się sobą i zaprzestania leczenia innych Witch Elf: Sogekingu, Whitecherry - łapią 1vs1 i ubijają nim się zdąży dobrze zareagować. Marauder: Hyronen - definitywnie  kiedyś namówiłem go do 1vs1 w Praag- złożyłem się jak domek z kart  Magus: Skylight, Hardkill, Yogiroth - ale świetnie radzą sobie z grupą- 1vs1? nieznane 
|
|
|
|
|
|
=== Gruffudd - Duraz Tarag
|
|
|
|