SaVage
Niemy
Reputacja: 0
Imię w grze: Alokard
|
 |
« Odpowiedz #90 : Marzec 16, 2010, 01:46:26 » |
|
-Imię Postaci : Alokard -Klasa Postaci : WP -Aktualny Poziom : 34 -Wiek gracza : 25 -Doświadczenie : glownie war bo zadzi , troche wow a ze starszych to Knight
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 01:48:41 wysłane przez SaVage »
|
|
|
|
|
Karakandesire
Niemy
Imię w grze: Malemar
|
 |
« Odpowiedz #91 : Marzec 16, 2010, 21:48:36 » |
|
WITAM !!! Gram elfem, Swordmaster. 22 LEVEL 16 RR Imię:Malemar Co do Rpg gram całe życie w wszystkie możliwe: Warhammer, DiD, karty, figurki i CRPG. Grę zainstalowałem sobie niedawno jestem chętny do współpracy oraz przyda mi się kilka wskazówek:D POZDRAWIAM!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polaczek
Niemy
Imię w grze: Polaczek
|
 |
« Odpowiedz #92 : Marzec 17, 2010, 20:25:26 » |
|
Imię Postaci : Pollaczek Klasa Postaci : White Lion Aktualny Poziom : 40 Wiek gracza : 26 Doświadczenie : Poczatek Knight , troche wow ale odkad pojawil sie Warhammer !! nie gram w nic innego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramzesek
Niemy
Imię w grze: Ramzesek
|
 |
« Odpowiedz #93 : Marzec 19, 2010, 23:04:27 » |
|
Witam, chcialbym dolaczyc do waszej gildii.
-Imię Postaci: Ramzesek -Klasa Postaci: AM -Aktualny Poziom: 14 -Wiek gracza: 27 -Doświadczenia z innymi grami MMO : kilka miechow silkroad, ok 4 lata world of warcraft, przeplatane z eve-online
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Young1
Niemy
Imię w grze: Grimcrag
|
 |
« Odpowiedz #94 : Marzec 20, 2010, 00:27:24 » |
|
Witam -Imię Postaci: Grimcrag -Klasa Postaci: Ironbreaker -Aktualny Poziom: 36 -Wiek gracza: 21 -Doświadczenia z innymi grami MMO: Warhammer ponad rok i parę miesięcy Guild Wars
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urkhad
Gawędziarz
1vs1 master
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #95 : Marzec 20, 2010, 00:30:33 » |
|
Witamy i życzymy dobrej zabawy, której na pewno w Malleusach doświadczycie!
|
|
|
|
|
|
The Camper.
|
|
|
Karlsberg
Małomówny
Imię w grze: Duergaim
|
 |
« Odpowiedz #96 : Kwiecień 05, 2010, 18:58:02 » |
|
Witam -Imię Postaci: Emerytus -Klasa Postaci: Ironbreaker -Aktualny Poziom: 22 -Wiek gracza:37 -Doświadczenia z innymi grami MMO: Warhammer dosc dlugo (Norn -destro, gildia ChuChu xd), WoW - tez dosc dlugo
|
|
|
|
|
|
Duergaim 9x - Oscure
|
|
|
Hett
Niemy
Imię w grze: Hett
|
 |
« Odpowiedz #97 : Kwiecień 09, 2010, 15:59:28 » |
|
Witam, Nazywam się Remek, mam 23 lata i chciałbym z wami grać. Moja postać to: Warrior Priest, 25 poziom o nicku Hett (nim chciałbym grać) mam też Ironbreakera na 36 (Khelnor) i Runepriesta na 33 (Endrick) - jeśli macie zapotrzebowanie na te klasy to mogę dla dobra ogółu nimi grać  Grałem w WoWa przez ponad 4 lata. Największe osiągnięcia miałem pretbc gdzie Naxxramas czyściłem. Nie wiem za dużo o end-game oRvR czy PvE w warhammerze ale znam swoje miejsce w wb i umiem się podporządkować  oraz szybko się uczę. Jeśli chodzi o godziny grania to w tygodniu moge zaczynać grac od 21-22 pewnie. Wszystko zależy czy z realu się ze wszystkim wyrobie. Mam nadzieję na spotkanie was wszystkich w WaRze. For the Sigmar! :> Pzdry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ainuin
Niemy
Reputacja: 2
Imię w grze: Ainuin
|
 |
« Odpowiedz #98 : Kwiecień 17, 2010, 11:14:22 » |
|
Imię: Ainuin Klasa postaci: Shadow Warrior Aktualny Poziom: 61 Wiek: 27 Doświadczenie: Knight Online, Atlantica Online, Rappelz, Metin2 i kilka innych nieznaczących gier online. Do Warhammera powracam po roku przerwy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majster
Niemy
Imię w grze: Majster
|
 |
« Odpowiedz #99 : Kwiecień 18, 2010, 14:37:41 » |
|
Witam  Nick w grze : Majster LVL 40 , RR 61. Klasa: Engeener, Wiek : 18 lat Chciałbym dołaczyc do guildi Malleus Maleficarum ponieważ posiadam w niej wielu przyjaciół. Wróciłem do gry po 7 miesiecznej przerwie. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dankred
Niemy
Imię w grze: dankred
|
 |
« Odpowiedz #100 : Kwiecień 30, 2010, 22:29:52 » |
|
Witam Dankred 33 warrior priest grałem w wara na początku jak tylko wyszedł miałem dłuższą przerwę - 1 rok - i teraz wracam z nowymi pomysłami i jeszcze większym zapałem dlaczego ta gildia? słyszałem od znajomego o dobrej organizacji i wysokim doświadczeniu graczy na czym bardzo mi zależy. Mam nadzieje że słowa o moim doświadczeniu i strategii nie wystarczą i będę mógł poprzeć je czynami.. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inkwizytor Christos
Gawędziarz
Reputacja: 3
Imię w grze: Inkwizytor
|
 |
« Odpowiedz #101 : Maj 01, 2010, 11:03:30 » |
|
Pytanko do MM - obiło mi się o uszy, że przyjmujecie tylko 40lvl postacie?
Czy ktoś może potwierdzić lub zdementować te info?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brakh
Milczący
|
 |
« Odpowiedz #102 : Maj 02, 2010, 21:50:49 » |
|
-Imię Postaci: Brakh -WP -55 -Wiek gracza. 27 -daoc, eve, gw, wow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dergan
Niemy
Imię w grze: Dergan
|
 |
« Odpowiedz #103 : Maj 03, 2010, 23:00:47 » |
|
- imię głównej postaci: Dergan - klasa: WH - lvl 40/45 - wiek 26 - doświadczenie: UO, WAR gildia Last Resort a wcześniej Duraz Tarag jeszcze na Burloku
Mam jeszcze kilka secondów: Engi lvl 40, WP lvl 34 i IB lvl 19
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jardins
Niemy
Imię w grze: Kangath
|
 |
« Odpowiedz #104 : Maj 16, 2010, 12:47:37 » |
|
Imię Postaci: Kangath Klasa Postaci: Engineer Aktualny Poziom: 12 (nie trial) Wiek: 20 Imię Postaci: Sparkrock Klasa Postaci: Engineer Aktualny poziom: 11 (nie trial) Wiek: 31 O nas: Jesteśmy Braćmi, informatykami grającymi w te same gry MMO. Nie zadajemy głupich pytań, raczej używamy Google. Jesteśmy zorientowani pod względem systemu grania, w końcu nie rożni się on tak bardzo od innych MMORPG. Tak wiem, ze mamy niski poziom, ale postaramy się go szybko nabić  Doświadczenie: 2 lata Ultima Online, 6mmc Lineage 2, trial w EVE Online, 2 lata WOW. Pozdrawiam!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2010, 18:19:53 wysłane przez jardins »
|
|
|
|
|
|