shalafi
Niemy
Reputacja: 1
Imię w grze: Crynus/Sieghart/Apoletta
|
 |
« Odpowiedz #105 : Maj 17, 2010, 21:48:06 » |
|
W imię Imperatora!
Niniejszym pragnę złożyć to podanie na ręce Szanownej Rady Gildii Malleus Maleficarum, z prośbą o przyjęcie mej skromnej osoby w jej szeregi.
Na imię mam Crynus i jestem Łowcą Wiedźm. Ogniem, stalą i ołowiem jestem gotów oczyścić Imperium z mutantów i heretyków wszelkiej maści, albowiem tylko ścieżka oświecenia i Imperatora jest jedyną drogą ku Zbawieniu. Aktualnie posiadam 32 poziom wtajemniczenia w sztukę prowadzenia wojny i jestem wysoce zdeterminowany aby osiągnąć najwyższą z możliwych rang zarówno wtajemniczenia, jak i rozgłosu. Ufam, że moje skromne umiejętności będą wysoce przydatne dla Gildii w krzewieniu Prawdy, tępieniu zaś herezji.
W odniesieniu do "realu"
Imię - Krzysztof Wiek - 31 lat
Na codzień jestem wykładowcą akademickim na kierunku politologia. Mieszkam w Bielsku-Białej i, oczywiście, jeśli akurat nie piszę jakiegoś artykułu - gram w WAR. Jako, że wielką sympatią darzę rzeczone uniwersum (oraz WAR 40k), gra sprawia mi przyjemność i staram się wkładać w nią jak najwięcej pasji. Jeśli chodzi o moje doświadczenie z innymi grami MMO, składają się na nie:
- 4 lata gry w World of Warcraft - począwszy od gry Warlockiem (wyczyszczony cały content Vanilla), przez grę magiem (wyczyszczone wszystko do SWP), po doświadczenie w grze Holy Priestem w WOTLK. - 1 rok gry Minstrelem w LOTRO (członkostwo w gildii Twierdza, Minstrel nazywał się Apoletta) - 1,5 roku gry w Age of Conan (grałem Nekromantą - caster DPS) - I jakieś przejściowe doświadczenia z Lineage 2, przygoda z EVE Online (jakoś mnie nie wciągnęło).
Mam nadzieję, że nie przynudzałem zbyt mocno i że będzie mi dane dostąpić honoru bycia członkiem Malleus Maleficarum (swoją drogą nazwa gildii jak nic pasuje do klimatu WAR - "Młot na czarownice" :-))
Z pozdrowieniami z Reiklandu, Crynus/Krzysztof.
|