Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 06:33:28 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 ... 6 7 [8]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: KARAK-AZGAL <Malleus Maleficarum> SEMI-HARDCORE - Gildia dla tych co potrafią  (Przeczytany 13036 razy)
shalafi
Niemy

Reputacja: 1

Imię w grze: Crynus/Sieghart/Apoletta

« Odpowiedz #105 : Maj 17, 2010, 21:48:06 »

W imię Imperatora!

Niniejszym pragnę złożyć to podanie na ręce Szanownej Rady Gildii Malleus Maleficarum, z prośbą o przyjęcie mej skromnej osoby w jej szeregi.

Na imię mam Crynus i jestem Łowcą Wiedźm. Ogniem, stalą i ołowiem jestem gotów oczyścić Imperium z mutantów i heretyków wszelkiej maści, albowiem tylko ścieżka oświecenia i Imperatora jest jedyną drogą ku Zbawieniu. Aktualnie posiadam 32 poziom wtajemniczenia w sztukę prowadzenia wojny i jestem wysoce zdeterminowany aby osiągnąć najwyższą z możliwych rang zarówno wtajemniczenia, jak i rozgłosu. Ufam, że moje skromne umiejętności będą wysoce przydatne dla Gildii w krzewieniu Prawdy, tępieniu zaś herezji.

W odniesieniu do "realu"

Imię - Krzysztof
Wiek - 31 lat

Na codzień jestem wykładowcą akademickim na kierunku politologia. Mieszkam w Bielsku-Białej i, oczywiście, jeśli akurat nie piszę jakiegoś artykułu - gram w WAR. Jako, że wielką sympatią darzę rzeczone uniwersum (oraz WAR 40k), gra sprawia mi przyjemność i staram się wkładać w nią jak najwięcej pasji. Jeśli chodzi o moje doświadczenie z innymi grami MMO, składają się na nie:

- 4 lata gry w World of Warcraft - począwszy od gry Warlockiem (wyczyszczony cały content Vanilla), przez grę magiem (wyczyszczone wszystko do SWP), po doświadczenie w grze Holy Priestem w WOTLK.
- 1 rok gry Minstrelem w LOTRO (członkostwo w gildii Twierdza, Minstrel nazywał się Apoletta)
- 1,5 roku gry w Age of Conan (grałem Nekromantą - caster DPS)
- I jakieś przejściowe doświadczenia z Lineage 2, przygoda z EVE Online (jakoś mnie nie wciągnęło).

Mam nadzieję, że nie przynudzałem zbyt mocno i że będzie mi dane dostąpić honoru bycia członkiem Malleus Maleficarum (swoją drogą nazwa gildii jak nic pasuje do klimatu WAR - "Młot na czarownice" :-))

Z pozdrowieniami z Reiklandu,
Crynus/Krzysztof.

Knowledge is power...
Tarell
Gawędziarz

Reputacja: 15

Imię w grze: Tareell / AM Gildia: The Forsaken KN, Jirell /Shaman Gildia: Da W Mord KN

« Odpowiedz #106 : Maj 18, 2010, 17:15:04 »

+ dla shalafi za forme podania, to tak na dobry początek i jako przykład dla kolejnych kandydatów. Mrugnięcie

Tareell RR 100 AM, The Forsaken Karak Norn
Jirell RR 80 Shaman, Da W MORD Karak Norn

Tarell RR 100, AM, Garaz Runkaraki Karak Azgal
GR orvr vid http://www.youtube.com/watch?v=ATFLNyP1He4
cucamber
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Cucamber, Barbekju

« Odpowiedz #107 : Maj 23, 2010, 08:44:51 »

Witam,

Imie w grze: Barbekju
lvl: 32 i ciagle rosnie:)
klasa: Bw

Jest to moja druga postac w warhammer online (1 czopa na nornie), stworzylem ja na poczatku ze wzgledu na mojego sasiada zeby z nim grac(Majster) ale z kazdym lvl coraz bardziej mi sie podoba i tak jakos przy nim zostalem:)

Jesli chodzi o inne mmo to gralem 3 moze 4 lata w wowa na roznych klasach ale najwiecej na huncie chyba:)

Od gildi oczekuje uatrakcyjnienia rozgrywki w wara na co musi sie skladac zaangazowanie innych jak i moje wlasne:) Chcialbym tez zobaczyc jak wyglada granie bombiacym brajtem wiec na rvr, sc itp jestem zawsze chetny:)

Prywatnie: Mam na imie Rysiek, jestem ze szczecina, mam 20 lat i studiuje na Uniwersytecie Szczecinskim "Wycene i zarzadzanie nieruchomosci". Oprocz wara moim hobby jest pilka nozna pod kazda postacia w tv, u bukmachera, na kompie i na boisku(gralem 13 lat w pogoni:)

Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania

pozdrawiam
Vambran
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Vambran

« Odpowiedz #108 : Czerwiec 07, 2010, 19:07:47 »

cześć

imię: Piotr
lat: 26
imię w grze: Vambran With Hunter 40lv i prawie 60rr

wróciłem do gry po przerwie, siedziałem w Twierdzy, ale szukam gildii która jest duża, gdzie ludzie grają często
chciałbym pochodzić na instancje i uczestniczyć w zorganizowanym rvr, gram kiedy tylko mogę

gram WH ponieważ podoba mi się jego klimat
interesuję się fantasy od kilkunastu lat, a Warhammer to jeden z moich ulubionych światów, zbieram też armie do Warhammer Fantasy Battles
Nenadrin
Małomówny

Reputacja: 1

Imię w grze: Nenadrin, Nishtar

« Odpowiedz #109 : Czerwiec 08, 2010, 07:50:46 »

UWAGA! Rusza nowa rekrutacja w nowym wątku ( http://forum.warhammeronline.pl/index.php/topic,6725.0.html ). Podania składane w tym temacie nie będą więcej rozpatrywane.

Nenadrin - WL (czeka na lepsze czasy)
Nishtar - WP (aktywny)
Kaira - SW (for fun)
Strony: 1 ... 6 7 [8]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 01, 2012, 22:21:15