Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 06:33:06 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1] 2 3 ... 8   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: KARAK-AZGAL <Malleus Maleficarum> SEMI-HARDCORE - Gildia dla tych co potrafią  (Przeczytany 13036 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PiVi
Gawędziarz

Zabić wszystkich - Sigmar rozpozna swoich !

Reputacja: 10

Imię w grze: Vitold , Witold, Kanonik

Zobacz profil WWW
« : Październik 13, 2009, 07:46:05 »

Kilka słów historii....

Obecne <Malleus Maleficarum> jest wynikiem merge 4 polskich Gildii - Garaz Runkaraki, Malleus Maleficarum (obywie początkowo z Burloka, gdzie wybitnie przyczyniły się do wygrania kampanii wynikiem czego było zamknięcie servera) oraz Twierdzy i Sigmars Hammer z Karak-Azgal. Początkiem merge był sojusz - Semper Invictus na bazie którego właśnie powstało zmergowane <Malleus Maleficarum>.

Połączenie gildii miało na celu skupienie najlepszych i najaktywniejszych graczy do tej pory rozrzuconych po różnych gildiach w jednej,
co z kolei pozwala na łatwiejsze organizowanie się i skuteczniejszy oRVR- bo to jest celem gildii.
Obecna nazwa <Malleus Maleficarum> prawdopodobnie zostanie zmieniona na coś "nowego".

Nie piszemy, że jesteśmy najaktywniejsi czy najwięksi - niech świadczą o tym fakty.
Gildia w okolicach godziny 17-18.00 wystawia już pełen WB na oRVR by w godzinach wieczornych dojść do 33-40 osób on-line (dane z października 2009).
Napiszemy jedynie- że zdecydowanie: potrafimy grać - i jako jednostki i jako grupa.
Na forum WHA (największe-międzynarodowe forum warhammer-online) :
Topik GR i opinie o gildii: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=289026
W swoich szeregach posiadamy graczy uznawanych za najlepszych w swojej klasie na serverze:
Topik Best Player of each class: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=285221
 - proszę wpisać w wyszukiwarke Yargen, Vitold, Tarell, Urkhad

Niestety- nie jesteśmy dla wszystkich = mamy swoje zasady.
Jeżeli chcesz grać 1h tygodniowo, stać w WC, robić całymi dniami PQsy czy Questy czy nie potrafisz się podporządkować dowódcy WB -
poszukaj sobie innej przyjacielskiej/miłej gildii, których nie brakuje na Karak-Azgal.

Zasady gildii:
- obowiązkowy komunikator głosowy (Mumble: http://mumble.sourceforge.net/ )
- obowiązkowe stałe 2 dni oRVR w tygodniu - co oznacza, że jeżeli jesteś zalogowany w te dni- masz obowiązek dołączenia do WB gildiowego
- obowiązkowy stały 1 dzień PvE - smutne ale prawdziwe. Bez dobrego gearu nie ma dobrej gry. Zatem 1 dzień ekwipujemy siebie i gildie w pveklocki.
- tworzymy organiczne WB- tzn party układamy klasami by uzyskać jak największą skuteczność. Jesteś więc w tym party gdzie Cię umieścił WBLeader. Liczy się grupa- a nie jednostka.
- w WB/Party (oRVR/Scenario) jesteśmy zawsze tam gdzie chce nas widzieć Leader i wykonujemy jego polecenia bez szemrania. Dyskusje nt. zasadności - po akcji.

Jeżeli nadal chcesz grać z nami - a może powyższy opis zachęcił Cię i szukasz właśnie dobrze zorganizowanej,
skutecznej grupy dla której największą frajdą jest skopać parę tyłków destro będąc outnumbered 2-3-4:1 to zapraszamy do złożenia podania w tym topiku.

Podanie powinno zawierać:
-Imię Postaci. (nie tolerujemny 'durnoty' typu zielonyfiutpl).
-Klasa Postaci.
-Aktualny Poziom.
-Wiek gracza. (Raczej 18+, lecz nie jest to żelazna zasada)
-Doświadczenia z innymi grami MMO

« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2009, 08:35:32 wysłane przez PiVi » Zapisane

Vitold - Witch Hunter / Karak-Azgal / 99+ RR
Witold - Knight of the Blazing Sun / Karak Azgal / 80 RR
Vitolt - Shadow Warrior / Karak Azgal / 80 RR
Kanonik Witold - Warrior Priest / Karak Azgal / 5x - in progress
Szejno
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Szejno

« Odpowiedz #1 : Październik 15, 2009, 16:00:26 »

Witam
Mój nick w grze to Szejno mam 22 lata i mam 10 poziom w grze a gram w nią 2 dni.
Zachęcił mnie mój współlokator "stoper" żebym się zarejestrował i wciągnęło mnie i przedłużyłem konto o 3 miesiące.
Lubie współpracę i zgranie.
Coś o sobie:
Pracuje i studiuję ale lubię grać do 4 rano i o 8 wstać i iść na uczelnie.
W pracy mam czasami luzy i też grywam.

To co przeczytałem o zasadach odpowiada mi i zachęciło mnie do wstąpienia, do waszej gildi.
komunikator głosowy już posiadam.
proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku
                                                                                          Szejno
PiVi
Gawędziarz

Zabić wszystkich - Sigmar rozpozna swoich !

Reputacja: 10

Imię w grze: Vitold , Witold, Kanonik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Październik 19, 2009, 20:19:35 »

Wszystko OK - ale gdzie jest klasa i imię w grze postaci jaką grasz ?

PiVi

Vitold - Witch Hunter / Karak-Azgal / 99+ RR
Witold - Knight of the Blazing Sun / Karak Azgal / 80 RR
Vitolt - Shadow Warrior / Karak Azgal / 80 RR
Kanonik Witold - Warrior Priest / Karak Azgal / 5x - in progress
Urkhad
Gawędziarz

1vs1 master

Reputacja: 4

« Odpowiedz #3 : Październik 19, 2009, 20:48:38 »

Kolega już jest w gildi postacią imieniem Szejno. Mrugnięcie

The Camper.
Glabro
Niemy

Imię w grze: Glabro

« Odpowiedz #4 : Październik 21, 2009, 07:42:58 »

Witam.
W grze moja postac nazywa sie Glabro to Which Hunter obecnie 10 lvl i 8 renom niedawno zacząłem grac ale już się nie mogę oderwac od kompa chociaż pracuje Smutny
Warhammer nie jest mi obcy gram w niego od 10 lat (wersja fabularna) z tego 3 prowadzę przygody jako mistrz gry, a w wolnych chwilach pisze dla własnych przyjemnosci małe opowiadania

Widziałem już jak potraficie się zgrac na qesty czy inne wyprawy i to mi się podobało, widziałem u kolegi bo grał w twierdzy bardzo długo a teraz Malleus Maleficarum i ja bym chciał do was dołączyc.

Mam nadzieje że mnie przyjmiecie w swoje szeregi, pozdrawiam

Urkhad
Gawędziarz

1vs1 master

« Odpowiedz #5 : Październik 21, 2009, 08:29:24 »

Pisz do mnie w grze. Mrugnięcie
I jak zwykle, prosze moderatora o przyznanie Glabro dostępu do ukrytego forum.

The Camper.
Vilandril
Niemy

Imię w grze: Vilandril

« Odpowiedz #6 : Październik 22, 2009, 18:15:39 »

Moje uszanowania,

Przedstawiam sie, Vilandril bialy lew (40/50rr). Wiek IRL 18+.
Pierwsza gra, ktora wprowadzila mnie w swiat mmo bylo (wstyd sie dzisiaj przyznac) MU ONLINE, jakies 7 lat temu. Nie zabawiwszy zbyt dlugo w swiecie koreanskich mmo, kolejna gra z ktora sie zwiazalem bylo Pirates of the Burning Sea. Zapokladowawszy sie na etapie zamknietej bety, spedzilem 2 lata na morzach jako czlonek, a w nastepstwie admiral, francuskojezycznej gildii hardcore RP "Krolewska Flota Kolonialna". Gdy krypa zbutwiala na tyle, ze nadszedl czas ja opuscic, zapuscilem uszy by odrodzic sie w elfickiej skorze, w swiecie niekonczacej sie wojny, w ktorym to od dwoch miesiecy, niestrudzenie tepie wszytkie formy zycia, razaco odbiegajace od praworzadnego nastawienia do wspolzycia w spoleczenstwie.      

Oczywiscie powyzsze prosze potraktowac jako oficjalna aplikacje, ktorej zwienczeniem, zywie gleboka nadzieje, bedzie przyjecie do Tej jakzesz szacownej gildii.  
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2009, 18:18:57 wysłane przez Vilandril » Zapisane
C4rlow
Niemy

Imię w grze: C4rlow

« Odpowiedz #7 : Październik 22, 2009, 19:16:20 »

Witam Serdecznie nazywam się Konrad i mam 18 lat właśnie zapłaciłem za wark'a 100zł więc troche pogram jako iż lubie pobiegac z przyjaciolmi zapraszam do wspolpracy nick w grze to: C4rlow klasa TANK 10 poziom doświdczenie z Wow'em, Guild Wars, Lord of the Ring's (ale krótko)
Witkacy
Niemy

Imię w grze: Witkacy

« Odpowiedz #8 : Październik 25, 2009, 10:11:09 »

Witam,
Moja postać nazywa się: Witkacy
Klasa: White lion
lvl: 17

Jeżeli chodzi o doświadczenie, grałem trochę w wow-a, który nie przypadł mi do gustu. Od początku czekałem na Warhammera. Jestem prawdziwym maniakiem.
Gram we wszystko co jest z Młotkiem związane od RPG po bitewniaki. Obecnie studiuję więc mam dużo czasu na grę Język
Lythelind
Niemy

Imię w grze: Lythelind

« Odpowiedz #9 : Październik 25, 2009, 15:43:14 »

Witam
Nick:Lythelind
Klasa:Warrior Priest
Lvl:24(20 Renown)
Doświadczenie:grałem w wiele gier MMO, oto kilka z nich: Lineage II, WoW, Ragnarok Online, Flyff, Domo, Nostale, 2Moons, 9Dragons.

Chce się do was dołączyć bo brakuje mi fajnej polskiej ekipy do gry. Najbardziej lubię RvR ;]

Pozdrawiam

P.S.Moja postać również już jest w MM ;]
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2009, 09:51:29 wysłane przez Lythelind » Zapisane
jokero
Milczący

Imię w grze: Jokero, Sonce, Uzdrowicielka, Hybernia, Wiedzmyn

« Odpowiedz #10 : Październik 25, 2009, 19:37:58 »

Witam
-Jokero
-BW
-poziom 40
-26
-gram w Wara od roku, zaczolem grac w Aion ale nie bede kontynuowal tego watku.

Pragne dodac ze moja postac jest juz w MM Chichot

War is my destiny
Urkhad
Gawędziarz

1vs1 master

« Odpowiedz #11 : Październik 25, 2009, 20:03:41 »

Wszyscy co napisali podanie, piszcie w grze do Urkhada. Mrugnięcie

The Camper.
Raido
Niemy

Imię w grze: Raido

« Odpowiedz #12 : Październik 28, 2009, 20:05:13 »

Witam,

-Imię Postaci: Raido (obecnie w Last Resort(TIG))
-Klasa Postaci: SW
-Aktualny Poziom: 40/55
-Wiek gracza: 27
-Doświadczenia z innymi grami MMO: UO,L2,WoW,AoC
* rzeczywistość pozwala mi grać tylko w piątek wieczorem, sobotę i niedzielę  Płacz
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2009, 20:13:13 wysłane przez Raido » Zapisane
Urkhad
Gawędziarz

1vs1 master

« Odpowiedz #13 : Październik 28, 2009, 20:19:54 »

No spoko. Pisz w grze.

The Camper.
sopael
Niemy

Imię w grze: Providia/Eredin/Aedater

« Odpowiedz #14 : Październik 29, 2009, 14:13:12 »

Tak wlasciwie to mam dwie postacie ktorymi gra mi sie z rowna przyjemnoscia. Zglosze obie, co najwyzej tylko jedna wybiore/wybierzecie do gildii.
Co do wieku to podam 'tylko' ze jestem doktorantem ;]
Doswiadczenie? Z MMO to w tej chwili pamietam L2, troche WoWa i Entropia Universe, Perfect World Int i 9Dragons. Co do War'a to gralem sporo fabularnie i troche bitewnie

I
Providia, Archmage, sciezka Ishy, lvl20/rr16
II
Eredin, Swordmaster, sciezka Hoeth, lvl14/rr14
Strony: [1] 2 3 ... 8   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 19, 2012, 11:30:37