Ornery
Małomówny
Reputacja: 1
Imię w grze: wieczna
|
 |
« : Wrzesień 26, 2009, 13:12:41 » |
|
Co się lepiej sprawuje na pvp. BG czy BO? Jak wygląda BG na 3 ścieżce (antymagicznej)?,
p.s. Do tej pory grałem IB, z jego perpektywy, BO wydawał się jednak bardziej twardy, a co na to doświadczeni gracze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ucek
Małomówny
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 16, 2010, 11:22:17 » |
|
Siema odswieze troche temat bo widze ze nikt Ci nie odpisal;p Wiec ponowie pytanie ktory tank jak dla was jest lepszy, chodzi glownie mi o grupy. PvE RvR 1v1 1v all  Mam dylemat miedzy tymi dwoma klasami. Jakby ktos z grajacych moglby sie wypowiedziec na temat przezywalnosci jednej i drugiej , jak i zadawanego dmg'u( najczestrze hity czy tez crity ) . Orderowcow tez prosze o wypowiedzienie sie kto was bardziej wqr^&*( wiem ze jestescie imba , ale moze ktorys kiedys sie czyms wyroznil  ). Z gory thx za opinie i pomoc :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ornery
Małomówny
Reputacja: 1
Imię w grze: wieczna
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 16, 2010, 12:06:59 » |
|
weź bg, dostanie teraz w paczu troche zabawek ib, wiec ssie imho opyla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
virtusek
Bard
Reputacja: 16
Imię w grze: Wirtus, Ganna
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 16, 2010, 22:38:04 » |
|
Ale jest elfem... znaczy.. co kto lubi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ucek
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 16, 2010, 22:52:22 » |
|
Omg nie ma to jak konkretne odpowiedzi , poza sypaniem dramy ktos jeszcze da jakies normalne info tutaj ? Poprostu chcial bym wiedziec czy BG jest w stanie zadac jakis konkretny dmg na danym targecie czy dzialac jako typowy debuffer i przy okazji wsparcie dla healerow. BO wiem ze moze wyciagnac dzieki taktykom niezlego kopa , ale za to poza blokiem chyba nic defensywnego nie prezentuje.
Dlatego chcial bym przeczytac relacje osob ktore graja badz spotkaly sie w polu z tymi klasami jak i to jak sie spisuja :]
pzdr ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Linden
Bard
Please don't hurt me.
Reputacja: 27
Imię w grze: Lindenn AM
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 16, 2010, 23:20:07 » |
|
Ogólnie z punktu widzenia AMa:
BG: wrzód na tyłku, nie dość , że zmniejsza tafa, willpowera, zwiększa cast time to jeszcze wysysa APki, by później użyć skilla zwiększającego koszt skilla. Z dwurakiem potrafi krytować za ponad 1000 BO: cięższa do gry mechanika klasy, ale nie jest tragiczna, jeżeli specniesz się na tanka, to jesteś bardzo wytrzymały, jeżeli chodzi o dmg to BO ma fajne zabawki do zmniejszania armora i ma taktykę dzięki której nie działa na niego detaunt (zmniejszenie dmg na danej postaci) najlepsze BO na azgalu potrafią skrytować za 1700, na nornie podobno za ponad 2k.
|
|
|
|
|
|
Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
|
|
|
Thoern
Mówca
Reputacja: 6
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 17, 2010, 09:39:03 » |
|
sprawa jest prosta, mogliby zabrac wszystkie skille BG poza chocking fury i dalej bylby OP 
|
|
|
|
|
|
leniwy lider Garaz Runkaraki
|
|
|
Lehtr
Gawędziarz
Imię w grze: Vrask
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 17, 2010, 10:17:03 » |
|
chocking fury i soul killer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ucek
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 17, 2010, 15:24:12 » |
|
No albo jakby ktos sie mogl podzielic tym jaki dmg moze wyciagnac BG ... bo u BO widzialem kryty i w granicach 3k przed patchem .. no a teraz tak okolo 2,2-2,5 wchodza na szmatkach ofc zrobionym w dps'a. ( szukalem filmikow z tym i dupa nikt sie chwalic nie chce ;( ) pzdr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siro
Rozmówca
Reputacja: 2
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 17, 2010, 16:48:33 » |
|
A ja mam pytanie uzupełniające. Chcesz wybrać BO lub BG żeby zadawać dmg, czy żeby być supportem, guardować DPS'a i wspierać grupę zadając mało obrażeń?
|
|
|
|
|
|
Destro czy Order... Oto jest pytanie!
|
|
|
Thoern
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 17, 2010, 17:17:45 » |
|
glupie pytanie, oczywiscie ze kazdy chce robic dmg, chwalic sie iloscia killsow i marudzic ze go healerzy olewaja bo tez sa w dps-ie 
|
|
|
|
|
|
leniwy lider Garaz Runkaraki
|
|
|
Ucek
Małomówny
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 17, 2010, 21:30:50 » |
|
Inaczej chcial bym tanka ktorego jak sie podkoksa to zada jakis tam jednak dmg ... ale ogolny suporcik mi pasuje :] ale chyba przekonuje sie do BG 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|