Urkhad
Gawędziarz
1vs1 master
Reputacja: 4
|
 |
« : Wrzesień 13, 2009, 11:42:13 » |
|
Jako, iż jestem wielkim, potężnym i skromnym zarządcą rekrutacji w Garaz Runkaraki, poświęce chwile czasu na opisanie nowych zasad przyjmowania do gildi.
Na początek (0). Kilka podstawowych słów odnośnie gildii. Jesteśmy na serverze Karak Azgal, po stronie Orderu. Większość z nas ma juz roczne doświadczenie z WARem, także możemy śmiało powiedzieć: - Potrafimy grać!
Po pierwsze (1). Gildia, ze względu na nieudolność w tejże dziedzinie, przestaje być znana jako całkowicie RP (Role Play). W związku z wyżej wymienionym, zakończyła się lubiana przez znaczą mniejszość dyskryminacja rasowa. Czyli, zapraszmy rownież elfy.
Po drugie (2). Nie trzeba już znać świata Warhammera, ani pisać opowiadań w zawartości podania. Ważne jest dla nas czy umiesz grać, nie myśleć. (taki głupi żart)
Po trzecie (3). Nadal podanie powinno zawierać: -Imię Postaci. (ciągle jednak nie tolerujemny 'durnoty' typu zielonyfiutpl). -Aktualny Poziom. -Wiek gracza. (Raczej 18+, lecz nie jest to żelazna zasada) -Doświadczenia z innymi grami MMO.
Po czwarte (4). Troche zdań odnośnie aktualnego stanu gildi. Po 2 tygodniach nieobecności bez uprzedniego zgłoszenia, postać zostaje usunięta z gildi. Zawsze jest jednak możliwość powrotu. Graczą z T4 oferujemy 'kalendarz działań', którego przestrzganie będzie istotne (aby nie powiedzieć wymagane). Ale spokojnie, nie dostaniecie telefonu w środku nocy, że trzba Altdorfu bronić. Kalendarz ma na celu przekazać, czym danego dnia gildia będzie się zajmować.
Mam nadzieje, że zamieściłem wszystkie podstawowe informacje. W razie czego uzupełnie. Prosze też o zamknięcie poprzedniego wątku rekrutacyjnego naszej gildi.
|