Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 06:20:17 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Wyślij ten wątek  |  Drukuj  
Autor Wątek: GARAZ RUNKARAKI - Karak Azgal - (SOFT Hardcore) Gildia dla potrafiących grać  (Przeczytany 3093 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Urkhad
Gawędziarz

1vs1 master

Reputacja: 4

« : Wrzesień 13, 2009, 11:42:13 »

Jako, iż jestem wielkim, potężnym i skromnym zarządcą rekrutacji w Garaz Runkaraki, poświęce chwile czasu na opisanie nowych zasad przyjmowania do gildi.

Na początek (0).
Kilka podstawowych słów odnośnie gildii. Jesteśmy na serverze Karak Azgal, po stronie Orderu. Większość z nas ma juz roczne doświadczenie z WARem, także możemy śmiało powiedzieć: - Potrafimy grać!

Po pierwsze (1).
Gildia, ze względu na nieudolność w tejże dziedzinie, przestaje być znana jako całkowicie RP (Role Play).
W związku z wyżej wymienionym, zakończyła się lubiana przez znaczą mniejszość dyskryminacja rasowa.
Czyli, zapraszmy rownież elfy.

Po drugie (2).
Nie trzeba już znać świata Warhammera, ani pisać opowiadań w zawartości podania.
Ważne jest dla nas czy umiesz grać, nie myśleć. (taki głupi żart)

Po trzecie (3).
Nadal podanie powinno zawierać:
-Imię Postaci. (ciągle jednak nie tolerujemny 'durnoty' typu zielonyfiutpl).
-Aktualny Poziom.
-Wiek gracza. (Raczej 18+, lecz nie jest to żelazna zasada)
-Doświadczenia z innymi grami MMO.

Po czwarte (4).
Troche zdań odnośnie aktualnego stanu gildi.
Po 2 tygodniach nieobecności bez uprzedniego zgłoszenia, postać zostaje usunięta z gildi. Zawsze jest jednak możliwość powrotu.
Graczą z T4 oferujemy 'kalendarz działań', którego przestrzganie będzie istotne (aby nie powiedzieć wymagane). Ale spokojnie, nie dostaniecie telefonu w środku nocy, że trzba Altdorfu bronić. Kalendarz ma na celu przekazać, czym danego dnia gildia będzie się zajmować.

Mam nadzieje, że zamieściłem wszystkie podstawowe informacje. W razie czego uzupełnie. Prosze też o zamknięcie poprzedniego wątku rekrutacyjnego naszej gildi.

The Camper.
Strony: [1]   Do góry
  Wyślij ten wątek  |  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 10, 2012, 20:43:24