Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 06:17:20 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: The Grudges of King Grolmunn - Grollmar's Bones (?)  (Przeczytany 1588 razy)
macio123
Niemy

Reputacja: 0

Imię w grze: Brak

« : Sierpień 30, 2009, 16:28:49 »

Witam
Przeszedlem juz pare etapow tego dosc dlugiego quest'a i doszedlem do momentu zbierania jakis "kosci" (Grollmar's Bones - 0/5), jezdzilem wszedzie po T3 elfow, dwarfow, empire i na SC Gates of Erkund - jednym slowem tam gdzie pokazala sie obrecz od Q. Jezdzilem w kolku przez twarde 10-20 minut szukajac tych kosci na oznaczonych terenach i niczego sie nie doszukalem. Czy moze mi ktos powiedziec czy z tym Questem jest jakis bug albo nie wiem.. czego mam szukac? jak to mniej wiecej wyglada? bo byc moze cos poprostu przeoczylem.

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Nathanhale, 75r+
Bagrik
Niemy

Imię w grze: Bagrik

« Odpowiedz #1 : Sierpień 30, 2009, 17:45:05 »

Z tego co pamiętam to zrobiłem to w BFP w polach RVR. W zaznaczonym miejscu było coś na kształt "stert śmieci" jakie mają często orki w swoim otoczeniu. I właśnie z takich stert wyciągnąłem potrzebne kości.

Jaskier
Mówca

Reputacja: 22

Imię w grze: Emnelrith

« Odpowiedz #2 : Sierpień 30, 2009, 17:53:27 »

W Empire/Chaos T3 są one w okolicach DB (o ile dobrze pamiętam - ten BO z bramami po obu stronach, w drodze do północnego keepa).

Alghaar
Małomówny

Imię w grze: Alghaar IB, Thoorgh Eng, Skoril RP

« Odpowiedz #3 : Sierpień 30, 2009, 19:38:22 »

Dokładnie, fragmenty pod postacią kupel kości znajdują się koło zachodniego BO w BFP. Na pewno jeden jest na murze po lewo patrząc od wejścia przez bramę ( uważąj na hero !!), kolejny nieco bliżej keepa po lewej stronie BO. Wspomniane kupki kości nie mają jakiegoś strasznie długiego czasu respawna więc nie bedzie problemów z zebraniem wymaganej ilości.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Kwiecień 20, 2012, 09:24:41