Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 06:10:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: natychmiastowa śmierć  (Przeczytany 2539 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« : Sierpień 24, 2009, 08:38:52 »

po patchu 1.3.1 zauważyłem, że w pewnych momentach mojego Przepaka (i nie mówię tu o inżynierze, bo akurat u niego to normalne Mrugnięcie ) roznoszą ludzie w pół sekundy
macie podobne doświadczenia ?

Urkhad
Gawędziarz

1vs1 master

Reputacja: 4

« Odpowiedz #1 : Sierpień 24, 2009, 08:48:27 »

No, tyle, że w przeciwną strone. CHoppa roznosi mojego RP w 0.25s. Niezdecydowany

The Camper.
Pierun
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 24, 2009, 08:50:54 »

Gdy moje 8k HP przemija z wiatrem w ciągu jednej sekundy to aż się boję patrzeć do combat loga. Przeważnie jest tam kilku różnych nadawców.

Nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale od nowego patcha do zasięgu melee dodano dodatkowe 10ft, więc często można mieć wrażenie, że jakiś przeciwnik, który stoi w odległości 15ft, nie miał prawa zadawać obrażeń lub zadaje je komuś innemu. Później w combat logu widać co innego.

Ponadto nie zapominajmy, że w skutek nerfu AoE wszystkie zorganizowane ekipy stosują zasadę: main assist zamiast mózgu.

Do tego dochodzą jeszcze zabawki z LotD: 1050 głównego atrybutu, 400+ powera i talizman na przyspieszenie auto ataku, najwidoczniej teraz większa liczba graczy już się tego dofarmiła.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 08:53:32 wysłane przez Pierun » Zapisane
Jaskier
Mówca

Reputacja: 22

Imię w grze: Emnelrith

« Odpowiedz #3 : Sierpień 24, 2009, 19:19:04 »

W żadnym z BLOOD'owych premadów w życiu main assista nie uświadczyłem. Jeśli ma się jakie takie ogarnięcie, mówi wyraźnie i potrafi patrzeć na pole walki zwykła komunikacja głosowa jest zupełnie wystarczająca. Z resztą w drugą stronę też - odpowiednie żonglowanie moralami defensywnymi sprawia, że nawet szlafrok jest w stanie przezyć ten focused fire wystarczająco długo.
Chodzi tu z resztą chyba po prostu o to, ze masa ludzi przerzuciła się na ST, a jak wiadomo każda sorka na tym specu jest w stanie przy odpowiednim timingu wbić w cel nawet te 6-8k w ciągu sekundy.

Pierun
Gość
« Odpowiedz #4 : Sierpień 24, 2009, 19:59:30 »

Temat znany na hamerykańskim forum: http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=bug_1-3-1&thread.id=21

Ktoś napisał, że to może mieć związek z usprawnieniami w temacie lagów.
Deckard
Mówca

Reputacja: 9

« Odpowiedz #5 : Sierpień 24, 2009, 20:14:14 »

Mi tam wszystko dziala ok. SW dalej znosi mnie pyknieciem palcow. W chwili obecnej taki jeden bije sie o palme "najwiecej razy ubilem" z 2 BW(ci jeszcze z czsow bomb sqadow). Poza tym insta defu nie uswiadczam.

Rotten Arrer - z miłości do orderuchów
Linden
Bard

Please don't hurt me.

Reputacja: 27

Imię w grze: Lindenn AM

« Odpowiedz #6 : Sierpień 24, 2009, 23:56:00 »

Doszły nowe itemki z LoDów, ludzie mają oprócz 1000 z głównej cechy np balistoc również wpakowane talizmany na np range power. Zauważyłem , że po patchu jakby częściej krytyki wchodzą. Ja moim "nic nie wartym okropnym i najgorszym SW na najgorszą ścieżkę" (zaledwie 47 RR i bez itemków z LoDa) potrafię na szlafroku w ciągu sekundy wbić ponad 6k dmg. Po festering arrow da się użyć fell the weak bez global cooldawna i oba te skille uderzają w cel za jednym razem.
Aż boję się pomyśleć, co może zrobić SW z 7x RR i itemkami z Lodów.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 23:58:39 wysłane przez Linden » Zapisane

Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
grouth
Bard

Reputacja: 26

Imię w grze: grouth braath

« Odpowiedz #7 : Sierpień 25, 2009, 03:46:58 »

jesli mysli jak Ty Lindek ( Bo w/g mnie jestes jednym z lepszych graczy , ktorych spotkalem to duzo), jesli nie to placze

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 12, 2012, 06:18:53