Przełęcz Czarnego Ognia
Maj 23, 2012, 06:01:16 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Rp vs Zealot czyli pojedynek beznadziejnych klas leczących  (Przeczytany 2631 razy)
dead
Gawędziarz

SKOWYT

Reputacja: 2

Imię w grze: Anemiczna Ania , Cycata , Karlica

« Odpowiedz #15 : Październik 01, 2009, 13:03:51 »

nie zajmie to mi wiecej jak zakup nowego PP sciagneicie pacza i zrobienie screena -> na dzien dzisiejszy mam stop z gra a i moj zeal jest w trakcie przerobek wiec juz raczej nie wroce do starych itemow (experyment z plewnymi czachami i nozami z LoDa) ale kryty pod 3,5-4k spokojnie moge wam zaprezentowac - o ile wyjda Język (heal crit jest kaprysny ^^" i nie zawsze crituje maxem) - ale spoko postaram sie to zrobic jak tylko wroce do gry

BTW 7,5 k na czozenie mam max wykrecone -> ale jeszcze moge wiecej ^^" bo nie byl to max moich mozliwosci -> jesli zrobilem 7,5k to znaczy ze Twoje obliczenia nie trzymaja sie kupy ^^"

poprawka numer dwa -> crit nie wiem czy przypadkiem nie jest w widelkach 20-80% (100 tylko dla sorki / BW) wiec moje 4,5-5k sa wyssane z palca i widocznie byly z czozena uzyskane (wiec za takie fantazje z gory przepraszam - pamiec zawodzi) ale pamietam ze jak leczylem na BB naszego tanka to spokojnie obracalem sie w granicach rzedu ponad 4k. ile nie pamietam dokladnie ...
Posted on: Sierpień 20, 2009, 19:58:32
Wklejam jednego screena - nie bede probowal dalej ale crity jakie wykrecilem ze zmienionym sprzetem nie sa zachwycajace 3,6k nie jest to szyczyt moich mozliwosci oraz marzen ale tak jak pisalem kryty po okolo 3,5-4k moge wam zaprezentowac (bylyby wieksze ale nie mam niestety paru gratow na zealu - np plaszcza z heal powerem , bo mialem z heal critem zalozony a bylem akurat w Lodzie i nie mialem dostepu do inwentarza kompletnego tak samo jeden talek - mam gema z 2 heal critem a moglem jeszcze wiekszego heal powera wrzucic , to samo sie tyczy z nozem i czacha ...)

pozdro ludziska

PS tez jest tam plaski eliksir jaki mam czyli 2300 Mrugnięcie latwo policzyc ze crit za okolo 60% -> jesli bedzie to 80% bedzie heal wiekszy i bedzie pod 4k Mrugnięcie
Posted on: Sierpień 26, 2009, 19:11:10

Nowa porcja heali tym razem od RPka

Moje aoe na razie max wykrecilo 3085 heala
dajrekt 3827
instant 1252

Jest tez aoe kolegi gildyjnego Estila ktory wykrecil 3200 Chichot brawo Język (jeszcze troche popacuje nad RPkiem i bedzie wiekszy heal Język) - zaznaczam ze nie ma on fula w aoe ani w dajrekta
Opeteh
Gawędziarz

Reputacja: 17

Imię w grze: Opeteh/Eviane

« Odpowiedz #16 : Październik 01, 2009, 20:08:32 »

Przy dużym Willpower i heal critcie wykręca się 4000 łatwo.
Porażką jest to, że AOE heal to około criti po 3000-3500 więc nadal różnica jest niewielka.
Dodatkowo directom utrudniają przeszkody terenowe podczas gdy AOE lapie wszystko.
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 22:20:17 wysłane przez Opeteh » Zapisane

podYum.pl
dead
Gawędziarz

SKOWYT

Reputacja: 2

Imię w grze: Anemiczna Ania , Cycata , Karlica

« Odpowiedz #17 : Październik 02, 2009, 18:08:12 »

Nom zealkiem wykrecalem tez heale ponad 4k ale tam mialem sciezke alchemii na maxa i wiecej heal powera - to daje troche wiekszy podstawowy heal.

Z aoe jest tak jak piszesz - niewielka roznica (500 to jest nic a leczysz wszystkich w party) a wieksze profity. Jak widac mitik bedzie musial troche popracowac nad jakimis rozroznieniem tych 2 rodzajow heali -> dajrekt powinien byc bardziej oplacalnym a tak to przy takim samym czasie castowania jak aoe jest on malo przydatny (jedynie te 150 ft troche go ratuje ale to mala pociecha Smutny ).
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Maj 18, 2012, 15:37:58