nie zajmie to mi wiecej jak zakup nowego PP sciagneicie pacza i zrobienie screena -> na dzien dzisiejszy mam stop z gra a i moj zeal jest w trakcie przerobek wiec juz raczej nie wroce do starych itemow (experyment z plewnymi czachami i nozami z LoDa) ale kryty pod 3,5-4k spokojnie moge wam zaprezentowac - o ile wyjda

(heal crit jest kaprysny ^^" i nie zawsze crituje maxem) - ale spoko postaram sie to zrobic jak tylko wroce do gry
BTW 7,5 k na czozenie mam max wykrecone -> ale jeszcze moge wiecej ^^" bo nie byl to max moich mozliwosci -> jesli zrobilem 7,5k to znaczy ze Twoje obliczenia nie trzymaja sie kupy ^^"
poprawka numer dwa -> crit nie wiem czy przypadkiem nie jest w widelkach 20-80% (100 tylko dla sorki / BW) wiec moje 4,5-5k sa wyssane z palca i widocznie byly z czozena uzyskane (wiec za takie fantazje z gory przepraszam - pamiec zawodzi) ale pamietam ze jak leczylem na BB naszego tanka to spokojnie obracalem sie w granicach rzedu ponad 4k. ile nie pamietam dokladnie ...
Posted on: Sierpień 20, 2009, 19:58:32
Wklejam jednego screena - nie bede probowal dalej ale crity jakie wykrecilem ze zmienionym sprzetem nie sa zachwycajace 3,6k nie jest to szyczyt moich mozliwosci oraz marzen ale tak jak pisalem kryty po okolo 3,5-4k moge wam zaprezentowac (bylyby wieksze ale nie mam niestety paru gratow na zealu - np plaszcza z heal powerem , bo mialem z heal critem zalozony a bylem akurat w Lodzie i nie mialem dostepu do inwentarza kompletnego tak samo jeden talek - mam gema z 2 heal critem a moglem jeszcze wiekszego heal powera wrzucic , to samo sie tyczy z nozem i czacha ...)

pozdro ludziska
PS tez jest tam plaski eliksir jaki mam czyli 2300

latwo policzyc ze crit za okolo 60% -> jesli bedzie to 80% bedzie heal wiekszy i bedzie pod 4k
Posted on: Sierpień 26, 2009, 19:11:10

Nowa porcja heali tym razem od RPka
Moje aoe na razie max wykrecilo 3085 heala
dajrekt 3827
instant 1252
Jest tez aoe kolegi gildyjnego Estila ktory wykrecil 3200

brawo

(jeszcze troche popacuje nad RPkiem i bedzie wiekszy heal

) - zaznaczam ze nie ma on fula w aoe ani w dajrekta