dead
Gawędziarz
SKOWYT
Reputacja: 2
Imię w grze: Anemiczna Ania , Cycata , Karlica
|
 |
« : Sierpień 18, 2009, 20:08:50 » |
|
@GIPlayer : jesli za dajterkt hila uwazasz tylko ten plewny skil (ja go uzywam za skill wspomagajacy) to ja nie wiem jakim jestes hilerem (dajrektow w sumie zeal i RP maja 3 - pierwszy instant + eliksir + hil z podniesienia W)... wole poswiecic 2,5 sekundy casta na eliksir czy jego odpowiednik u RP i miec z tego okolo 2,5-4,5k hila niz przez 2sekundy scastowac 2 razy instanta ktory zjedzie mi 60 APkow zamiast 45 ;/ - porownanie hila przy cyklu 5s 5x1200 (twoj najlepszy wynik z crita tak?) czyli 6k hila moje 2 plaskie hile bez crita okolo 5k hila (wejdzie 1 crit bedzie sporo wiecej  ) - coprawda mam tylko jakies 27heal crita ale jakbym mial bonus z RR byloby mniejwiecej 35 ; max co wyciagniesz to jest ~50% heal crita z tym stratem - co i tak nie daje ci gwarancji na taki hil (porownanie AP ja zuzywam 90 Ty 30x5 czyli 150 -> wniosek wg mnie bardziej sie oplaca znalezc dobra miejscowke i poswiecic troche czasu na casta niz ciagle uzywac apkozernych instantow ktore daja zludzenie duzego hila) - nie bede pisal ze hotuje tyle ile sie da ale hotki dzialaja 15s wiec nie uzywasz ich za czesto Porownanie skili RP i zeala ?? powiedz mi co jest lepsze u zeala ?? jedynie jeden defensywny skill uwazam za sensowny i morale 4 z alchemii (ale cos za cos albo morale 4 - ktore musi sie dlugo ladowac - z alchemii albo def skill z drzewka aoe ktory pozwala ci przezyc kosztem leczenia towarzyszy - chodzi o wiatry odrzucajace wroga) Powiem ci co jest lepsze u RP -> morale 2 (bonus do armora i resow na 30s -> przegiete - a dlatego przegiete ze to morale 2 ktore sie szybko laduje puszczasz je co minutke) ; res wszystkich memberow na 50% co sa w 30ft ; strat ktory daje szanse przy tiku hotki na bonus do armora na 10s - przegiete (przy ciaglym hotowaniu kolesia jest szansa ze bedzie mu sie utrzymywal ciagly bonus +800 armora -> nie pamietam ile dokladnie on wynosi na 40 lvl). reszta skili podobnie sie przedstawia. wniosek te pare niuansow czynia RP lepsza klasa (BTW RP jest mniejszy i tez latwiej jest nim ukryc sie w krzakach  ) Wiec nie mow mi ze przecze sam sobie bo ja po prostu instantow uzywam wtedy gdy sie przemieszczam a gdy mam meijscowke to uzywam tylko i wylacznie dajrektow/aoe (nie oplaca sie zreszta zajmowac pkt z drzewka jak i slotu na tego strata !!) moj zestaw moralek u RP to bless + Apki + armor bonus za tik + wilpower / u zeala bless + wilpower + apki + apki z lipinga - najczesciej (ale czasem wrzucam zamiast niej inne cudenka - wedle uznania) Moja zealotka jest coprawda w trakcie levelingu i ubierania w odpowiedni sprzet ale uwazam ze mam mocnego hila - plaski hil aoe bez crita okolo 1600 (uwazam ze jest wystarczajacy - biorac pod uwage niski RR - 40 oraz spec w DAJREKTA) wejda blesy bonusy to hil podskoczy (tak samo jak crituje - wtedy to wartosc hila to loteria bo crit critowi nierowny). z dajrekta nawet nie wiem ile lecze standardowo (ok 2,5k) ale jest to sporo wiecej jak moj dusk. teraz moj hil spadnie niestety bo zaczalem powoli pakowac w rany by osiagnac poziom okolo 8k HP to samo tez bede czynil u RPka. sry za ten spam ale musialem  teraz mam przerwe w grze bo sub sie skonczyl ale jak wroce bede pakowal RP i archmaguske (raczej bede gral AM bo RP straszy wygladem  ) Ciagle patrze na to jak moj bracki gra i ciekawie bracia ze skowytu sobie radza. dzis byla fajna walka na rvr i bedzie sie jeszcze ciagle toczyc  -> mam nadzieje ze jak wroce to bedzie wreszcie jakas latka co zmneijszy lagi w grze bo moj lap juz ledwo zipie na low low -> o dziwo crizis chodzi na medium na 2x AA bez ani jednej przycinki na okolo 30 klatkach w najgorszych chwilach wiec nie wiem co zlego jest z kodem WARA Pozdro i bez odbioru - przelacze sie w tryb sledzacego topik 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 01:59:29 wysłane przez Aengrod »
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 19, 2009, 01:22:05 » |
|
@GIPlayer : jesli za dajterkt hila uwazasz tylko ten plewny skil (ja go uzywam za skill wspomagajacy) to ja nie wiem jakim jestes hilerem (dajrektow w sumie zeal i RP maja 3 - pierwszy instant + eliksir + hil z podniesienia W)
Sorry Winetou, ale Protection of the Ancestors nie licze jako heala, bo coś co raz na 3 minuty działa, nie jest godne zaufania. wole poswiecic 2,5 sekundy casta na eliksir czy jego odpowiednik u RP i miec z tego okolo 2,5-4,5k hila
O, a to ciekawe. Jesteś pewien, że nie czasem milion "hila"? Bo z tego co wiem, 2,5 heala to jest osiągane jako średni krytyk [krytyk, nie ogólna wartość. Potrafi krytnąć za 3,5 jak i za 2k], przy ok. 1k willpowera i mając wydane 10 punktów w Direct Heal. Więc Twoja teoria o dwóch "płaskich" healach za 5k jest wzięta z kosmosu [choć nie... jeśli wziąść pod uwagę, że są to dwa następujące po sobie krytyki. Po za tym, grasz przeciwko idiotom. Dobry gracz destro widzi okropną niebieską poświatę z krzaczka [tak! Biedny mały RP!] lub wystającą lache... Więc Twoje schowanie się jest mało efektywne. Aha, Pan zapomniał chyba o setbacku. Przy Grungni's Gift tego nie uświadczysz [choć taktyka Thick-Skulled mówi co innego  ], to przy Rune of Restoration. Czyli masz niezwykły komfort [który, ja biedny noob nie mam] bycia nieatakowanym. Jeżeli jest inaczej i w ogniu walki używasz tego directa, lub Grimnir's Fury [nie ma co, zajebisty skill; ja często nie mam czasu na 2,5sec. casta, a co dopiero na 5  ] to wybacz, ale to JA nie wiem jakim jesteś healerem. PS: rzeczywiście można to przenieść do innego działu. Po za tym, były kłótnie tanków, dps'ów, tanków-dps'ów, healerów-dps'ów, czas na kłótnie pure healerów!  I pytanie do graczy destro. Czy wam też zdarza się, że nie będąc atakowanym, nie mając żadnych DoT'ów/debuffów nie możecie podnieść flagi na BO? I jedno <lol> do Kruusha: jeśli uważasz za zabawne wyśmiewanie się gdy przetacza sie po Tobie 1,5 party destro, to współczuje poczucia humoru. Jakoś na PM nie zawitałeś, 'bohaterze' nasz Ty destracki. Ale spoko, ja wiem że publiczne kogoś oblewanie jest fajne, niż pogadanie z nim na uboczu 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2009, 01:59:49 wysłane przez Aengrod »
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Arkan
Mówca
Reputacja: 36
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 19, 2009, 02:25:20 » |
|
Ja tu popre GIPlayera w tej dyskusji. W Warhammerze nie gralem healerem, ale w WoWie pare lat biegalem priestem - i mimo tego, ze "greater heal" byl o wiele mocniejszy i wydajny pod wzgledem many, to w PVP sie leczylo flash healem, dotami i absorbem (najmniej wydajny czar pod wzgledem many). Powod byl prosty - przy jakiejs wiekszej koncentracji ognia bylo duze prawdopodobienstwo, ze tego wielkiego, manowydajnego leczenie z Greater Heala moj cel najprosciej na swiecie nie dozyje. Juz nie mowiac o fakcie, ze samemu sie czasem dostawalo (czy to z daleka czy bliska) przez co rzucalo sie ten Greater Heal w nieskonczonosc.
Podsumowujac - w walce nie licza sie tylko cyferki, ale takze inne czynniki, ktore czesto sa wazniejsze od tego za ile uleczymy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olbard
Rozmówca
Reputacja: 3
Imię w grze: Olbard(emeryt) ,Ranigast, Leczyciel, Quenn
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 19, 2009, 09:00:50 » |
|
Myślę, że zaczynacie zachowywać się jak ludzie co nam krasnoludom nie przystoi. O co się tu kłócić? Wiadomo, że każdy ma swój styl gry swoim rp i każdy z nas gra inaczej. Co do wyboru skilli i kolejności używania to wszystko zależy od sytuacji. Jak jesteś skitrany przed destrakami i leczysz tanka bądź dpsa z dystansu to można sobie pozwolić na odpalanie rune of restoration. z kolei w wirze walki uciekajac przed zergiem nikt sie nie bedzie zatrzymywal na te 2.5 sek wiec korzystam tylko z rune of shileding, grungnis giftu i rune of regeneration liczac na to ze to urtrzyma moj target do czasu jak uda mi sie lepiej spozycjonowac lub ktos zdejmie ze mnie to bydle co mnie wlasnie oklada. czasami warto zatrzymac sie na 1 s i cisnac rune of serenity lub rune of mendling albo obie. To są moje pomysly wypracowane przeze mnie od bety lub podpatrzone u lepszych (za lepszego od siebie rp uważam np Gottrego czy Thoerna ktorych przeżywalność na rvr czasem wprawia mnie w zdumienie. Ale jak pisałem na początku każdy z nas kieruje swoim ludzikiem tak jak mu pasuje i nie ma sensu wdawac sie w dyskusje kto ma bardziej kolorowe na czapce  A tak btw mam pytanko do innych rp czy wam tez nie dziala rune of preservation w trakcie ruchu? bo jest to niby instant ale nie moge go nigdy odpalic ruszajac sie musze na chwile przystanac co czesto bywa śmiertelnie niebezpieczne  . W sumie częściej w sytuacjach zagrożenia używam Grimnirs shielda bo dziala bez zarzutu  Pozdrowionka Olbard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dead
Gawędziarz
SKOWYT
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 19, 2009, 09:13:07 » |
|
Dokladnie to chcialem napisac ... jak sie ma czas to sie uzywa skili ktore ten czas wymagaja jak sie nie ma to sie uzywa instantow badz 1s skilli ktore mozna rzucac w biegu ... A tak swoja droga to jaki healer leczy tylko 1 kolesia ?? chyba tylko personal ... Ja mam zawsze do wyleczenia cale PT 6 ludzi wiec uzywam aoe + hotow na cale party. Bez sensu jest leczyc jednego czlonka ekipy (chyba ze aktualnie tylko on obrywa)
A co do mojego heala z dajrekta to faktycznie wynosi on powyzej 2k (z blessem 2,5) -> czemu ?? mam wpakowane wiekszosc pkt w healpower dolicz do tego ponad 1000 Willa oraz max drzewko dajrekta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Linden
Bard
Please don't hurt me.
Reputacja: 27
Imię w grze: Lindenn AM
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 19, 2009, 09:31:37 » |
|
Tylko 2,5 z rune of restoration? Myślałem , że RP jest lepszym healerem.
|
|
|
|
|
|
Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
|
|
|
Bimber
Rozmówca
Reputacja: 1
Imię w grze: Bhalin
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 19, 2009, 10:21:18 » |
|
Wszyscy zealoci/tki piszą iż zazdroszczą rp tego skila - Grimnir's Fury.
Panowie i Panie muszę wam powiedzieć że ten skill jest bezużyteczny. Po pierwsze cast 5s i ogromny set back gdy ktoś cię atakuje. Gdy mnie biła jedna choppa, rzucałem ten skill 14sekund. Gdy już rzuciłem niezdarzyłem się wyhelować bo padłem:) Wniosek z tego taki że można go rzucać albo z moralka numer 2, albo gdy nikt nas nieatakuje.
Po drugie zasięg 30 stóp. W otwartych walkach pozwala to wskrzesić może 2 osoby, bo rzadko ktoś z pt leży w tak bliskej odległośći.
Więc jedyne zastosowanie tego skilla (w obronie keepa/fortu w innych jest bezużyteczny) to wrzucenie 2 moralki, podbiegnięcie do miejsca gdzie leżą zabite tanki z tankwalla i rzucenie tego resa, o ile przeżyjemy bo jak leżą tanki to pewnie my też padniemy przez te 2,5s casta.
Reasumując skill niewarty uwagi i będący stratą punkcika.
Jeśli chodzi o porównanie klas to zealot jest lepszym suportem. Zawsze może rzucić komuś harbingera który obniży resista i pozwoli sorckom robić swoje. Lepsza 4 moralka w 1 ścieżce i fajna taktyka na 200 morale gdy wejdzie crit.
Ale zealot nie ma taktyki na szanse +1000 armorka gdy rzucimy dota na regeneracje i gorsza 3 taktykę w 3 ścieżce (rp ma 20% szans że wejdzie absorpcja).
Aha co się tyczy moralki na + 1320 armora i 520 resistow rp. Żeby ją mieć trzeba zrezygnować z najlepszej moralki w grze dla healerów, czyli focused mind która potrafi działać cuda, więc nie ma się czym zachwyać:)
Moim zdaniem są to dwie najbardziej zbalansowane klasy w grze, mało je różni poza tym że zealot może być trochę lepszym dpsem.
Gdyby każde mirrory w tej grze były tak do siebie podobne, grałoby mi się w tą grę wyśmienicie:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dead
Gawędziarz
SKOWYT
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 19, 2009, 17:53:18 » |
|
@Linden - dodaj crita i wyjdzie 5k  -> wtedy powiesz ze jest to porzadny heal ... ale jak pisalem crity sa losowe moze wyjsc 3k moze wyjsc 4k moze to byc nawet i 5k Ja glownie uzywam FM w polaczeniu z obnizonym kosztem pkt skili + AoE heal przydaje sie bardzo bo przyspieszony cast strasznie szybko zjada APki  RP i Zeal sa dosc zbalansowanymi mirrorami zeby nie powiedziec ze praktycznie niczym sie nie roznia (ja nie zazdroszcze tego mega resa bo jest faktycznie malo przydatny ale czasem dziala cuda - ostatnio na SC podbieglem wrzucilem FM i podnioslem cale PT (wiatry u zeala bardziej sie przydaja ale ja wole full alchemie choc koksiaste zeale z k8p graly na takim wlasnie zestawie -> stun + wiatry)) , u zeala chcialbym miec tego strata co daje armor przy tykaniu jest to bardzo pomocny skill tak samo jak 2 moralka (resy i armor a FM no coz cos za cos - nie mam zastepstwa to uzywam u zeala FM). Co do HBofD to obniza on corpa a wg mnie najbardziej koksiaste czary sorki robia spiryta no ale moge sie mylic (WoP ShSh PoS Cas itp itd -> chyba tylko Domm robi corpa bodaj - z tych uzytecznych czarow). morale 4 fakt zgodze sie jest przyjemne ale zanim sie do neigo dojdzie mijaja wieki (i tak uzywamy FM u zeala  wiec ocb ??) strat do podbijania moralki tez godny uwagi ale po co skoro i tak dojdziemy do 2 moralki bez tego ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 19, 2009, 18:50:33 » |
|
Cholera, na własnym buffie [ Blessing of Grungni] robisz krytyki ze skilla o wartości ~2k [1k willpowera, ok. 100 healing power]? Chyba że myślisz o Zealocie, który leczy Chosena z Tzeentch's Amplification? I po co właściwie bierzesz maxa w Alchemię? Skoro i tak Flash of Chaos to dla Ciebie "plewny" skill? I jeżeli Grimnir's Shield/ Embrace the Warp Używasz do zmniejszenia kosztów AP, to nie chce mi się dalej tego komentować  A Grimnir's Fury jest tragiczny. Za duży cooldown, za długi cast, za mały zasięg. Pal licho już zasięg, gdyby dali możliwość podniesienia wszystkich w zasięgu, byłby wtedy dobrym skillem, wartym wydania punktu na niego.
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
dead
Gawędziarz
SKOWYT
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 20, 2009, 09:29:49 » |
|
Hmm to ja nie wiem jakie ludzie cryty robia swoimi hilerami -> policz sobie ile max Heal Power mozesz wyciagnac a potem wrocmy do rozmowy  ... jak liczylem BW magic power maxymalny to wyszlo mi okolo 500 (no moze troche przesadzam ale tak na szybciocha to mniejwiecej tyle) - teraz zagadka ile ja moge miec heal power na zealocie  no ciekawe co nie ?? -> ciekawe tez jaki Will mam (podpowiem ze minimalnie wiecej jak cap) - policz itemy z LODa policz przerozne talki policz rozne kamyki (wyjdzie okolo 1900 heala z dajrekta dodaj bles -> 25% okolo 2,4 k dodaj jeszcze crita 100% -> masz mniejwiecej 4,8k-> to sa gorne granice dolne sa pewnie na poziomie 3k wiec rozbierznosc ogromna -> ale faktycznie flesz tez jest ciekawy przy takiej wartosci heal powera  (patrzylem sobie -> kryty ladne sie z niego robi  ale jest to uzyteczny czar na singla badz samego siebie  - zwracam honor  moze nawet czesciej go zaczne uzywac ^^" choc u zeala mam miejsce na taktyke zwiekszajaca jego krytyka to juz u RP moze byc "ciasno" -> jak zobaczylem te cyferki to mi sie micha usmiechnela  )- tylko ze ja przewaznie lecze cale PT wiec musze uzywac AoE - RPka tak nie zloze jak zeala bo mam mniejsze pole do popisu (chodzi o laske 2 reczna zamiast zestawu dager + czacha) -> coprawda wiekszy heal crit sie zapowiada ale kosztem mniejszego heal powera Jak wroce na k8p to bede kontynuowal przerabianie zeala - ladowanie wszystkiego co sie da w rany + healing power Em of warp jest jeszce uzywany do zmniejszenia dmg - tak jak detant ale jego niewatpliwa zaleta jest tez mniejszanie kosztow pkt czaru nieprawdaz ?? brak setbakow wiec mozesz castowac w wirze walki ile wlezie przez te 10s - z focus mindem jest to rzeznia na maxa a co do hila na czozena to jest to jakies 7500 (na razie wiekszego nie zanotowalem  ) A max w alchemii mam po to by miec A - morale 4 , B zmaxowanego dajrekta , C stun BTW i tak wole swoja zealotke bo jest ladniejsza i ma fajne cycki  - szkoda ze sie garbi ^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grouth
Bard
Reputacja: 26
Imię w grze: grouth braath
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 20, 2009, 13:09:43 » |
|
bron jej schowaj przez "x" to sie wyprostuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dead
Gawędziarz
SKOWYT
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 20, 2009, 17:48:47 » |
|
juz tak robilem ale podczas walki dalej sie garbi ;/ -> biedaczysko z niej - a u mnie to nie jest x  zmienilem klawisz  . RP jest pasztetny - szkoda ze np AM nie ma mechaniki RPka bo by mi sie przyjemniej gralo (teraz zaczynam robic AM bo ladniej wyglada i jak biega w staniku to jest na co popatrzec  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 20, 2009, 18:28:20 » |
|
Przelicznik willpowera na punkty w Rune of Restoration ma się tak: na 3 punkty na umiejętności trzeba mieć 8 punktów willpowera. Mam 920 willpowera [bez buffów], a wartość tego skilla ma równo 1500. Dodajmy ilość willpowera do capa i powiedzmy z 300 healing powera. Da to nam +161,25 na umiejętności. Czyli łącznie 1662 [zaokrągliłem w górę  ]. Bonus z Blessing of Grungni czyli 25% więcej i mamy 2078 na umiejętności. Dodajmy do tego krytyki i mamy od ok. 3,1k do 4,1k [ostatni wynik jest możliwy, jednak rzadko kiedy występuje krytyk 100%] Czyli ja również zwracam honor. Krytyk za 4,5k jest możliwy [max w drzewku i jeszcze trochę w Healing Power]. A co do Grimnir's Shield, to jako że ma wysoki cooldown, używam jej tylko jako AoE detaunta [o nieograniczonym zasięgu  ], a bonus z AP i brak setbacku traktuje jako miły dodatek. Aha, żeby nie było że tylko tego używam  Obszarówki tak samo, jeśli widzę, że cała grupa obrywa.
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
dead
Gawędziarz
SKOWYT
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 20, 2009, 18:46:39 » |
|
dlatego pisze ze sie da zrobic porzadnego kryta  tylko cos za cos (trzeba tez niestety poswiecic 2,5 s na casta - wniosek trzeba sie zbunkrzyc albo miec porzadne PT ktore nie dopusci ostrzalu na ciebie) a jesli idzie o max healing power jaki udalo mi sie zrobic to jest to jakies : 480 ale kosztem ofc heal crita (plaszcz + talek = 160 do tego kamyki 44 + 36 + jakies wypasne rece z heal powerem + przedmioty z LODa z wpakowanymi kamykami do heal powera) ... a co do max critow to zastanawiam sie czy te 100% to jest max jaki mozesz osiagnac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 20, 2009, 18:55:52 » |
|
nie wiem czy gramy w te same gry czy inne? +100% przy krytyku ma o ile dobrze się orientuję tylko BW/Sorc ze względu na ich mechanikę  ,... inne klasy wykręcają +40% przy krycie, niezależnie czy to heal czy dmg, to po pierwsze... po drugie tez gram Zea, i przy 1000 WP, co daje bonus rzędu 200HP bez healpowera z tego direct skilla mogę wykręcić co najwyżej 2,1-2,4k HP przy krytyku [(1,2k podstawa + 0,4*1,2k bonus z kryta)+(1,2k podstawa + 0,4*1,2k bonus z kryta)*0,25 bonus z taktyki] 1,2k+0,48k+0,42 = 2,1k wartość zaokrąglana. czyli na chosenie powinienem wykręcić ok. 6k HP, co nie jest takie proste bo trzeba się wstrzelić ze swoim krytem podczas jego morale (10sec), no i bless z taktyki chyba działa po krytyku, czyli trzeba ponownie przykrytować w ciągu 10sec, healpowera nie mam, ale też bonus z niego nie jest tak duży jakby się miało wydawać, jest pewnie analogiczny do bonusu z magicpower a ten o ile dobrze pamiętam przy 50 MP dawał +5dps, dla 3 sec casta +15, wiec przy wspomnianym 500 wątpię byś miał wiekszy bonus jak 150-200 HP dla 3 sec casta, z krytem i bonusem, nie więcej jak 350HP. jezeli możesz pochwal sie jakimś screenem 1min combat loga jakie to kryty sadzisz Zea na scenariuszach, RvR czy instancjach, ile masz wtedy HP przy skillu wg tooltipa, i jakie statystyki postaci, nie zajmie ci to więcej niz kilka min ... jakbyś miał możliwość nakręcenia filmika, to też bym nie pogardził,... kto wie może się czegoś od ciebie nauczę  ... dwie bronie to przewaga zea nad RP ale i nie do końca, bo by miec większego kryta musisz się nieźle namęczyć by zdobyć charma +4, gdy RP za samego bloodmoona ma +7, ale za to może wsadzić dwa takie same talki, RP juz nie. Za to DPSujący RP wykręci ze sprzętu większego kryta niz Zea, bo ten o ile mi wiadomo nie ma chyba magic crit charmów ;(,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|