KragIronfist
Rozmówca
Reputacja: 5
Imię w grze: Kragironfist
|
 |
« Odpowiedz #6690 : Listopad 13, 2010, 01:30:20 » |
|
powiedziała liderka Garazu:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #6691 : Listopad 13, 2010, 01:38:49 » |
|
Konflikt Skowy-MM wiecznie zywy?  Jak widzisz, niektórzy wolą rzucać bezpodstawne oskarżenia i owijać w bawełnę (a propos misi i betonu). 1) W dupie byłeś , gówno widziałeś. Thoern ci pewnie tak powiedział 2) Gówno prawda , chciałem dołączyć do WB przez jakieś 2h ale był full , więc chodziłem na scki , jak w końcu dostałem inva to zdeclinowałem no i proszę bardzo kick 3) LOL. To jest niezłe akurat , nawet mnie rozśmieszyło.
Okej widzę , że nadal bawimy się w zmyślanie kolejnych rzeczy więc będę się streszczał. Chciałem grać w Skowycie nie w Garazie , niestety usłyszałem o mergu to dołączyłem do Garazu ze względu na Krysie , Pieruna , Rosiaka. Osoby z którymi grałem od początku przygody z WARkiem. Wróciłem do gildii bo chciałem nadal grać , pomimo że nie mam zbyt dobrej klasy do grania w WB to jednak zawszę starałem się wcisnąć tą m2 , asystować itp. Ty natomiast jedyne co robisz to ganianie za swoimi kolegami z dueli którzy i tak cię nie szanują przez to że nie potrafisz znieść że ktoś od ciebie jest lepszy. Wciskaj kit , że grasz drużynowo ja jednak często słyszałem na vencie "Krag nie lataj tak daleko , Krag nie goń za tym , Krag nie oddalaj się" Jesteś po prostu do dupy pod wzgędem grania w drużynie i musisz to przyznać. Duma ci nie pozwala ale taka jest prawda.
W Titansach na wylotowej - to zdanie nawet nie ma sensu. Ale pewnie chodzi ci o to jako rzekomo miałbym wylecieć , słaby troll again musisz się bardziej starać. Najlepiej zrób jeszcze jeden filmik przepełniony e-peenem o tym jak to pokonujesz solo premade Nitro i kolejny o beznadziejnej grze i klikaniu w skille. No i proszę cię nie proś mnie więcej o roaming , sc party czy cokolwiek , bo powiedziałem JEDNO złe słowo na temat twojej gry ( nie mając intencji obrażania ciebie ) i już zostałem zmieszany z błotem , musiałem wysłuchać twoich zajebistych tekstów typu "Tylko się nie spuść odpisując" itp. Wysoki poziom sobą reprezentujesz.
 Słyszałem, że sezon na Psylocybae się skończył. Weźcie na wstrzymanie. Niedługo zima, porzucacie się kulkami śnieżnymi, a na razie kończcie z żalowym teatrem.
Nie mam zamiaru kończyć. Jak kogoś coś boli, to niech to wyjaśni.
|
|
|
|
|
|
  Join the herd.
|
|
|
Linden
Bard
Please don't hurt me.
Reputacja: 27
Imię w grze: Lindenn AM
|
 |
« Odpowiedz #6692 : Listopad 13, 2010, 01:43:03 » |
|
Wiecie co , odechciewa mi się tego czytać... Za to po dzisiejszej wizycie na PTSie, gdzie atakiem na Altdorf brutalnie mi przerwano próbę pomalowania nowej zbroi, wróciła mi chęć do gry.
|
|
|
|
|
|
Lindenliel SW, Androin WL, Aethele SM
|
|
|
Scimitar
Mówca
Imię w grze: Wiele ich jest
|
 |
« Odpowiedz #6693 : Listopad 13, 2010, 01:45:49 » |
|
Każdy Elf chce teraz być Teclisem ? @Gottry - po prostu podstawowa zasada: jak kogoś chcesz o coś oskarżać to zrób screeny lub nagraj  ja zawsze mam, ale trzymam na pamiątkę  Ale to tylko gra nie zabawała w CBA.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2010, 01:48:39 wysłane przez Scimitar »
|
|
Krysia (KotBS) RR 8X, The Sovereign Shantis (Sorc) RR 8X, The Sovereign ----------------------- SKOWYT
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #6694 : Listopad 13, 2010, 02:09:13 » |
|
oh yeah! rozruszaliście chłopcy to forum w końcu! no dobrze, a teraz myć ząbki i do łóżek :-] kolejne używanie języka który mi się nie spodoba będę nagradzał jak za dawnych czasów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIPlayer
Mówca
Join the herd.
Reputacja: 28
Imię w grze: Gottry
|
 |
« Odpowiedz #6695 : Listopad 13, 2010, 02:13:19 » |
|
@Gottry - po prostu podstawowa zasada: jak kogoś chcesz o coś oskarżać to zrób screeny lub nagraj  ja zawsze mam, ale trzymam na pamiątkę  Ale to tylko gra nie zabawała w CBA. I prawidłowo. Natomiast zabawa w CBA, jak to ładnie określiłeś powinna być dokonana w ukrytym forum, tak by wszystko było jasne i nie było zgrzytów w gildii. Ale najwidoczniej ktoś nie chciał dobra wspólnego! Do Pieruna: jestem po lekturze gywy jak coś. ( w końcu zawszę będzie to kółko wzajemnej adoracji GR ) Równie dobrze mogę powiedzieć o kółku wzajemnej adoracji Skowytu. Ale po co? Takie ględzenie ma jakiś sens? Co do Tarell, to można wiele mówić o jej umiejętnościach dps/heal, ale jeśli chodzi o prowadzenie wb spisywała się zawsze na najwyższym poziomie. @ Gottry : Nie rozumiem takich ludzi jak ty , nigdy nie zrobiłem nic negatywnego w twoim kierunku , nie obraziłem cię , nie usłyszałeś ode mnie złego słowa. Mimo to piszesz na mój temat głupoty podczas gdy ja mam sprzeczkę z Kragiem która ciebie nie dotyczy. Wiem, że mnie nie obraziłeś. Natomiast nie lubię chamstwa w kierunku osób, na które nie zasługują. Do tego napisałeś kilka rzeczy, które pośrednio mnie też dotyczą. Po za tym w końcu to forum Skaczącego Psa, czego oczekiwałeś? PS. Jeśli myślałeś, że jak umieścisz mnie w penis-wątku na WHA (którego osobiście nie toleruje) jako najlepszego RP (którym nigdy nie byłem) to będziesz miał u mnie uznanie to się pomyliłeś 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2010, 02:28:39 wysłane przez GIPlayer »
|
|
  Join the herd.
|
|
|
|
Malacar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6696 : Listopad 13, 2010, 02:40:01 » |
|
Konflikt Skowy-MM wiecznie zywy?  raczej wylewaniem żali dziecka wykopanego z piaskownicy,... a druga sprawa, nie wielu dawnych skowytowców już zostało, cześć się obraziła, cześć znikła bez słowa, część znudziła gra .... także z kim ten konflikt?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boriak
Gawędziarz
Reputacja: 3
Imię w grze: Zhasor
|
 |
« Odpowiedz #6697 : Listopad 13, 2010, 03:40:23 » |
|
I prawidłowo. Natomiast zabawa w CBA, jak to ładnie określiłeś powinna być dokonana w ukrytym forum, tak by wszystko było jasne i nie było zgrzytów w gildii. Ale najwidoczniej ktoś nie chciał dobra wspólnego! Do Pieruna: jestem po lekturze gywy jak coś. Równie dobrze mogę powiedzieć o kółku wzajemnej adoracji Skowytu. Ale po co? Takie ględzenie ma jakiś sens? Co do Tarell, to można wiele mówić o jej umiejętnościach dps/heal, ale jeśli chodzi o prowadzenie wb spisywała się zawsze na najwyższym poziomie. Wiem, że mnie nie obraziłeś. Natomiast nie lubię chamstwa w kierunku osób, na które nie zasługują. Do tego napisałeś kilka rzeczy, które pośrednio mnie też dotyczą. Po za tym w końcu to forum Skaczącego Psa, czego oczekiwałeś? PS. Jeśli myślałeś, że jak umieścisz mnie w penis-wątku na WHA (którego osobiście nie toleruje) jako najlepszego RP (którym nigdy nie byłem) to będziesz miał u mnie uznanie to się pomyliłeś  Mógłbym zacytować , sflajmować i tak do usranej śmierci. Dosyć  nie ważne więc odpowiem krótko : nie wiesz czy na to zasługują , flamowanie bo uważam cię za dobrego RP ?? to coś nowego , nigdy nie zabiegałem o twoje uznanie. Skończymy już to bo to mija się z celem , powtarza się sytuacja sprzed roku jesteśmy po tej samej stroni nie powinniśmy się kłócić ( do tego z tego samego kraju ) Krag nie zrozumiał intencji mojego posta której nie było flamowanie Tarell / Ani jego zacnej mości tylko prosty przykład , że nie do końca panuje dyscyplina kiedy Tarell prowadzi WB. @ Malacar --> Nawet nie wiem kim jesteś  tak wiele skowytowców , tak samo z malleusami i garazami. Konflikt MM-Skowyt był od zawsze szczerzę mówiąc , ale naprawdę to jest nie ważne. Wróćmy do tematu posta , bo jak wracam pamięcią do czasów kiedy flejm był ostry to Wolf Panzer banował na 3 dni prawie każdego kto dołączył się do pyskówki. Tak więc ja kończę.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2010, 03:46:39 wysłane przez Grombald »
|
|
The number you're trying to reach is currently unavailable.
|
|
|
KragIronfist
Rozmówca
Imię w grze: Kragironfist
|
 |
« Odpowiedz #6698 : Listopad 13, 2010, 04:11:12 » |
|
Troche zaczynacie się szmacić jakimiś dziwnymi podjazdami pod keepy ( dzis dwa w TM ) jak nie wiecie jak sie robi legal ninje na bypasserach to spoko wam powiemy ale zeby caly wb w zamknietym keepie a fee Chyba ze jest legal sposob na wb inside to chetnie sie dowiemy  Ogolnie chlopaki i dziewczyny chcialem skrobnąć jedno, wiele osób z Enklavy wróciło pograć w WARka żeby się z Wami zmierzyć i Wam dokopać. Nie Skowytowi, Maleusom czy Twierdzy bo niestety ale tam wyzwania za bardzo nie bylo tylko Garazom a to juz inna bajka. I choc gro z Was, to jednak nie calkiem rodacy, a nam takie prio, ze niby krajanie, przyswiecalo to wlasnie Was traktujemy za najpowazniejszego rywala. To co dziś było to jakiś zart i mam nadzieje ze tego juz nie zobaczymy. Koniec koncow wszystko przewaliliscie w zonie bez zergu, w ciszy i spokoju. A tak fajnie mozna bylo sie wb na wb (bez i tak slabej i przewidywalnej do bolu Bohemii) potłuc pozdrawiam Nitro ps. nie pękajcie, bez sztuczek i brudnych gierek, ja dopiero odpalam Nasz kombajn  Jeszcze trochę pobłyszczycie a potem już tylko przemiał i upiecze się z Was chlebek, pyszny pełnoziarnisty. a własnie Szczena( i Piekielnasuczo:)) do tego generalnie luźno nawiązywał mój filmik:) do tego Nitro:) i tego kombajnu:) ps: ja nie skakalem do tego keepa:)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2010, 04:14:27 wysłane przez KragIronfist »
|
|
|
|
|
sivar
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #6699 : Listopad 13, 2010, 05:28:36 » |
|
brudy gildyjne winno prać się wewnątrz gildii. Nawet jak się jest poza, dostało kicka czy wyszło. Człowiek emocjonalnie dojrzały pojmuje, że smarując pretensjami szkodzi wszystkim z gildii (a na pewno zostawił jakiś znajomych) i przede wszystkim sobie, a nie tylko ludziom, których nie lubi.
|
|
|
|
|
|
<inactive>
|
|
|
Duragill
Rozmówca
Reputacja: 2
Imię w grze: Gnorri
|
 |
« Odpowiedz #6700 : Listopad 13, 2010, 05:30:15 » |
|
I co to już koniec pyskówki? A może jeszcze jakieś zapomniane urazy...... ps przypomniałem sobie, że chyba też nie lubiłem Skowytu, za co teraz przepraszam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siriam
Rozmówca
Reputacja: 0
Imię w grze: Cyphero [kiedyś Virya] Chosen of Karak-Azgal
|
 |
« Odpowiedz #6701 : Listopad 13, 2010, 07:50:59 » |
|
Ech wracają stare dobre czasy... Najgorszym wrogiem orderu jest order ;p Brakuje tylko Dagora co by dolał oliwy do ognia. Ze swojej strony gratuluje decyzji, Pokutnik porządnie zaniżał wam poziom.
A tak btw macie chyba dział dla gildii, nie możecie flajmować tam? Już myślałem że wczoraj coś się działo a ja to przegapiłem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sliwka
Mówca
Reputacja: 8
|
 |
« Odpowiedz #6702 : Listopad 13, 2010, 09:32:27 » |
|
Nie moga, bo tam jest za duza cenzura (a na biednego Wolfa tak starsznie narzekacie).
|
|
|
|
|
|
Reylene the Stalker
ORZ
|
|
|
Dagor
Bard
Reputacja: 75
Imię w grze: Dagor
|
 |
« Odpowiedz #6703 : Listopad 13, 2010, 09:51:05 » |
|
Chaos w szeregach orderu... muahahaha
/demonicznysmiechoff
|
|
|
|
|
|
 When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #6704 : Listopad 13, 2010, 10:00:30 » |
|