Przełęcz Czarnego Ognia
Luty 06, 2012, 05:17:12 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strony: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 447   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: KA - odnowa  (Przeczytany 283862 razy)
Thoern
Mówca

Reputacja: 6

« Odpowiedz #6090 : Wrzesień 08, 2010, 22:46:43 »

chyba ktos sie bal ze przyjdziemy i zbombimy destro razem z orderem  Mrugnięcie, wiec nikt nam nic nie przekazal  Zawstydzony

leniwy lider Garaz Runkaraki
t0mpre
Administrator
Gawędziarz

Reputacja: 8

Imię w grze: Loudek, Ziwago, Zdzicho

« Odpowiedz #6091 : Wrzesień 08, 2010, 23:08:41 »

ja z tego miejsca chcialbym serdecznie pozdrowic gangbang czopasow napotkany przeze mnie w keepie w TM

So Long, and Thanks for All the Fish
Pierun
Gość
« Odpowiedz #6092 : Wrzesień 08, 2010, 23:13:04 »

Kolejny wieczór bez Altdorfu w prime time, choć po prawdzie trzeba pyznać, że to również kolejny miesiąc bez IC  Chichot
Igla
Niemy

Reputacja: 1

Imię w grze: Igla, Nitro

« Odpowiedz #6093 : Wrzesień 09, 2010, 00:14:35 »

Troche zaczynacie się szmacić jakimiś dziwnymi podjazdami pod keepy ( dzis dwa w TM ) jak nie wiecie jak sie robi legal ninje na bypasserach to spoko wam powiemy ale zeby caly wb w zamknietym keepie a fee Smutny
Chyba ze jest legal sposob na wb inside to chetnie sie dowiemy Mrugnięcie

Ogolnie chlopaki i dziewczyny chcialem skrobnąć jedno, wiele osób z Enklavy wróciło pograć w WARka żeby się z Wami zmierzyć i Wam dokopać. Nie Skowytowi, Maleusom czy Twierdzy bo niestety ale tam wyzwania za bardzo nie bylo tylko Garazom a to juz inna bajka. I choc gro z Was, to jednak nie calkiem rodacy, a nam takie prio, ze niby krajanie, przyswiecalo to wlasnie Was traktujemy za najpowazniejszego rywala. To co dziś było to jakiś zart i mam nadzieje ze tego juz nie zobaczymy.

Koniec koncow wszystko przewaliliscie w zonie bez zergu, w ciszy i spokoju. A tak fajnie mozna bylo sie wb na wb (bez i tak slabej i przewidywalnej do bolu Bohemii) potłuc Smutny

pozdrawiam
Nitro

ps. nie pękajcie, bez sztuczek i brudnych gierek, ja dopiero odpalam Nasz kombajn Uśmiech Jeszcze trochę pobłyszczycie a potem już tylko przemiał i upiecze się z Was chlebek, pyszny pełnoziarnisty.
KragIronfist
Rozmówca

Reputacja: 5

Imię w grze: Kragironfist

« Odpowiedz #6094 : Wrzesień 09, 2010, 00:57:51 »

jak bedziesz piekł ten chlebek to uwazaj na zakalca:) jak mnie zabijesz w mniej niz 2 party masz umnie browar:) powodzenia...  ta Igła to jakis alt na 20 rr? bo bije po 20dmg... powodzenia na kombajnie;)
Dagor
Bard

Reputacja: 74

Imię w grze: Dagor

« Odpowiedz #6095 : Wrzesień 09, 2010, 01:03:46 »

Krag, widzę, że przejąłeś zadufanie w sobie i wiarę w swoją uber zajebistość po Skowycie.

When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
Aldrin
Mówca

Reputacja: 22

« Odpowiedz #6096 : Wrzesień 09, 2010, 01:28:01 »

Beyond Insanity, to był przeciwnik. Pamiętam jakieś stare oblężenie IC, gdy Malleusami jeszcze stanęliśmy przeciwko nim, wynikiem jakichś 3 do 4 wipów dla nich się zakończyło, po czym dwa warbandy stanęły naprzeciwko siebie i oddały sobie pokłon, do tego jeszcze wymieniłem uprzejmości na jakimś ircu czy wha z ich leaderem, pogratulowaliśmy sobie nawzajem zajebistej roboty i podziękowaliśmy za przednią zabawę. Zero trollowania, bez wymachiwania penisami.

Enklava to po prostu nie ta klasa, pod żadnym względem Uśmiech

Raldin Feyerabend, mityczny leader Malleus Maleficarum (Karak-Azgal)!
virtusek
Mówca

Reputacja: 16

Imię w grze: Wirtus, Ganna

« Odpowiedz #6097 : Wrzesień 09, 2010, 04:14:36 »

Troche zaczynacie się szmacić jakimiś dziwnymi podjazdami pod keepy ( dzis dwa w TM ) jak nie wiecie jak sie robi legal ninje na bypasserach to spoko wam powiemy ale zeby caly wb w zamknietym keepie a fee Smutny
Ehh.. Nie przypilnujesz. Co sie czlowiek wyloguje to wioche odwalaja.. Smutny
KragIronfist
Rozmówca

Reputacja: 5

Imię w grze: Kragironfist

« Odpowiedz #6098 : Wrzesień 09, 2010, 07:49:28 »

do Skowytu to mi chyba jeszcze brakuje, hmmm a może nie... Uśmiech nieważne... to była taka odpowiedz na metafory rolniczo-piekarniane w wydaniu Uber Mesjasza Nitro:)
Malacar
Gość
« Odpowiedz #6099 : Wrzesień 09, 2010, 07:53:13 »

bez sztuczek i brudnych gierek,

w tym akurat można by się licytować,  Mrugnięcie

od zjednoczonego MM dostawaliście w papę, pamiętam nawet jedną piękną ustawkę 3party vs 3 party na landach, Skowyt też ma kilka filmików jak was jadą, jeżeli to nie było wyzwaniem to nie wiem co was zmobilizowało? szybkość bombienia przeciwnika 0,85/sec???
Rosiak
Rozmówca

Reputacja: 4

Imię w grze: Rosiaq

« Odpowiedz #6100 : Wrzesień 09, 2010, 08:03:35 »

ja dopiero odpalam Nasz kombajn Uśmiech

Ja wam życzę jak najlepiej bo dobry wb destro to niestety towar deficytowy, a o potędze Enklavy słyszałem tylko historie najstarszych skowytowców i malleusów. Mam nadzieję, że jak już będziecie mieli coś ciekawego do pokazania to oduczycie się funneli;P
Wolf Panzer
Administrator
Orator

Reputacja: 38

Imię w grze: Thogri, Veneoth

« Odpowiedz #6101 : Wrzesień 09, 2010, 08:30:14 »

dobry flejm nie jest zly

o pardon, wymiana zdan Mrugnięcie

Pierun
Gość
« Odpowiedz #6102 : Wrzesień 09, 2010, 09:20:31 »

Ehh.. Nie przypilnujesz. Co sie czlowiek wyloguje to wioche odwalaja.. Smutny

Nie zrobiliśmy niczego nadzwyczajnego o czym byś już nie wiedział  Język
Dagor
Bard

Reputacja: 74

Imię w grze: Dagor

« Odpowiedz #6103 : Wrzesień 09, 2010, 09:24:23 »

Niestety spotkać samotny WB garaży to ostatnio rzadkość. W większości przypadków jakie ostatnio widziałem to jest on podklejony do Bohemii (albo Bohemia do Garaży - jeszcze nie wiem która gildia jest przydupasem której Mrugnięcie)

od zjednoczonego MM dostawaliście w papę, pamiętam nawet jedną piękną ustawkę 3party vs 3 party na landach, Skowyt też ma kilka filmików jak was jadą, jeżeli to nie było wyzwaniem to nie wiem co was zmobilizowało? szybkość bombienia przeciwnika 0,85/sec???

Akurat jak Skowyt i zjednoczone MM weszło na scenę i zaczęło tam błyszczeć (a raczej palić się) to Enklava jako gildia rvr nie istniała. Bo ciężko było coś zdziałać kilkoma osobami online (a te 3 party w landach to musiało być jakieś święto).

When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground - Cersei Lannister
mai
Milczący

Reputacja: 0

Imię w grze: maia ka / maye kn

« Odpowiedz #6104 : Wrzesień 09, 2010, 09:25:47 »

..wiecie co .. troche zal
wy tez funnelujecie  .. i co mamy wam tego zabronic ?
historia historia od roznych gildii dostawalismy w pape - na samym poczatku, troche pozniej i teraz
musimy wypracowac wb i zgrac sie na nowo - tego sie nie osiagnie tak na pstryk  
licytujcie sie dalej - zwisa mi to .. ja po prostu chce pograc rvr
ale te keepy wczoraj to rozczarowanie

wiedzialem o tym od poczatku powrotu do gry i nie wykorzystywalem kiedy prowadzilem wb kiedykolwiek

potega - wasza, nasza, czyjas .. puste 'pierdzenie'

gl

the rvr nub ! .. whateva
maia - sorc - azgal   |   maiuzza - bg - azgal   |   maye - sm - norn
Strony: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 447   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Google visited last this page Styczeń 24, 2012, 04:04:24