Silva
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Silvae, Cunegunda
|
 |
« : Sierpień 06, 2009, 17:52:22 » |
|
dobra, mi się już znudziło a że jestem adminem i to jest moje forum to zamykam sobie topiki jak mi się podoba, czy wam się to podoba czy nie, a jak nie to tam jest przycisk do skasowania konta :-] (...)
Hej, no konta nie zamierzam kasować. I gdzie teraz te ogniste dyskusje będą sie toczyć? Czy otworzysz nowy topic?  Chciałam się dołaczyć do zażartej dyskusji na temat nicków po powrocie z pracy i co? I ludzie biedni w końcu jaką rozrywkę mają. Poczytać jest co i średnia krajowa tekstu na rok na głowę wzrasta - co przekłada się na wzrost średniej współczynnika wykształcenia w Uni Europejskiej! Precz z cenzurą! Nie ma jak dobry flame na forum. ps. W ciągu niespełna minuty 27 osob odwiedziło ten topic. Spragniony lud jest słowa  - ale się bana wystraszył
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2009, 19:10:13 wysłane przez Silva »
|
|
|
|
|
Aldrin
Mówca
Reputacja: 22
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 06, 2009, 18:20:39 » |
|
Mam nadzieje ze admin i ten topic szybko zamknie, mnie sie juz nie podoba.
Edit: literuffka...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2009, 18:33:43 wysłane przez Aldrin »
|
|
Raldin Feyerabend, mityczny leader Malleus Maleficarum (Karak-Azgal)!
|
|
|
Silva
Rozmówca
Reputacja: 6
Imię w grze: Silvae, Cunegunda
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 06, 2009, 18:28:14 » |
|
W sensie zamykanie Ci się podoba, czy dyskusja o nickach i nazwach gildi? W każdym razie jakiś temat co się dzieje na KA musi być. Kto kogo zabił i dlaczego nie tak szybko jak trzeba. Czy stolica padła? Czemu padła? Kto winnien a kto bez winy i jaka gildia jest pro a jaka buraczana... Takie tam, ludzkie sprawy  ( dobrze, niech będzie - nieludzkie też) Rozumiem, że topic się nie podoba w ogóle i tez nalezy go zamknąć. Czyncie swoje więc. Nie musimy rozmawiać w ogóle bo po co ;], to tylko literki...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2009, 19:31:13 wysłane przez Silva »
|
|
|
|
|
Aengrod
Redaktor
Mówca
We fight for blessed Hoeth
Reputacja: 25
Imię w grze: Aengrod
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 06, 2009, 19:44:31 » |
|
Zmień temat, bo Polskie comm dogryzające samo sobie (a powinniśmy stać po jednej stronie barykady) napewewno nie jest niczym zachwycającym, ani godnym rozmowy.
|
|
|
|
|
|
Ten, który stłumił swe pożądliwości, który jest wolny od wszelkiej żądzy, którego pokarmem jest Pustka - bez zobowiązań, wolny - jego drogi są nieodgadnione niczym szlaki ptactwa na niebie.
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 06, 2009, 19:59:13 » |
|
topik gdzie ludzie piszą o aktualnym stanie rzeczy na serwerze jest jak najbardziej potrzebny topik gdzie ludzie po sobie jadą nie jest potrzebny trzeba rozróżniać te dwie rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaskier
Mówca
Imię w grze: Emnelrith
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 06, 2009, 20:07:16 » |
|
Ja tam nic przeciwko dyskusjom nie mam i uwazam, ze zamykanie tego topicu było błędem. Gdyby nie ta dyskusja mógłbym nadal mieć niezbyt pochlebne zdanie o niektórych członkach DaWMord a krótka wymiana zdań wykazała, że są to ludzie na jak najlepszym poziomie nawet jesli czasem ich wrażliwość literacka rozmija się z moją. Z drugiej strony mógłbym myśleć, że większość członków gildii "Nichuja" znalazło się pod taką nazwą czystym przypadkiem, a po kilku wypowiedziach jej członków łatwo zauważyć, że nazwa pasuje jak ulał do ich gustów i szeroko pojętych umiejętności społecznych. Jak to ktoś przez przypadek słusznie napisał - nie należy oceniać książki po okładce, warto chociaż kilka stron przeczytać. W przypadku Wykurwa pierwsze wrażenia okazało się mylne, w tym drugim - wręcz zbyt łagodne. A co do wspierania polskiej społeczności to wziąłem się za pisanie sporego tekstu o tankach destruction dla poczatkujacych i średniozaawansowanych - mam nadzieję, że osoby lepiej się na tankach znajace równie chętnie będą się dzielić swoją wiedzą i spostrzeżeniami także w tamtym temacie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anethra
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 06, 2009, 20:10:08 » |
|
hej, boshe, aż głupio napisać, ale admin chyba dobrze zrobił  zrobił się tam trochę śmietnik. I dobrze, że pojawił się nowy wątek. Dyskusje ideologiczno-sementyczne-jakieśtam zawsze mogą się toczyć dalej na PM jeśli ktoś czuje na to ochotę by wałkować dalej temat nicków. Ale fakt faktem, dawno takiej dyskusji na tym forum nie było  i poznaliśmy się jakby bardziej pozdrowienia Anethra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaskier
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 06, 2009, 20:13:21 » |
|
No dokładnie! Osoby które nigdy tu nie zagladały i były niewiele mówiącymi nickami nad pokemonami przyszły i powiedziały co wiedziały - miło móc choć trochę połączyć avatara z osobą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolf Panzer
Administrator
Orator
Reputacja: 38
Imię w grze: Thogri, Veneoth
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 06, 2009, 20:16:03 » |
|
to fakt, posty były długie i "soczyste" dało się odróżnić gówniarza od starego wygi, luzaka od sztywniaka ale na koniec zrobiła się z tego pyskówka nic konstruktywnego z resztą, co ja się tłumaczę  dożyjecie do moich lat to zrozumiecie czemu zamknąłem ten wątek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aldrin
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 06, 2009, 20:22:01 » |
|
dożyjecie do moich lat to zrozumiecie czemu zamknąłem ten wątek  Nie pisz tak bo ktos znowu sie obrazi i bedzie ci probowal udowodnic ze ma wiecej lat niz ty w metryce i ze jest bardzo dojrzaly i czyta Sienkiewicza, a wogole to ma dlugiego penisa i dziewczyny mowia o nim 'subtelny' i ze nick jego postaci, Drutociag, pochodzi ze staroniemiecczyzny.
|
|
|
|
|
|
Raldin Feyerabend, mityczny leader Malleus Maleficarum (Karak-Azgal)!
|
|
|
Jaskier
Mówca
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 06, 2009, 20:31:24 » |
|
Niby wszystko się zgadza, ale co ma czytanie tej miernoty intelektualnej Sienkiewicza wspólnego z byciem dojrzałym, lub subtelnym? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszGGG
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 06, 2009, 22:09:12 » |
|
wogole to ma dlugiego penisa i dziewczyny mowia o nim 'subtelny' i ze nick jego postaci, Drutociag, pochodzi ze staroniemiecczyzny.
Raldin, jesteś dla mnie mistrzem wieczoru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grouth
Bard
Reputacja: 26
Imię w grze: grouth braath
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 07, 2009, 03:22:14 » |
|
no zostawic was na pare dni nie mozna  To ja bylem ten zly 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Torak
Gawędziarz
Reputacja: 9
Imię w grze: Golarz i spółka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 07, 2009, 07:41:44 » |
|
no zostawic was na pare dni nie mozna  To ja bylem ten zly  Teraz jesteś "Ten Nieobecny" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anethra
Rozmówca
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 07, 2009, 09:55:18 » |
|
hej, testujemy cierpliwość admina czy co? wątek został zamknięty z powodu pyskówki. Nie zamykajmy sobie nowego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|